190

Saltsjöqvarn, NACKA

Fakta

MånadsavgiftSEK 6,560 Inkl värme, vatten, kabel-tv
Antal rum2 rok
Boarea131 kvm

Ansvarig mäklare

VÄLKOMMEN till denna unika lägenhet med fantastisk terrass i härligt läge och utsikt mot hamninloppet och Djurgården!
Bostaden används idag som en fyrarummare med tre stora sovrum och alla inredda med rymliga skjutdörrsgarderober. Lägenheten uppgraderades med delvis nytt kök och vitvaror samt ny tvättmaskin och torktumlare 2016.
Här erbjuds fantastiska sällskapsutrymmen och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök samt stora fönsterpartier för ett fint ljusinsläpp!
Inne i lägenheten finns ett extra stort förråd med hyllplan och skjutgarderober för den perfekta förvaringen.

Bostadsrättsföreningen Utsikten 1 ligger i Saltsjökvarn med oslagbart läge intill Stockholms inlopp i Nacka. Rofyllt och naturnära med närhet till storstadens puls!
Föreningen erbjuder gästlägenhet, tvättstuga, garage och relax-avdelning.

Med utmärkta kommunikationer tar du dig till Södermalm och stadens puls inom bara några minuter med flertalet bussförbindelser med mycket täta avgångar. Med båt tar du dig snabbt in till Nybrokajen, Nacka strand eller Lidingö.

Om området

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer till och från Slussen med alla Nacka- och Värmdöbussarna på Värmdöleden, 53:ans buss som stannar några i området eller varför inte ta båten till och från stan med M/S Emelie eller M/S Ballerina och få uppleva den vackra marina miljö som Stockholm erbjuder.

Närservice

I närheten ligger Sickla köpkvarter som erbjuder ett rikt utbud av affärer med bla livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, systembolag mm. På kajen ligger Elite Hotell i den vackra kvarnen där man kan njuta av en god bit mat eller en drink med storslagen utsikt eller varför inte ta en öl i goda vänners lag och spela ett parti boule på populära Boule & Berså, sommartid. Inom gångavstånd finns tre förskolor och en skola, Vilans skola med verksamhet upp till klass 6.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Inre hall

Terrass

Utsikt från terrassen

Öppen planlösning

Kök mot matplats

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg