MED3BB23EEE77D345E994932EB010AAFDC7

Centralt, Örnsköldsvik

Revgatan 7

Fakta

Typ1-familjs friliggande villa
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea128 kvm
Biarea24 kvm
Tomtarea705 kvm
Byggår1956
Driftskostnad3,619 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,295,000

Njut av ljuvliga sensommarkvällar på den stora terrassen, ta en promenad i den närliggande skogen eller cykla ner till hamnen. Från Revgatan har man nära till det mesta, ett ypperligt boende för den som uppskattar en fantastisk utsikt och att bo centralt men ändå lugnt. Bostaden har genomgående nya ytskikt, köket är totalrenoverat och badrummet renoverat 2014. Det finns idag tre sovrum med möjligheten att göra ett fjärde. I allrummet har man satt in en braskamin och ett dörrparti som leder ut till en stor terrass på hela 78 kvm! Härifrån kan man följa båttrafiken i hamninloppet. Ett stort plus är det vidbyggda skyddsrumsgaraget på 60 kvm. Uppvärmning via fjärrvärme, plåttak 2011 och 3-glas fönster. Välkommen på visning!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning

Hallen är välkomnande och har avhängningsytor för ytterkläder. Lite längre in finns en garderob där man får plats med ytterligare kläder. Golvet pryds av ny ekparkett och ljusa väggar.

I anslutning till hallen ligger en gästtoalett. Plastmatta och målade väggar.

Det första sovrummet är nyrenoverat med nytt parkettgolv och målade väggar. Efter ena väggen finns det 6 stycken inbyggda garderober som erbjuder gott om förvaringsutrymmen.

Det andra sovrummet har också renoverats med nya ytskikt, här ligger ett mörkgrått klickgolv och väggarna är målade i en sandfärgad ton. Ett extra plus är klädkammaren som finns i rummet.

Huset har gott om förvaringsutrymmen, förutom många garderober finns det ett förråd som även skulle kunna nyttjas som klädkammare eller kanske som kontor, det finns en matkällare samt en skrubb under trappen.

Tvättrummet har fräschats upp med ny inredning och duschkabin. Innanför finner man tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare, rummet kan också användas som förråd då det finns flera garderober där.

Trappen till övervåningen har renoverats och i trapphuset har man satt in ett stort panoramafönster, här flödar dagsljuset in!

Köket är snyggt renoverat med grå luckor och laminatbänkskivor i mörkgrått, en frihängande fläkt blir till en läcker detalj. Man har lyckats skapa en fin mix av modernt och tidlöst. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, frihängande fläkt, diskmaskin samt kyl/frys. Från köket finns det en utgång till trädgården med skyddat läge och fin utsikt över Örnsköldsvik och fjärden.

Allrummet har ett generöst ljusinsläpp och fin utsikt över hamninloppet, och som pricken över i:et finns det en braskamin här! Det går med enkelhet att möblera med både matbord och några sköna fåtöljer, här finns plats för många vänner. Väggarna är ljusgrå och även här är det lagt ny ekparkett. Via en dörr når man en stor terrass om ca 78 kvm, här finns alla förutsättningar för att skapa en härlig oas!

I fil med allrummet finner man tv-rummet vilket är avskilt genom dubbeldörrar i glas. Det finns plats för soffa och tv-möbel eller säng och skrivbord om man föredrar det, möjligheterna är flera. Parkettgolv och målade väggar.

Sovrummet på ovanvåningen är bostadens största sovrum. Det rofyllda rummet nås ifrån hallen, via dubbeldörrar med frostat glas. Längs ena väggen finns goda förvaringsmöjligheter i form av en stor skjutgarderob. Parkettgolv och väggar med målad väv.

Badrummet är renoverat 2014 med ljus våtrumsmatta på väggar och golv. Det finns duschkabin, kommod med handfat, högskåp, spegelskåp och wc.
Antal rum
5 rum varav 3-4 sovrum
Boarea
128 kvm
Areakälla
säljarens information
Biarea
24 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
1-plansvilla med suterrängvåning
Byggnadsår
1956
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 2/3/2017
Energiklass
D
Energiprestanda
141 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Stomme
Trä/Blåbetong
fasad
Tegel
Fönster
3-glas
Bjälklag
Betong
Tak
Plåt (2011)
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Fastighetsbeteckning
Abborren 2
Övrigt
Huset är omdränerat 1989 av tidigare ägare.

Radonmätning är gjord under 2020, årsmedelvärdet låg under gränsvärdet.

Plåttaket är lagt 2011 och 3-glasfönstren är bytta i omgångar från 1990-2012.

I alla rum, med undantag för hallen som är tapetserad och sovrummet samt tv-rummet på övervåningen som har väv, sitter det renoveringstapet på väggarna som man sedan målat på.

Förberett för fiber.
Övriga byggnader
Vidbyggt varmgarage med en invändig area om ca 60 kvm, byggt 1990. Garaget är ett så kallat skyddsrum.

På tomten finns en friggebod, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap. El finns.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 43,424 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,349
VA
SEK 7,829
Uppvärmning
SEK 19,135
Renhållning
SEK 2,600
Sotning
SEK 388
Försäkring
SEK 6,123
Beräknat antal personer
2
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 1,243,000
Byggnadsvärde
SEK 949,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 2,019,600
Tomt
Areal
705 kvm
Tomtbeskrivning
Välskött trädgårdstomt i högt och centralt läge med härlig vy! Det finns en häck
som ramar in större delen av fastigheten och ger ett bra insynsskydd sommartid. På tomten finns en damm, krusbär samt röda och svarta vinbär.
Planbestämmelser
Tomtindelning Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Centralt Örnsköldsvik

Revgatan 7

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg