230
MED461115D97B8B4293842E33297405F4A3

Vackert område nära naturen!Risgärdesvägen 11 Stöcke, UMEÅ

Nyproduktion

Stöcke, UMEÅ

Risgärdesvägen 11


PRIS4 838 400 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

175 kvm

BYGGÅR

2023

PRIS

4 838 400 kr

Vackert område nära naturen!

Risgärdesvägen 11

Visning söndagen den 21/5 kl.12:00!

Säljrepresentant från Hjältevadshus, mäklaren och markägaren kommer vara på plats för bästa möjliga service.

Förverkliga din dröm om att bo på landet nära stan.

Vill ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? I Stöcke har ni möjlighet att bygga på en av områdets finaste tomter, men passa på - enbart fyra tomter kvar! Ni har den unika möjligheten att bo lantligt i ett lugnt villakvarter där barnen naturligt får nya vänner nära. Tomtstorleken varierar mellan 2 004 - 2 275 kvm med generösa byggrätter.

Villa Generös 175 är ett modernt hus med många möjligheter. Köket är centrerat för ett hus där umgänge prioriteras. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Villa Generös 175 kan kombineras med carport/garage. Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör villan till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov.

Tomten säljes separat för 1 300 000 kr med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Fördelen med detta är att lagfartskostnaden beräknas på tomtpriset, inte totalsumman. Total kostnad hamnar på 4 838 400 kr exkl. lånekostnader, se produktionskalkylen under viktiga dokument. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Kostnad för vatten, avlopp, el, fiber, bygglov och utsättning finner Du i produktionskalkylen.

I Stöcke bor du med närhet till nybyggd skola 2017 (för- och grundskola) och tillgång till en mängd fritidsaktiviteter. I Stöcke finns ett rikt föreningsliv med goda idrottsmöjligheter såsom idrottsplats och elljusspår samt ett nybyggt allaktivitetshus med idrottshall, restaurang och gym. I byn finns även Stöcke ponnyförening, Stöcke IF och tillgång till vackra strövområden. Här bor du med närhet både till stad och natur. Goda kommunikationer gör byn till ett attraktivt alternativ för de som vill bo lantligt, men nära stan. Här bor du endast 10 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla. Tomten är belägen inom Stöcke skolas upptagningsområde vilket innebär att barn på området är prioriterade plats på skolan. Cykelvägen genom Stöcke ska byggas ut och ansluter till skogsvägen som angränsar området i väster. Det innebär att barnen kommer kunna ta sig till skolan vår/sommar/höst utan att färdas på bilvägen. Här bor du naturnära med många promenadstråk vid knuten. I grannbyarna finns fina badmöjligheter med Stöcksjö bad samt Kont och Bettnesand.

Vid intresse kontakta Richard på 0738-900 902 eller richard.ohman@husmanhagberg.se

Beskrivning
Nu har ni möjlighet att förverkliga era husdrömmar i trivsamma Stöcke med närhet till både åkrar och skog. Här får ni en högt belägen tomt med vacker utsikt! I väster finns en avskild liten åker och i öster vidsträckt utsikt över stöckeslätten.

Den klassiska stilen gör att Villa Generös 175 passar i alla miljöer, i både stan och på landet. Totalt finns det plats för sju rum, vilket ger gott om plats för både familj och vänner. I hallen finns det utrymme för garderober och smarta förvaringslösningar. Och i köket kan ni välja mellan köksö och bardel. Genom att välja fönsterstorlek kan ni i köket även prioritera mer insynsskydd eller mer ljusinsläpp. Planlösningen är mångsidig och på övervåningen kan ni till exempel välja mellan tre och fyra sovrum. Eller mellan mer privatliv och större sällskapsytor. I Villa Generös ingår alltid Klädvård plus vilket ger bra arbetsyta och förvaring. För barn med leklust ger kopplingen mellan klädvård, kök och vardagsrum finfina möjligheter. Skön golvvärme och låg energiförbrukning är standard. Och att alla fönster är av aluminium ger låga kostnader i framtiden. Om ni vill ha uteplats på flera av husets sidor går det bra.

Villa Generös 175 är från Hjältevadshus och har högkvalitativ standard med Vattenburen golvvärme, Kök från Ballingslöv, Vitvaror från Siemens el. Miele, Aluminiumbeklädda fönster, Läckageindikering, Redo för trådlöst ljud, Isolergrund. Ytterdörrar Swedoor.

Priset avser tomt och Villa Generös 175 helt inflyttningsklart med inredd entrévåning och inredningsbar övervåning.

Entréplan har cirka 97 kvm boarea bestående av hall, kök, vardagsrum, 1 sovrum, duschrum samt tvättstuga. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt, vilket inte är så konstigt med tanke på att det ger en rymlig och ljus känsla med möjlighet för många att umgås och vistas i.

Övre våningen är inredningsbar med många möjligheter. Här ryms även allrum och duschrum vilket gör Villa Generös 175 till en rymlig familjevilla.

Köparen har dessutom möjlighet att påverka både interiöra och exteriöra materialval för att sätta personlig prägel på sitt nya boende.
Besök gärna Hjältevads hemsida och läs mer om Villa Generös eller någon av de övriga modellerna. Villa Generös 175 - Gavelställt hus med förhöjt väggliv - Hustillverkare Hjältevadshus (hjaltevadshus.se)

Välkommen på visningen 21/5!

Bilder

MED461115D97B8B4293842E33297405F4A3
MED0C95D8435F19498F9BD9CC6B55EE6C7A
MEDB660FF709BC241E997C11B41B4B1F207
MED6EE026E714524E6EA90553F01570D497
MED8165110AFC404772BD7D62F980250F1B

Planritningar

Planlösning entréplan

Oinredd övervåning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

175 kvm

BYGGÅR

2023

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA KOMMENTAR

175 kvm avser med inredd övervåning

Om området

Stöcke är en jordbruksby, ett mycket trevligt och lantligt område belägen cirka 12 km från Umeå på Umeåälvens södra sida. Större delen av bebyggelsen ligger i nära anslutning till väg 523 och består mestadels av villor och gårdar. Här ligger naturen runt hörnet och här lever man avstressat i lugn och ro men ändå med närhet till centrala Umeå. Stöcke har en rik och historisk idrottskultur. Stöcke IF har framgångsrikt bedrivit verksamhet inom ett flertal grenar bl a fotboll och volleyboll. Vid den egna idrottsplatsen Stöckesbua finns förutom gräsplan, grusplan, tennisbana och elbelyst motionsspår även en konstgräsplan. I byn finns även en ponnyförening.

Stöcke Bygdegården ligger dörr i dörr med området som vi säljer på nu. På dagarna bedriver kotten pedagogisk verksamhet (aktiv dagbarnvårdare).

En cykelväg skall byggas i Stöcke med beräknad byggstart 2024, läs mer här:
https://www.trafikverket.se/vara-projekt/projekt-i-vasterbottens-lan/vag-523-stocke-gang--och-cykelvag/

SKOLA OCH OMSORG
I Stöcke finns skola (F-6), med ca. 160 elever. Skolan har nyligen byggts ut samt renoverats.

Läs gärna mer om byn på dess hemsida: http://www.stocke.se/ och http://stockebygden.se/

Byggnad

BYGGNADSTYP

1,5-Plansvilla med oinredd övervåning

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump

VENTILATION

Mekanisk till- och frånluft med återvinning

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Isolergrund, vattenburen golvvärme

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongpannor

Karta

Umeå Stöcke

Risgärdesvägen 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg