190
MED7CE49DBE70D14333B6BFCBB50ABF585A

Såld!

Kungsholmen Stadshagen, Stockholm

Sankt Göransgatan 152, vån 7


Såld!
Slutpris: SEK 3,060,000

Ansvarig mäklare

Mycket fräsch och välplanerad 1,5:a med stor balkong på högt läge. Fantastisk utsikt över Stockholm och Karlbergs slott. Ingång till tunnelbanans blå linje precis utanför porten.

Om området

Beläget på nordöstra delen av Kungsholmen finner man detta område som har det mesta att erbjuda. Runt hörnet hittar du mysiga caféer, trevliga restauranger och fina parker. Bara några minuter bort har du Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden, här kan man ta ett dopp och samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. Nära till Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker.

Kommunikation

I kvarteret ligger T-bana Stadshagen (blå linje) som på bara 5 minuter tar dig till T-Centralen. 5 minuters gångavstånd till T-bana Thorildsplan (grön linje). Ett flertal bussar trafikerar området (bl a linje 49 och 56) och för dig som pendlar med bil är det nära till Essingeleden.

Närservice

Kring Lindhagensgatan har det i anslutning till de nyproducerade bostadshusen skett en etablering av affärer, caféer, service (kemtvätt) och restauranger (bl a Art Sushi). På bekvämt promenadavstånd finns nya Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Bra träningsmöjligheter med Friskis & Svettis som granne och kort promenad till Puls & Träning och SATS. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,222
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea32 kvm
Våning7 (hiss finns)
Lägenhetsnummer44 (1703)
Byggår1967
Driftskostnad598 kr/månad

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1.5 rum
Boarea
32 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Välkomnande hall med snyggt och slitstarkt klinkergolv med golvvärme. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Gott om plats för avhängning och skoställ.
Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, tv-möbel och stort matbord invid fönster. Här nås även den rymliga balkongen med fantastisk utsikt över stan. Sovalkov med plats för dubbelsäng.
Kök
Välutrustad kokvrå som renoverades 2016. Här bjuds integrerad kyl/frys, spishäll med 2 plattor, fläkt, inbyggnadsugn, diskho samt integrerad diskmaskin. Förvaring och över - och underskåp.
Badrum
Fräscht badrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Totalrenoverat vid stambytet 2017. Utrustat med duschhörna, tvättställ, spegel, handdukstork, väggskåp och wc. Förberett för tvättmaskin.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
7 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 2,222
Driftskostnad
SEK 7,180 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 4,580
Försäkring
SEK 2,600
Beräknat antal personer
1
Andel i föreningen
0.801 %
Andel av årsavgiften
0.80107 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1967
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 10/13/2008
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Stugan 4
Om föreningen
Stugan 4 har totalt 83 lägenheter, varav 82 lägenheter är bostadsrätter och 1 lägenhet är hyresrätt. I fastigheten finns 2 kommunala dagis i hus 146 och ett privat dagis i hus 152. Stugan 4 äger marken som fastigheten står på.

För mer information. www.stugan4.com
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
83
Varav hyreslägenheter
1
Antal lokaler i föreningen
2
Tv och bredband
Stugan 4 har ett samarbete med Telenor för Bredband. Fiber är installerat i samtliga lägenheter och ingår i avgiften.
Stugan 4 har ett samarbete med Comhem kring TV kanaler. Grundpaketet på 8 kanaler ingår i avgiften.
Parkering
Ett stort antal p-platser under jord. Kö till båda garageutrymmena totalt 77 platser.
Renoveringar
2000 - renoverades trapphuset.
2004 - hissarna och föreningens gemensamma tvättstuga.
2005 - genomfördes en OVK besiktning.
2006 - renoverades taket.
2008 - putsning av fasaden och balkongrenovering, hissrenovering
2009 - Avloppsstammar spolade i båda husen med lyckat resultat.
2009/2010 - fasadrenoveringar till största del klara av båda bostadshusen. Gårdsutrymmen har förbättras genom nya plattor. Nytt ventilationsaggregat med 80% energiåtervinning samt lokal iordninggjord. Takrenovering
2010 - renoveringar av balkonger och tvättstuga.
2011 - renovering av samtliga ytterdörrar. Total renovering av båda huvudentréerna.
2012 - ny tjärpapp läggs på båda taken. Ny isolering läggs i på båda taken för att sänka värmekostnaderna och säkerställa värme i lägenheterna på högsta våningen. Stambyte av avloppsrör i källaren i hus 152 genomförd
2013 - stambyte av avlopps och dagvattenrör från hus 146 till hus 152 genomförd. Inköp av ny tvättmaskin till tvättstugan. Piskaltaner byggs om till uteplatser på båda hustaken.
2014 - ny plantering framför hus 152 samt garage 150. Obligatorisk ventilations kontroll (OVK) har genomförts på dagislokalerna.
2015 - Inköp ny torktumlare och tvättmaskin. Byte av samtliga glödlampor till energisnåla ledlampor på alla våningsplan och trappor. Inköp nya ställdon för värme och varmvatten för fjärrvärme. Anticimex inspektion inkl fuktmätning i samtliga lägenheter.
2017 - Stambyte
2018 - Ny entre hus 146
- Målning av källargolv samt hissdörrar.
2019 - Större uppdatering av underhållsplan utförd
- Ventilation önskar slutföras
- Nytt låssystem för första och andra nivåns skalskydd
Kommande renoveringar:
Byte av hisskorgar planeras.
Åtgärder för fönster planeras (2021-2022).
Ekonomi
Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, det godkänns att t ex makar/sambo eller barn/föräldrar äger lägenheten tillsammans.
Äger föreningen marken
Ja
Övrigt
Gemensam tvättstuga finns på bottenvåningen i hus nr 152, samt cykel och barnvagnsrum. Föreningen disponerar även över en helt nyrenoverad övernattningslägenhet och en takterrass som är gratis att använda. Det finns el-grill och kvällsbelysning.

Karta

Kungsholmen Stadshagen Stockholm

Sankt Göransgatan 152, vån 7

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg