MEDE491543FEDD74C76979B1B044083F2B3

Högland, Örnsköldsvik

Rödhakevägen 6

Fakta

TypTomt
Tomtarea1,105 kvm

Utgångspris: SEK 520,000

Ansvarig mäklare

Nu har du möjlighet att förvärva en bra tomt på Rödhakevägen! Tomten ligger i perfekt syd-västläge och har närhet till skola, kommunikationer, skidspår och Höglandssjöns trevliga promenadstråk! I tomtpriset ingår anslutningsavgifter för kommunalt vatten & avlopp, el, bredband och fjärrvärme. På fastigheten får du bebygga 276 kvm. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Om området

Här bor du i ett mycket trivsamt område med närhet till både natur och kommunikationer! Ovanför tomterna finns ett skidspår som går upp på Höglandsberget (ca 3 km). Du har även gångavstånd till Höglandssjöns härliga promenadstråk samt till skola och bussförbindelser. Intill Höglandsskolan ligger Höglands sporthall som drivs av föreningen Arnäs IF.

Bilder

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Exteriör

Fakta

Byggnad
Fastighetsbeteckning
Gimåt 1:171
Allmänt om fastigheten
Kommunal fastighetsavgift
SEK 2,220 / år
Taxeringsvärde
SEK 222,000
Taxeringskod
210
Tomt
Areal
1105 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övrigt
Tomten får bebyggas med ett bostadshus i högst två våningar samt att sutterängplan får byggas där det anses lämpligt. Totalt får 25% av tomtytan bebyggas, dvs 276 kvm. Byggnaderna ska placeras längs med eller vinkelrätt mot gatan. Sex meter närmast gatan är en byggfri zon. Garage och förråd ska ligga minst 1,5 meter från tomtgräns. För huvudbyggnaden gäller generellt 4,5 meter. För mer info angående placering av bostad se dokumentet under fliken "Viktiga dokument".

Karta

Högland Örnsköldsvik

Rödhakevägen 6

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg