MED9DFDC167F3D241FD98538005B5FA01D2

Grebbestad, Grebbestad

Rörviks västeräng Tomt 2

Fakta

TypTomt
Tomtarea860 kvm

Utgångspris: SEK 1,550,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

På Rörviks Västeräng i Grebbestad finns nu 11 härliga tomter med pris från 1 395 000 kr inklusive avlopp tillsammans med VärsåsVillan och Götenehus. Tomtstorlekarna varierar från 715 kvm upp till 1150 kvm, så här finns goda möjligheter att hitta en tomt för åretrunt- eller fritidsboende som passar just er!
Gång- och cykelväg till Grebbestad centrum med nöjen, restauranger och affärer. Nära avstånd till flera andra kustpärlor som Fjällbacka, Hamburgsund och Kämpersvik. På gångavstånd från tomten har ni flera badplatser med både sandstrand och klippor. Vid Sportshopen nära tomten finns restaurang, lekland och padeltennis.

Byggrätten för tomt 2 är 150 m² + 50 m².

Pris på nyckelfärdigt hus inkl. tomt från ca 3 725 000:-
Besök vår hemsida för att ta del av de ytterligare tomterna och info om dessa.

Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun, mitt emellan Göteborg och Oslo. Grebbestad är vackert beläget på kusten med fina bad och nöjen. Hamnområdet är pittoreskt med mysiga sjöbodar och fiskebåtar! Här njuter du även av dagens fångst på alla restauranger längs bryggan. Kommer du med båt angör du Grebbestads gästhamn – en fullserviceanläggning med gott om båtplatser. Grebbestad är inte bara en populär turistort, utan också en ort för aktivt åretrunt-boende, med bl.a. Västra Götalands Folkhögskola.

Vid Tanumstrand som ligger intill finns olika nöjen som minigolf, tennisbana, volleybollplan, inomhusbad, utomhuspool och restaurang mm. I området finns många olika badplatser. Alltifrån klippor, sandstränder och mysiga vikar. I närheten finns flera naturreservat, bl.a. Otterön och Tjurpannan där du kan paddla kajak eller SUP.

Viktiga dokument & länkar

Illustrationskarta
Plankarta
Genomförandebeskrivning
Planbeskrivning
Detaljplan

Bilder

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Del av tanums-rörvik 1:232
Allmänt om fastigheten
Tomt
Areal
860 kvm

Karta

Grebbestad Grebbestad

Rörviks västeräng Tomt 2

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg