190
MED3B1EC8C8BB704FAEBCE2597759CD6242

Stor balkong i härligt sydvästläge!

Kommande®

Vasastan Sibirien, Stockholm

Roslagsgatan 21A ög Högst upp

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,778 inkl. värme och VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer09222-01-01-2001(1303)
Byggår1904

Utgångspris: SEK 5,775,000

Äntligen saluförs den perfekta sekelskiftestvåan om 55 kvm på attraktiva Roslagsgatan. Här finns flertalet tidstypiska detaljer bevarade, med generös takhöjd, djupa fönsternischer, speglade dörrar och inte minst en solig balkong! Här bor du högst upp i huset i lugnt läge beläget mellan två innergårdar. Välskött fastighet i stabil förening med närhet till flertalet populära restauranger och brunchställen, butiker, trevliga promenadstråk och grönområden.

Om området

Mycket populärt område med ett av Stockholms mest intressanta restaurangkvarter, Meno Male, Agrikultur (Michelinstjärna), Jim & Jakob, Svartengrens, Balzac, MAHALO och populära Pom & Flora med flera.

Precis runt hörnet finns allt man behöver i form av stora välsorterade matbutiker, SATS, apotek, systembolag m.m.

På kort promenad ligger härliga grönområden som Hagaparken och Brunnsviken med badmöjligheter, kanotuthyrning och tennisbanor. Lill-Jansskogen med mysiga promenadstigar och Vanadislunden med äventyrsbad, restaurang och bar.

Kommunikation

För pendlare är läget ypperligt med smidigheten att ta sig ut på motorvägen. Närhet även till högskolor såsom Kungliga tekniska högskolan, Handelshögskolan samt Stockholms universitet. På ett fåtal minuter når man goda kommunikationer i form av ett flertal busslinjer samt tunnelbanan och pendeltåg.

Parkering

Boendeparkering finns i området. Tillstånd utfärdas av Stockholms stad, information finns på deras hemsida. Flertalet kommersiella garage finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Ordningsregler
Årsredovisning 2018
Stadgar
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Bostaden disponeras enligt följande:

ENTRÈ- Välkomnande hall som öppnar upp mot bostadens samtliga rum. Plats för avhängning i stor platsbyggd spegelgarderob med mycket förvaring. Säkerhetsdörr finns installerad.

KÖK- Stilfullt och socialt kök i modernt utförande. Ljusgrå inredning med nätta beslag samt påkostade materialval så som plastbyggd bänkskiva i carraramarmor skapar ett kök i lyx. Välutrustat med nya AEG märkesvitvaror bestående av induktionshäll, diskmaskin, kyl/frys och ugn. Köket är beläget i öppen planlösning mot lägenhetens vardagsrum och ger god plats för matbord för stora sällskap.

VARDAGSRUM- Härligt vardagsrum med generös takhöjd och ett magiskt ljusinsläpp från stora fönster i fil. Här finns gott om plats för soffmöblemang och tv-möbel. Från detta rum nås även lägenhetens balkong.

BALKONG- Ljuvlig och extra stor balkong i soligt läge mot lugn innergård. Här finns god plats för både möblemang, grill samt planteringar.

SOVRUM- Rofyllt sovrum beläget mot gård med två stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både dubbelsäng samt ytterligare möblemang för arbetshörna om så önskas. I detta rum finns även en magisk dubbelsidig walk-in-closet med praktiska och stilfulla funktioner för både herr och dam.

BADRUM- Helkaklat badrum med infällda spotlights i tak. Fullt utrustat med tvättmaskin, badkar, kommod med tvättställ, spegelskåp samt wc.
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
Faktisk uppmätn SS 21054:2009
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 5,775,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,778 inkl. värme och VA
Andel i föreningen
2.53 %
Andel av årsavgiften
2.9148 %
Tillträde
Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadsfastighet
Byggnadsår
1904
Energideklaration
Utförd 12/3/2010
Energiprestanda
127 kWh/m² (Atemp) och år
Allmänt om lägenheten
Övrigt
ANDELSTAL
Andel av kapital 4,36122 %

FÖRRÅD
Källarförråd finns att tillgå.

TVÄTTSTUGA
Belägen i gårdshusets källare.

TV & INTERNET
Via ComHems kabelnät.
100Mbit, individuell anslutning.

DRIFTSKOSTNAD
Hushållsel: ca 308 kr/mån
Försäkring: ca 149 kr/mån
Totalt: 457 kr/mån
2 personer i hushållet
Förening
Namn
Brf Baggen 3
Om föreningen
Brf Baggen 3 förvärvade fastigheten anno 1904 med gatu- och gårdshus på Roslagsgatan 21 2005 och är en äkta förening. Föreningen har en stark ekonomi med goda intäkter från hyreslokaler samt dolda tillgångar i 4 kvarvarande hyresrätter. Till höger om huvudentrén till gatufastigheten finns en stor portal utan trappor med direkt access till gården och gårdshuset.

Föreningen har två innergårdar med utemöbler och grill på sommaren. Cykelställ finns på gården. Rymligt barnvagnsrum finns beläget på innergården. I källaren i gårdshuset finns tvättstugan med 2 tvättmaskiner, 1 torkskåp, 1 torktumlare samt 1 mangel.

Föreningen har sänkt sina medlemmars kostnader genom att teckna ett gemensamt elavtal, där varje bostadsrättshavare debiteras sin faktiska förbrukning av hushållsel i efterskott.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
34
Varav hyreslägenheter
4
Antal lokaler i föreningen
6
Tv och bredband
Levereras av ComHem.
Renoveringar
Genomförda renoveringar:
2018 Injustering av värmesystem
2018 Renovering av gårdsmuren
2018 Renovering barnvagnsrum
2017 OVK
2014 Hissrenovering (inredning)
2013 Säkerhetsdörrar, trapphus och postboxar
2012 Fönster utvändigt
2009, 2012, 2013, 2016 Balkonger
2006 Fasad
För fler genomförda renoveringar se årsredovisningen.
Stammar byttes ca. 1975. Föreningen filmar samt spolar dem vartannat år och i dagsläget finns inget beslut om stambyte.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja.
Äger föreningen marken
Ja.

Karta

Vasastan Sibirien Stockholm

Roslagsgatan 21A ög Högst upp

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg