190

Saltängen, Nacka

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,014 Inkl värme, vatten, kabel-tv & bredband samt bostadsrättstillägget i hemförsäkringen
Antal rum4 rok
Boarea93 kvm

Ansvarig mäklare

Ljus, fin fyrarummare på 93 kvm med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats och kök. Luftiga ytor som präglas av rymd och fint ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck. Tre bra sovrum, möblerbar stor hall, stambytt kaklat badrum och separat extra wc. Tvättstuga/förråd med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring. Även mycket goda förvaringsmöjligheter i garderober, källarförråd och matkällarförråd. I hallen finns det även bra yta för att kunna montera upp en garderobsvägg.

Saltängen är fantastiskt vackert beläget vid Skurusundet invid villaidyllen Saltsjö-Duvnäs med hav och skog på nära håll och ändå bara ca 15-30 minuter från city. Här finns badsjöar (endast 10 min promenad till Långsjön), Skuruparken med skog, Saltsjö-Duvnäs marina, strandpromenad, seglarskola, café/restaurang m.m. På promenadavstånd finns butiker och service i Ektorps Centrum. I närområdet finns även flera förskolor och skolor. Täta bussförbindelser till Slussen likväl som vidare ut till skärgården.

Intresserad? Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer info!

Om området

Saltängen är ett naturnära område med en äldre, charmig bebyggelse. Här har man Skuruparken och Saltsjö Dufnäs Marina endast ett par minuters promenad från huset och ett flertal trevliga promenad- och motionsslingor att tillgå, i bland annat Skuruparken och Nyckelvikens naturreservat. Badmöjligheter både bredvid marinan och i närbelägna Långsjön. Ett gott serviceutbud finns närmast i Ektorp Centrum, eller så kan man fortsätta till Nacka Forum med all shopping och service som finns där. I Saltängen ligger Saltängens skola med klasser från F-6 och i närområdet ligger även Skuru skola med klasser från F-9. Mycket goda kommunikationer, bussen tar dig till Slussen på ca 25 minuter.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Sovrum 2

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg