230
MED62280B6049C745B3B0AAF04C69C5C386

Charmig renoverad Lägenhet med Perfekt Planlösning i Hjärtat av RåsundaRosstigen 2 Råsunda, SOLNA

Råsunda, SOLNA

Rosstigen 2


PRIS3 495 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

60 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

R1104

MÅNADSAVGIFT

3 465 kr

PRIS

3 495 000 kr

Charmig renoverad Lägenhet med Perfekt Planlösning i Hjärtat av Råsunda

Välkommen till denna fantastiska 60 kvadratmeters pärla på populära Rosstigen 2! Denna totalrenoverade lägenhet med två sovrum (omgjord tvåa) erbjuder en unik chans att bo i en modern och stilfull bostad med närhet till allt som Råsunda har att erbjuda.

Boende med Omsorg i Detaljerna:

Denna lägenhet är kärleksfullt renoverad med fokus på både stil och funktionalitet. Här möts du av en öppen och ljus planlösning som skapar en inbjudande atmosfär från första stund. De genomgående vackra golvbeläggningarna och de smakfulla färgvalen ger en enhetlig och harmonisk känsla i hela bostaden.

Kök för Matälskaren

Det stilrena och totalrenoverade köket är en dröm för matälskaren. Här finns generösa arbetsytor och högkvalitativa vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. De ljusa ytskikten och den smarta planlösningen gör köket till en naturlig samlingspunkt i hemmet.

Två Sovrum för ett flexibelt boende:

Med två väl tilltagna sovrum finns det gott om utrymme för både föräldrar och barn, eller varför inte använda det ena som kontor eller gästrum? Flexibiliteten gör det enkelt att anpassa boendet efter just dina behov.

Badrum i befintlig skick:

Badrummet är helkaklat. Här finns dusch, WC och kommod.

Läget som pricken över i:et:

Rosstigen 2 ligger i hjärtat av Råsunda, med närhet till allt du behöver. Här har du gångavstånd till restauranger, caféer, shopping och kommunikationer. För den naturintresserade finns grönområden och promenadstråk i närområdet.

Sammanfattning:

- Boarea: 60 kvm
- Antal rum: Omgjord 3:a (2 sovrum)
- Totalrenoverad förutom badrummet
- Ljus och öppen planlösning
- Modernt kök med hög standard
- Perfekt läge i hjärtat av Råsunda

Missa inte chansen att bli ägare till detta drömboende i Råsunda!

Kontakta ansvarig mäklare Eddie Razaz på 070-4180012 för visning och ytterligare information!

Ansvarig mäklare

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bilder

MED62280B6049C745B3B0AAF04C69C5C386
MED101D688B935045338C0856FEF9516F6F
MED1C0D3FF16C564B51A9794864F22CB650
MED8C183EC8E16440ECA4A6FDDF11B2F8DB
MEDEC33FEC1BC17412199FD0BCAA6745965

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

60 kvm

LÄGENHETSNUMMER

R1104

VÅNING

1 av 3

MÅNADSAVGIFT

3 465 kr

PRIS

3 495 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

Om området

Råsunda, det charmiga området i Solna kommun, bär på en rik historia och en mångfald av arkitektoniska stilar. Här finner man den äldsta bevarade bebyggelsen, med många hus från sekelskiftet, vilket ger området en unik och tidlös karaktär. Genom åren har Råsunda gradvis utvecklats och många av husen vittnar om olika epoker under de senaste 100 åren, vilket skapar en mångfald och speciell atmosfär.
Längs Råsundavägen och Stråket möts man av en levande atmosfär med ett brett utbud av restauranger, butiker, caféer och mataffärer. Här har historien smält samman med det moderna, och området andas en harmonisk mix av det förflutna och nutiden. Gamla Filmstaden, med sin K-märkning, är ett tydligt exempel på detta, där biografen förstärker områdets kulturella arv. Nära Råsunda breder Råstasjön och Lötsjön ut sig, vilket ger invånarna möjligheter till avkopplande promenader längs vattnet. Villakvarteren i Råsunda ger en känsla av gemenskap och närhet till grönområden, skapande av en trivsam livsstil.
Arenastaden, enbart 10 minuters promenad bort, är hem åt Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. Med över 230 butiker, 20 restauranger och Sveriges första IMAX-biograf, ger det invånarna en fantastisk möjlighet till shopping, underhållning och kulinariska upplevelser. Solna Centrum, som nås på mindre än 10 minuter, kompletterar detta utbud med sina 120 butiker och restauranger, vilket gör området till en fullservice destination för de boende.
Sammanfattningsvis erbjuder Råsunda en unik blandning av historia, nutid och gröna områden, vilket skapar en attraktiv och mångsidig livsstil för de som väljer att kalla detta område hem.

KOMMUNIKATION

Råsunda är strategiskt beläget med utmärkta kommunikationer, vilket gör det till en idealisk plats för både pendlare och lokalinvånare. Pendeltåget tar dig snabbt till Odenplan på endast cirka 4 minuter och till T-Centralen på cirka 7 minuter, vilket ger smidiga förbindelser till Stockholms city. T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum och Näckrosen längs Råsundavägen, och du når T-Centralen på ungefär 10 minuter. Bussar, inklusive linjerna 509, 505, 70 och 176/177, erbjuder ytterligare flexibilitet och täckning. För bilburna individer ger närheten till E18, E4 och E20 enkel åtkomst till de större motorvägarna. Med endast 10 minuters bilresa når du Bromma flygplats, och bussar till flygplatsen Arlanda ligger också nära, med flygbussar från Haga Norra på cirka 40 minuter eller med pendeltåget. Området är även cykelvänligt, med en 15 minuters cykeltur till Karolinska och Vasastan. Framtidsutsikterna inkluderar möjligheten att ta Gula linjen hela vägen till Arenastaden inom några år. Sammantaget erbjuder Råsunda välkomnande alternativ för alla typer av resande.

NÄRSERVICE

Mall of Scandinavia, beläget i Arenastaden, Solna, intill Solna station och Friends Arena, är endast sju minuter från Stockholms city. Centrumet, invigt den 12 november 2015, bjuder på en unik fusion av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Med 224 butiker och restauranger fördelade på imponerande 101,048 m2 erbjuder Mall of Scandinavia en imponerande shopping- och upplevelsemiljö.
The Designer Gallery™ stoltserar med exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups, medan Dining Plaza samlar över 20 restauranger och utgör Stockholms största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia är hem till Sveriges första kommersiella IMAX®-biograf, Nordens största dukar och flera VIP-salonger för en exklusiv filmupplevelse.
Centrumet är lättillgängligt med kollektivtrafik och erbjuder hela 3,700 parkeringsplatser för bekväm och flexibel resande. Mall of Scandinavia är inte bara en shoppingdestination utan även en mångsidig plats för gemenskap och nöjen, och med sin imponerande infrastruktur blir det en naturlig knutpunkt för besökare från när och fjärran. Bor man i Råsunda har man även det väldigt nära till Sundbybergs Centrum som är en pulserande stadsdel i stadskärnan med en mångfald av butiker, kaféer och restauranger. Det centrala läget gör det till en optimal mötesplats för shopping och sociala aktiviteter. Centrumet präglas av tillgänglighet och bra kommunikationer, vilket ger invånarna en bekväm vardag. Här möts modern arkitektur och livfulla gatubilder, och det finns ett brett utbud av service och nöjen. Med sin atmosfär och närhet till grönområden är Sundbybergs Centrum en levande och attraktiv plats hänga på.

PARKERING

Här erbjuder området välplanerade och bekväma parkeringsmöjligheter för boende och besökare. Med tillgängliga parkeringsplatser både på gatorna och i närliggande parkeringshus blir det enkelt att säkert parkera fordon. Områdets parkerings infrastruktur är utformad för att möta invånarnas behov och främja smidighet, vilket skapar en bekväm och tillgänglig upplevelse för dem som använder sig av biltransport.

Solna stad erbjuder boendeparkering för området, detta kostar 400 kr/mån eller 1 000 kr/kvartal. Mera information hittar ni på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

6,54 %

Byggnad

HISS

finns ej

Förening

NAMN

Brf Rosklinten 5

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Föreningen accepterar delat ägande. Juridisk person accepteras ej.

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 163 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

465 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Rosklinten 5 är en äkta bostadsrättsförening. Föreningen består av 19 st lägenheter, varav 1 st med hyresrätt. Det finns dessutom 2 st lokaler. Föreningen bildades år 2001. Marken är friköpt.

TV OCH BREDBAND

Kabel-tv grundutbud via ComHem ingår i avgiften.
Bredband (fiber) via Ownit, 250/250 ingår i avgiften. Obligatorisk avgift om 199 kr/mån tillkommer.

PARKERING

Föreningen har fem stycken parkeringsplatser (varav 4st till boende 1 till företag) som går att hyra för 350 kr/mån. I dagsläget är det 6 st i kö. (Kontrollerat 2021-07-07).

RENOVERINGAR

Utförda renoveringar:
1985-2000 Va-stammar utbytta
2004 Balkongerna renoverades
2008 Byte av elstigar/elcentral
2010 Ommålning av trapphus
2011 Renovering av taket
2012 Tvättstuga nybyggd
2012: Parkeringar asfalterades
2015: Belysning i trapphus
2016: Stamspolning
2016: Nya postlådor
2016: Ny port
2017: Renovering av takterrass
2017: Ny undercentral och nya termostater.
2019: Taksäkerhet (takstegar för att underlätta snöskottning)
2019: Energideklaration utförd
2020: Stamspolning

Kommande renoveringar:
Föreningen utreder stambyte som eventuellt kan ske inom 5 år.

ÖVRIGT

Gemensamma utrymmen:
Föreningen har en gemensam takterrass i västerläge med plats för härliga middagar i solnedgången.
Fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp.
Cykelförråd på bottenvåningen.
Trappstädning sköts av städfirma.
Sopsortering.

Karta

Solna Råsunda

Rosstigen 2

Boendekalkyl

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg