190
MED729DA32A7832469FB715C588DB504852

Balkong i soldränkt sydvästläge med utsikt över Sannegårdshamnen!

Kommande®

Sannegården, Göteborg

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,195 Digital-tv paket Lagom, bredband (100 mbit/s) och IP-telefon via Telia tripleplay ingår i månadsavgiften. Separat kostnad för vatten och el efter egen förbrukning.
Antal rum3 rok
Boarea90 kvm

Ansvarig mäklare

Snart kan vi presentera denna unika och rymliga trerummare med utsikt över Sannegårdshamnen. En enastående lägenhet i modernt skick med stilrena material där kök och vardagsrum går ihop i en öppen planlösning. Fönster åt 3 håll ger mycket bra ljusinsläpp och den höga takhöjden ger en känsla av rymd. Balkongen som ligger i sydvästläge gör att man kan njuta av solen hela dagen lång. Här njuter du av vattnet som nära granne. Denna lägenhet är svår att beskriva i text utan bör upplevas på plats. Även Sannegårdens mysiga hamn med promenadstråk, caféer och restauranger bör besökas för att uppleva den härliga känslan som är här.

Om området

Norra Älvstranden är ett samlingsnamn på områden som ligger centralt på Hisingen i Göteborg utmed Göta älv. Från att ha varit ett område dominerat av varvsverksamheten har Norra Älvstranden under 1990- och 2000- talet utvecklats till Göteborgs största nya bostadsområde. Eriksbergshallen som förr inhyste Eriksbergsvarvets mekaniska verkstäder och maskinhallar inryms nu av en unik hotell- och konferensanläggning. Lindholmen Science Park ligger på fem minuters promenad österut.

Kommunikation

Kommunikationerna är mycket bra med bl.a. busslinjerna 16, 58 och 99 som har täta turer i högtrafik. Dessa tar dig till bl.a. Frölunda Torg, centrum och Hjalmar Brantingsplatsen.

Dessutom går Älvsnabben från hållplats Slottsberget som gör det väldigt smidigt att ta sig in till centrum.

Närservice

I Sannegårdshamnen är det nära till det mesta. På promenadavstånd finner ni Eriksbergs köpcentrum med ett stort utbud av affärer. Ännu närmare ligger inre Sannegårdshamnens centrum med bl.a. ICA Kvantum. Här finns dessutom Haga Badets härliga SPA anläggning för träning och avkoppling. Centrumhuset som ligger i anslutning till Ica och Hagabadet innehåller bland annat vårdcentral, barnavårdcentral, tandläkare samt öppen förskola. I själva hamnen och längs kajen ligger sen ett flertal caféer och restauranger.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter tack vare stort garage som delas av två föreningar. Dessutom finns det ytterligare betalningsalternativ i närheten och även tillgång till 2-timmars gästparkering längst med gatorna i området.

Övrigt

Samtliga skolstadier finns representerade i närområdet. Här finns flera förskolor, fem grundskolor, varav en för rörelsehindrade barn och ungdomar, samt många gymnasieskolor där några har specialinriktning som t ex Ester Mosessons Gymnasium. På Lindholmen finns dessutom Campus Lindholmen med IT-universitet och Chalmers. På Västra Eriksberg finns Taubeskolan för åk 0-6 och förskola. Herrgårdsskolan åk F-9 och Centrina åk 6-9 (friskola) ligger på Lindholmen.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg