190
MED16C57C52B2F44998912542C640F95E64

Ljus och välkomnande lägenhet med balkong i rakt söderläge!

Kommande®

Nacka Forum, Nacka

Romansvägen 46

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,866 inkl. TV & bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea100 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer99-2462-1-69-2
Byggår2009
Driftskostnad64 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,895,000

Välkomna till denna centralt belägna 4:a invid Nacka Forum. Här har du en ljus lägenhet med stora fönster och genomgående parkettgolv samt stor inglasad balkong med sol hela dagen. Detta är en genomgående mycket vacker lägenhet med härliga sociala ytor och genomtänkt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här vill man gärna umgås.

Om området

Nacka Forum är ett toppmodernt affärscentrum och bostadsområde i Nacka. Läget är fantastiskt oavsett om man är ute efter service, kommunikationer eller rekreation, allt finns nära till hands! Dessutom når man Stockholms innerstad efter endast 10-20 minuter med kommunala färdmedel. Ett par minuter bort ligger lummiga Långsjön som erbjuder ljumma bad under sommaren och skridskoåkning på vintern. Runt sjön finns även trevliga promenadstråk. På andra sidan motorvägen en liten bit bort ligger populära Nyckelviken, 134 hektar natur. Efter väg genom skog och ängar når du hembygdsmuseum, lantgård med djur, café, motionsspår, härliga klippbad mm. I stora Nackareservatet i sydvästra Nacka mot Stockholm och Tyresö, 700 hektar friluftsområde finns bland annat Hellasgården, ett
mycket uppskattat friluftsområde samt restaurang och bad.

Kommunikation

Ett dussintal busslinjer finns med täta turer. Till Slussen tar det ca 10-20 minuter. Även Saltsjöbanan finns att tillgå. I bil tar det endast från 5-20 minuter mellan Nacka Forum och Stockholms innerstad, utanför rusningstrafik. Önskar du ta båt till stan så är det 10-15 minuters promenad till
ångbåtsbryggan vid Nacka Strand. På sikt kommer även tunnelbanan att dras ut till Nacka, med ändstation vid Nacka Forum.

Närservice

Köpcentrumet Nacka Forum har ett stort utbud med många butiker, caféer och restauranger. Även apotek, vårdcentral, mödravård, systembolag, bibliotek, gym, flera banker, bland annat Handelsbanken och mataffärer
(Willys och Hemköp). I närområdet finns flera förskolor samt nära till ett urval av skolor. En kort promenad bort ligger Nacka Gymnasium samt ICA Maxi. Vid Nacka Strand finns populära Restaurang J.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Årsredovisning Colosseum 2019
Stadgar Colosseum 2020
Social Video
Kommande

Bilder

Utsikt från balkongen

Den stora hallen ger plats åt både upphängning av kläder samt en stor skjutdörrsgarderob.

Sovrum 1 Lägenhetens Master bedroom erbjuder gott om plats åt både dubbelsäng samt garderob.

Sovrum 2 Rummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum.

Sovrum 3 Här finns plats för flera sängar samt garderob utan att rummet känns litet.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
HALL
Den stora hallen ger plats åt både upphängning av kläder samt en stor skjutdörrsgarderob. Här finns dessutom ett stort förråd med både hyllor, stänger för klädupphängning samt plats för städutrusnting.

SOVRUM 1
Lägenhetens Master bedroom erbjuder gott om plats åt både dubbelsäng samt garderob. Här finns också en rymlig walk in closet.

SOVRUM 2
Sovrum 2 med parkettgolv och ljusa väggar. Stort fönster. Rummet är perfekt som barnrum eller arbetsrum. Här finns plats för en mindre säng, skrivbord samt garderob. Parkettgolv och ljust målade väggar.

SOVRUM 3
Underbart sovrum med parkettgolv och snyggt målade väggar. Här finns plats för flera sängar samt garderob utan att rummet känns litet.

VARDAGSRUM
Med anslutning till både kök och balkong finner man vardagsrummet! Det ljusa och luftiga vardagsrummet med stora fönsterpartier ger ett behagligt ljusinsläpp, från vardagsrummet nås balkongen som kan används som ett extra rum för sköna stunder året om. Den öppna planlösningen mot köket skapar trevliga sociala ytor.

KÖK
Det fina köket med sin unika charm ger plats åt större matbord. Här finns stor kyl/frys, vinkyl, ugn, mikro, diskmaskin (2019) samt induktionshäll. Bänkskivan är i massiv ek. I kökets finns generöst tilltagna arbetsytor och gott om förvaring, här blir matlagningen en sann dröm.

BALKONG
Balkongen om ca 18 kvm i rakt söderläge ger plats åt stort möblemang, solstol samt grill. Balkongen är inglasad men öppningsbar.

BADRUM 1
Det större av lägenhetens två badrum är utrustat med dusch, vägghängd WC samt klinkergolv med golvvärme och helkaklade vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare (2019) med arbetsbänk och praktiskt skåp ovan.

BADRUM 2
Även i detta badrum finns golvvärme, vägghängd WC samt dusch och badkar. Helkaklade vita väggar med mörkgrått klinkergolv.
Antal rum
4 rum
Boarea
100 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 4,895,000
Avgift
SEK 5,866 inkl. TV & bredband
Driftskostnad
SEK 769 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 769
Andel i föreningen
1.47239 %
Andel av årsavgiften
1.40098 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2009
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft
Energideklaration
Utförd 2/21/2013
Energiprestanda
108 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Uppgiven area är baserad på säljarens information och kontrollerad med föreningen. Föreningen garanterar inte att uppgiven area överensstämmer med verklig area. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör vidta en uppmätning före kontraktsskrivning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

NACKA KOMMUN
Nacka kommun har en informativ hemsida där du kan läsa om det mesta i kommunen - allt ifrån byggplaner i området och planerad utbyggnad av tunnelbana till Nacka C till t ex skolalternativ och kommunens fina naturområden, se www.nacka.se. Nacka kommun kommer att förtätas mycket de närmsta åren. Det är viktigt att du som köpare tar del av framtida idéer och planer för området. Kontakta Stadsbyggnadsservice på Nacka kommun på stadsbyggnad@nacka.se eller 08-718 80 00 för mer information.
Förening
Namn
HSB Brf Colosseum I Nacka
Om föreningen
HSB Brf Colosseum innefattar 85 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.
Bostadsrättsföreningen har ett fastighetsförsäkringsavtal med HSB försäkrings AB. I det fastighetsförsäkringsavtal finns även ett bostadsrättstillägg, så det behöver inte tecknas av medlemmarna enskilt.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Tvättstuga
- Barnvagnsrum finns i flera portar
- Cykelparkering finns på flera platser
- Soprum för hushållssopor
- Soprum för källsortering
- Innergård

EKONOMI
Överlåtelseavgift, 3,5 % av gällande basbelopp debiteras säljaren. Pantsättningsavgift, 1,5 % av gällande basbelopp debiteras pantsättaren per pantmeddelande.

För att beviljas medlemskap i föreningen krävs det att man går med i HSB Stockholm ekonomiska förening med en andel á 500 kr.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: www.brfcolosseum.se.
Antal lägenheter
85
Tv och bredband
Föreningen tillhandahåller fiber-TV från Bredbandsbolaget. T-1 bas ingår i avgiften (17 tv-kanaler samt 12 hd-kanaler).
Bostadsrättsföreningen tillhandahåller också anslutning av IP-telefoni (s k bredbandstelefoni) och bredband (250/100 Mbit) från Bredbandsbolaget kollektivt. Även detta ingår i månadsavgiften.
Parkering
Föreningen ingår i en samfällighet tillsammans med Brf Palatinen och Brf Capitoleum, inom vilken garageplatserna finns. Kostnad 700:-/månad. Kö kan förekomma.
Renoveringar
Inga stora renoveringar är inplanerade förutom normalt underhåll.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,655 betalas av säljare
Pantsättningsavgift
SEK 710
Övrigt
Föreningen tillämpar enhetsmätning av el, vilket innebär att det är föreningen som tecknar avtal med nät- och elleverantörerna. Du som enskild medlem har därför inget eget el-abonnemang.
Lägenheternas elförbrukning avläses kvartalsvis. Kostnaden debiteras därefter med en tredjedel per månad på hyres- och avgiftsavierna från HSB.

Karta

Nacka Forum Nacka

Romansvägen 46

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg