190
MED153298BC55D7448B8E4C8FDC915FC8BF

Gaveltrea i gott skick! Salabacke, Uppsala

Kommande®

Salabacke, UppsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

78,5 kvm

MÅNADSAVGIFT

4 648 kr

Gaveltrea i gott skick!

- Totalrenoverat kök - Populär stadsdel - Välskött Brf -

Varmt välkommen till denna välplanerade gavellägenhet i fint skick belägen i populära Salabacke!

Lägenheten är bekvämt belägen på en halv trappa upp i denna välskötta fastighet. Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om förvaringsmöjligheter och en inre möblerbar del. Totalrenoverat och välutrustat kök med plats för matbord. Ett vardagsrum med trevligt burspråk och utgång till lägenhetens balkong. Utöver detta har ni också två gedigna sovrum och ett helkaklat badrum. Här får ni fönster i tre väderstreck för rejält ljusinsläpp under hela dagen.

Här bor man i ett grönt och trevligt område med cykelavstånd till bl a city och resecentrum. På kort promenadavstånd finns all tänkbar service så som matbutik, bageri/café m.m. I närområdet finns fina Källparken samt Gränby Centrum. Brf Östertull är en populär förening med stabil ekonomi och flertalet större renoveringar avklarade.

Detta är en Kommande® försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg