190
MEDED21A5CC2D24437DBD8D0C75E345176C

Livskvalitet med Sannegårdshamnen som granne!

Kommande®

Sannegården, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,513 inkl värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Antal rum3 rok
Boarea92 kvm

Ansvarig mäklare

Mitt i Sannegårdshamnens fantastiska miljöer på en lugn återvändsgata kan vi snart erbjuda detta ljusa, rymliga boende med gavelläge. Här är genomgående välskött med rymliga sällskapsytor där kök och vardagsrum hänger ihop i öppen planlösning vilken även angränsar till en stor inglasad balkong att nyttja stora delar av året. Här finns även två rymliga sovrum där båda har lyxen av egen klädkammare. Den större klädkammaren har till och med fönster, vilket ger känslan av ett extra rum och kan således nyttjas som kontor eller barnkammare, tack vare en stor garderobsvägg i detta sovrum lämpar sig detta extra bra. Förvaring erbjuds även via ett ovanligt stort förråd i källaren om hela 11 m². Bostadens badrum är även det välskött och här är det utrustat med praktisk tvättavdelning för enklare vardag.

Föreningen erbjuder fina faciliteter i form av gästlägenhet i samma uppgång, tvättstuga, prisvärt garage med laddningsmöjligheter samt en välskött innergård. Har du eller funderar du på att skaffa dig en båt? Då finns även det stora möjligheter till att få hyra en båtplats nere i hamnen till en relativt låg kostnad.

Vill även du njuta av livet med Sannegårdshamnen som granne? Tveka inte att kontakta Jonas Lindquist för mer information!

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. busslinjerna 16, 58 och 99 som har täta turer i högtrafik. Dessa tar dig till bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från hållplats Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen är det nära till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer. Ännu närmare ligger inre Sannegårdshamnens centrum med bl.a. ICA Kvantum. Här finns dessutom Haga Badets härliga SPA anläggning för träning och avkoppling. Centrumhuset som ligger i anslutning till Ica och Hagabadet innehåller bland annat vårdcentral, barnavårdcentral, tandläkare samt öppen förskola. I själva hamnen och längs kajen ligger sen ett flertal caféer och restauranger.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter tack vare stort garage som delas av två föreningar. Dessutom finns det ytterligare betalningsalternativ i närheten och även tillgång till 2-timmars gästparkering längst med gatorna i området.

Övrigt

Samtliga skolstadier finns representerade i närområdet. Här finns flera förskolor, fem grundskolor, varav en för rörelsehindrade barn och ungdomar, samt många gymnasieskolor där några har specialinriktning som t ex Ester Mosessons Gymnasium. På Lindholmen finns dessutom Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. På Västra Eriksberg finns Taubeskolan för åk 0-6 och förskola. Herrgårdsskolan åk F-9 och Centrina åk 6-9 (friskola) ligger på Lindholmen.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Ångaren Ernas Gata

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg