KarriärOm oss
230
MEDC521772E73984E8189890B132B185B68

Välplanerad fyra med två balkonger invid Klarälven!Sandbäcksgatan 20B Råtorp, KARLSTAD

Råtorp, KARLSTAD

Sandbäcksgatan 20B


PRIS3 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

98 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

41-2198-1-17-1

MÅNADSAVGIFT

5 665 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

3 500 000 kr

Välplanerad fyra med två balkonger invid Klarälven!

Äntligen finns den unika möjligheten att förvärva en av de fina fyrorna i Brf Klarälvsparken! Varmt välkommen hem till Sandbäcksgatan 20B och detta fina boende om 98 kvadratmeter på bostadshusets andra våning. Lägenheten med byggår 2010 disponeras med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt duschrum och tvätt/wc. Bostaden erbjuder dessutom två rymliga balkonger varav den ena är inglasad. Här bor du ett stenkast bort från Klarälvens glittrande vatten och lägenheten erbjuder en fantastisk vy över omgivningen i flera olika väderstreck.

På Råtorp bor du i ett härligt läge nära grönska och vackra promenadstråk längs med Klarälven som sakta rinner förbi. Från bostaden har du gång- och cykelavstånd in till Karlstad stadskärna, även stadsbussen har goda bussförbindelser med linje 2 och 8. I närområdet finns matbutik, förskolor, skolor F-6, ett mysigt café och träningsanläggning.

Denna lägenhet bör upplevas på plats. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

MEDC521772E73984E8189890B132B185B68
MEDACB1D4E36CB6432E9B212654D4608D04
MED26B30CD943984831B396B63C405096D5
MED8A863C3328364FFCB2654A2A6CF6C38F
MED46AC2B228C074DA8A6F772D0FFFDCBEE

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

98 kvm

LÄGENHETSNUMMER

41-2198-1-17-1

VÅNING

2 av 3, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 665 kr

BYGGÅR

2010

PRIS

3 500 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

Förvaltarens information

BALKONG

Ja

Bostaden har en genomgående enhetlig stil med ett fint slitstarkt parkettgolv och vita väggar.

ENTRÉHALL

Välkomnande entréhall med mörkt klinkergolv som sedan övergår till den genomgående parketten. Möjlighet för avhängning av ytterkläder finns direkt till höger vid ingången. Lite längre in i hallen finns två rymliga garderober och till vänster om ingången finns en klädkammare för ytterligare förvaring.

TVÄTT/WC

Till vänster i hallen finns en helkaklad wc/tvättstuga med mörk klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare samt tvätt-ho.

KÖK OCH VARDAGSRUM

Rymligt och socialt kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket har snickerier i ek som fint matchar det vita kaklet och den mörka arbetsbänken. Maskinellt finns spishäll, spisfläkt, ugn, mikro, side-by-side kyl och frys samt diskmaskin. I köket finns en stor och härlig köksö med förvaring och sittmöjligheter. Här kan du laga goda middagar med hela familjen. Vid fönstren finns en given plats för matgruppen. Från köket ges tillgång till den härliga inglasade balkongen som gör att du kan förlänga sommarmånaderna i utemiljö.

Från köket tar du dig vidare till vardagsrumsdelen i öppen planlösning. Här finns stora ytor för soffgrupp och annat möblemang. I vardagsrummet finns utgången som tar dig ut till den stora balkongen med fin vy ut över glittrande Klarälven.

SOVRUM 1

Det första sovrummet är beläget till vänster om köket. Detta sovrum används idag som sällskapsrum men går att nyttja helt efter eget önskemål. Här finns en garderob.

SOVRUM 2

Innanför vardagsrumsdelen finns det resterande två sovrummen. Det första är bostadens master-bedroom med plats för stor säng samt sängmöbler och annan förvaring.

SOVRUM 3

Det sista sovrummet ger även det plats för stor säng och annan förvaringsmöbel.

DUSCHRUM/WC

Helkaklat duschrum med ljus klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Här finns wc, handfat med spegelskåp, duschhörna med glasdörrar, badrumsskåp samt handdukstork.

Om området

Välkommen till Råtorp! I den norra delen av Karlstad väster om Klarälven ligger den populära stadsdelen Råtorp. Här bor man med bekvämt cykelavstånd till city samtidigt som man har närhet till grönskande strövområden.

Råtorp är ett barnvänligt område med Råtorpsskolan som är en låg- och mellanstadieskola samt förskola. I området finns flera lekplatser. För den idrottsintresserade finns idrottsanläggning med två fotbollsplaner tillhörande fotbollslaget Råtorps IK. Populära Café Råtorp är belägen på Råtorpsvägen invid älven. Längs med vattnet finns flera fina badplatser.

På Råtorp bor man med bra kommunikationer och du tar dig snabbt ut på E18. Den äldre delen av Råtorp består nästan uteslutande av villor medan den nybyggda delen, Södra Råtorp, innehåller såväl villor som lägenheter.

I nära anslutning till Karlstads tätort och Råtorp ligger I2-skogens strövområde. Ett mycket populärt naturområde med flera mil grusvägar, motionsspår och stigar i ett varierat skogs- och jordbrukslandskap. Längst lederna finns rast- och grillplatser. Snörika vintrar finns det skidspår i området.

KOMMUNIKATION

På ca 25 minuters gångväg tar du dig in till Karlstad centrum på fina promenad och cykelvägar invid älven. Även bra bussförbindelser in till stan finns. Med bil tar du dig snabbt ut på E18.

NÄRSERVICE

På nybyggda Södra Råtorp finns en mataffär samt en grill. Längs Råtorpsvägen alldeles intill älven finns ett mysigt konditori samt en pizzeria. Ett stenkast ifrån bostaden finns även ett stort gym.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,44515 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

3,4451 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

625 733 kr - Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Informationen är uträknad baserat på bostadens andel av årsavgift samt föreningens årsredovisning för 2021. Vi råder dig som köpare att kontrollera all fakta som är av vikt för dig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus i tre plan

BYGGNADSÅR

2010

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mek. till- och frånluft med återvinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2012-11-13

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

102 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd och biluppställningsplats finns till samtliga lägenheter.

Förening

NAMN

Brf Klarälvsparken

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

30

DELAT ÄGANDE

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

OM FÖRENINGEN

Välkommen till Brf Klarälvsparken! Föreningens fastighet Fårholmen 1 består av två bostadshus i tre våningar med totalt 30 st bostadslägenheter med adresserna Sandbäcksgatan 20 A-D. Förråd och biluppställningsplatser finns till samtliga lägenheter i garaget.

Lär mer om föreningen på deras hemsida:
Se mer info på www.klaralvsparken.se

TV OCH BREDBAND

Tv och bredband genom Sappa. Ingår i månadsavgiften.

PARKERING

Biluppställningsplats finns i garage till samtliga lägenheter och kostar 400 kr/mån. Det finns 15 parkeringar utomhus. Dessa är det separat kö till och kostar 200 kr/mån.

RENOVERINGAR

Det finns inga stora renoveringar planerade. Löpande underhåll kommer att ske under året.

Föreningen kollar på möjlighet att installera laddplatser för elbil.

ÖVRIGT

Föreningen anordnar städdag en gång om året.

Karta

Karlstad Råtorp

Sandbäcksgatan 20B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg