190
MED86838B27ECA44C04818987B65A792501

Nybyggt, lyxigt, rymligt, ljust, utsikt, insynsskyddat ALLT I ETT PÅ REPISVAARA!

Kommande®

Repisvaara, Gällivare

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea120 kvm
Tomtarea450 kvm

Ansvarig mäklare

Kan detta vara Repisvaaras mest välplanerade och friköpta hörntomt?
Funkishus om ca 120 kvadrater som fördelas på bland annat tre sovrum, luftigt vardagsrum med stora ljusinsläpp, kamin, inbyggda högtalare i tak och dubbla glasdörrar mot altan. Bastu med nedfällt aggregat i golv, skiffervägg och relax med svarta, marmormönstrade plattor och egen utgång till altan. Lyxigt kök med bistrokänsla, rustikt och robust i öppen planlösning mot vardagsrum. Badrum hel-inklädd i vitmönstrade marmorplattor och detaljer i mässing. Rymlig hall med stora klinkerplattor och dold tvättstuga bakom spegeldörrar på skena.
Huset står på höjd och har magisk utsikt över Gällivares stolthet, Dundret. Nedanför huset på den planerade tomten står även ett Attefallshus med egen köksvrå och badrum med dusch. Utmärkt för familjen med tonårsbarn eller att hyra ut.
Intill huset har man valt att gjuta en betongmur som gränsar mot uppfart och Attefallshuset. Belyst, uppvärmd trappa till huset. Asfalterad och rymlig uppfart som även har dubbla carportar. Rymmer totalt fyra bilar. Dubbla altaner, fasad klädd i mineralfärgad skiffer, plattsättning hela entrésidan, 80 kvm gräsmatta, utekök och golvvärme i hela plattan.
Här har man valt att satsa på kvalitativa materialval, belysning, att bygga ett hus som passar såväl familjen samt det yngre men även det äldre paret. Otroligt lättskött tomt, lyxig känsla, billig boendekostnad, utsikt och ingen insyn.
Varmt välkommen med intresse!

! Ingen visning kommer hållas då huset ännu är under konstruktion.
! Huset kommer besiktigas via Anticimex, samt Energibesiktigas och få Boarean uppmätt.
! Varje Fredag kommer en ny bild annonseras, fram tills dess att fullständig annonsering sker. Håll utkik på hemsidan.

Om området

Repisvaara växer i och med den samhällsomvandling som idag sker i Gällivare och Malmberget. Många nya hus träder successivt fram.

Kommunikation

Bussförbindelser till bland annat Gällivare centrum.

Närservice

Inom kort har det planerats att uppföras livsmedelsbutik, förskola och ålderdomshem inom området.

Restaurang Glada Kocken.

Övrigt

Ett stenkast från Dundret med dess skidanläggning och restaurang.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Svårslagen utsikt över hela Dundret

Kök med exklusiv bistrokänsla

Duschutrymme intill relax och bastu

Kök

Badrum med detaljer i mässing

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg