190
MED7435EB7130C6405EBA7778CE55D0042C

Såld!

Vällingby - Kälvesta, Vällingby

Renfanegränd 47

Fakta

TypKedjehus
UpplåtelseformFriköpt
Boarea170 kvm
Biarea25 kvm
Tomtarea530 kvm
Byggår1973
Driftskostnad5,643 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 5,900,000

Ansvarig mäklare

Gatans största hörntomt med underbart solläge och altan i söderläge!

Äntligen har ni möjlighet att bli nya ägare till detta kedjehus om 170 + 25 kvm där du har gatans största hörntomt. Huset har de senaste 5 åren renoverats successivt i flertalet rum. Här har du fina parkettgolv i de flesta rummen och många fönster vilket skapar ett härligt ljus i huset.

* HÖRNTOMT
* FINT LJUSINSLÄPP
* MINST 5 SOVRUM
* NÄRHET TILL FÖRSKOLA OCH GRUNDSKOLA
* FRIKÖPT TOMT

Gångavstånd till Lekplatsen Ripvidet, Förskola Renfanan, Coop Björnboda, Björnbodaskolan.

Här har du allt och lite till, välkommen att bara flytta in!

Om området

Kälvesta är ett mycket barnvänligt radhus- och villaområde i nordvästra Stockholm. Det är 3 km till både Spånga och Vällingby. I Kälvesta är det aldrig långt till omtyckta dagis eller skolor för barn i alla åldrar. I området finns fina promenad- och cykelvägar, bland annat till Mälarens strand. Johannelundstoppen med sina grönområden är extra omtyckt under vinterhalvåret då gamla som unga samlas för pulkaåkning.

Kommunikation

Den närmsta bullhållplatsen för buss 119 är Björnbodaskolan, den ligger ca 400 meter bort. Bussen trafikerar sträckan Spånga station - Backlura. Till Spånga station tar det ca 8 minuter. Från Spånga station tar sedan pendeltåget ca 13 minuter till T-centralen.
Närmsta hållplatsen för buss 116 upp till Vällingby är Skattegårdsvägen nere vid Björnbodaaffären. Busslinjen trafikerar sträckan Spånga Station - Vällingby Centrum. Till Vällingby centrum tar det ca 11 minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Tunnelbanans gröna linje tar ca 28 minuter från Vällingby till T-centralen.

Närservice

Närmaste mataffär är Coop Björnboda och ligger ca 3 minuters bort. I Vinsta vid Johannelunds tunnelbanestation finns en stor Coop butik och i Vällingby finns flera stora matkedjor. I Vällingby City finns även fantastisk shopping, restauranger, bio och all tänkbar service.

Parkering

2 platser på uppfarten.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉPLAN:

Välkomnande HALL med ljust klinker på golvet och tapetserade väggar. Här har du en avhängningsdel samt en större garderob.

BADRUM: Rymligt badrum med kaklade väggar och klinker på golvet. Väggarna går i ljust tema med mörka detaljer och golvet är i mörk nyans. Det avlånga fönstret skapar mycket ljusinsläpp. Under det kalla halvåret kan du njuta av det varma golvet då det finns golvvärme. Utrustning: wc, dubbelhandfat med förvaring under, spegel med förvaring, handdukstork samt duschhörna. Spotlights i taket.

SOVRUM 1: Mysigt sovrum med grå heltäckningsmatta och tapetserade väggar. Större garderob.

VARDAGSRUM: Stort och öppet vardagsrum som ligger i anslutning till köket. Parkettgolv och målade väggar. Här finner du utgång till den mysiga trädäckade altanen som först har en inglasad del (15 kvm) och utanför denna ett härligt bubbelbad med plats för 4-5 personer samt ett 10 kvm förråd. Direkt utanför altanen nås även en stenlagd uteplats samt bostadens stora och gröna trädgård.

KÖK: I anslutning till vardagsrummet når du det stora köket med gott om förvaring. Här har du ljusa, högblanka luckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Här har du plats för ett stort matbord där du kan samla alla familjemedlemmar för trevliga middagar. Utrustningen är: Kyl och frys på helhöjd, inbyggd mikro och ugn, diskmaskin och induktionsspis.

TVÄTTSTUGA: Intill köket ligger en ordentlig tvättstuga som även kan användas som en groventré då du kan nå baksidan härifrån. Svart klinker och vitt kakel med svarta detaljer. Här kan du njuta av tvättsysslorna då du har bra med arbetsyta, tvättmaskin, torktumlare samt tvättho och flera skåp.

SOVRUM (FD GARAGE): Det gamla garaget har gjorts om till ett sovrum. I dagsläget är det ett större sovrum men går att göra till 2 mindre sovrum. Längst in finns även ett förråd som kan användas till förvaring eller matkällare. Här når du altanen via en ytterdörr.



OVANVÅNING:

Från trappan når du direkt det stora ALLRUMMET. Detta kan användas som ett sällskapsrum, vardagsrum eller om du hellre vill göra ett sovrum. Det finns möjlighet att göra precis som man vill! Nyligen slipad originalparkett på golvet, målade väggar och flertalet fönster vilket skapar fint ljusinsläpp. Takhöjd i stora delar av rummet på 2.65 m vilket ger en stor rymd till rummet.

SOVRUM 2 OCH SOVRUM 3: Dessa sovrum var tidigare förråd men har byggts om och renoverats till 2 sovrum. Sovrummen är spegelvända, men är annars uppbyggda på samma sätt med alkover för säng. Längst in i rummet har du kvar lite av den gamla vindsdelen i form av kattvind för förvaring, Varje rum har två mindre fönster samt en takfönsterkupol som ger rummen fint ljusinsläpp..

SOVRUM 4: Här har du ett mindre sovrum som många använder som barnrum eller kontor. Här har du laminatgolv och målade väggar. Utmed ena väggen har du även en garderob.

WC/DUSCH: Ljust klinker och kakel med svarta detaljer. Utrustning: Handfat, duschhörna, wc.
Boarea
170 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Areakälla kommentar
Mätningen skedde av Mats Öierstedt, Kvadrat Mätning Stockholm, 2019-11-19
Biarea
25 kvm
Byggnad
Byggnadstyp
2-plans kedjehus
Byggnadsår
1973
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 3/3/2014
Energiklass
E
Energiprestanda
135 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Krypgrund
Stomme
Trä
fasad
Trä och tegel
Fönster
3-glas
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Jordrevan 19
Övrigt
Takkupa, vardagsrum entréplan, friggebod, garage omgjort till sovrum, inglasning uterum har renoverats/byggt under åren 2015-2018.
Badrum entréplan 2015
El-byte 2016
Alla ytskikt ommålade 2015-2020
Slipat golv i allrum övre plan, kök och hall 2019
Kök (ho, blandare, bänkskiva, diskmaskin) och torktumlare samt tvättmaskin 2015-2019
Takpapp bytt 2016
Samtliga fönster bytta kring 2012
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 67,721 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 21,200
Väg, samf
SEK 31,200
Försäkring
SEK 8,321
Övrigt
SEK 7,000
Kommentar
Övrigt är kostnad för larm.
I samfällighetsavgiften ingår varmvatten, sophämtning, vägröjning, uppvärmning, 100 GB internet via Telenor och TV basutbud Telenor.

Driftkostnaden baseras på nuvarande ägares kostnader. Driftkostnaden är givetvis individuell och varierar över tiden från en ägare till en annan. Det är därför naturligt att köparen gör en egen bedömning av sin kommande kostnad utifrån sina förutsättningar.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 3,266,000
Byggnadsvärde
SEK 1,914,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,535,000
Tomt
Areal
530 kvm
Planbestämmelser
Stadsplan Tomtindelning Vattenskyddsområde
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Stockholm Jordrevan GA:1 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Stockholm Jordrevan GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Värmeanläggning, Kvartersanläggning, Övrigt

Karta

Vällingby - Kälvesta Vällingby

Renfanegränd 47

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg