MED4EC09CE9ADD2487E8206D5CBA32D58F2

Råsunda, Solna

Råsundavägen 63

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,840 Inkl värme och vatten
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea31 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer1003
Byggår1938

Utgångspris: SEK 1,995,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 12:00 - 12:45
Öppen visning! Anmäl gärna intresse för att inte missa viktig info!
28
September | Monday
Kl 18:00 - 18:30
Öppen visning! Anmäl gärna intresse för att inte missa viktig info!

Välkommen till en charmig 1:a i hjärtat av Råsunda. Perfekta kombinationen av gamla sekelcharmen och det moderna har här smällt samman i en härlig balans. Gamla plankgolvet i original är välbevarat och går väl i ton med det nya och de gamla fina fönsternischerna. Högt i tak, vackra trägolv samt fönster mot innergården. Här bor du intill en lugn innergård nära all puls du söker från en stad som Solna. En kort promenad från Solna Centrum, Solna Station, Filmstaden, Råstasjön och Arenastaden med Mall of Scandinavia. Med de bästa restaurangerna, kommunikationerna, grönområden och närbutiker på gångavstånd. Beläget i en solid förening med god ekonomi. Ett av Sveriges mest expansiva områden med länets lägsta kommunalskatt. Tillträde är flexibelt! Välkommen hem!

- Hög takhöjd
- Fastighet anno 1938 med fina fönsternischer och originalgolv
- Restauranger, fik och barer på gångavstånd
- Nära till ICA i Mall of Scandinavia och Coop på gatan
- Nära till t-bana, pendeltåg i Solna C
- Nära till Lötsjön, Råstasjön, Filmstaden & Arenastaden

Om området

Kommunikation

Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer. Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Övrigt

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
31 kvm
Areakälla
Föreningens information
Hall
Välkomnande hall med plats för avhängning genom hatthylla samt garderober. Originalgolv i furu samt väggar i ljus kulör.
Vardagsrum
Stort rum med naturlig plats för soffa, soffbord samt TV-möbel. Här finns även plats för en dubbelsäng. Originalgolv i furu samt väggar i ljus kulör.
Kök
Hemtrevligt kök i ljusa färger. Ljusa skåpluckor samt vitt kakel ovan arbetsbänk. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn samt spis. Finns utrymme för diskmaskin. Plats för ett matbord upp till 4 pers.
Badrum
Fräscht badrum i ljusa väggar samt linoleumgolv i gråfärg.
Förråd
Ett tillhörande förråd finns till lägenheten.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4
Pris
SEK 1,995,000 utgångspris
Avgift
SEK 1,840 Inkl värme och vatten
Andel i föreningen
4.69028 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1938
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Råsundavägen 63
Om föreningen
Brf Råsundavägen 63 är en äkta bostadsrättsförening.
Man har totalt 16 bostadslägenheter och 1 verksamhetslokal.

Fastigheten förvärvades till ett bra pris och har därför låg belåning. Bra ekonomi från början.

Man har idag inga planer på att ändra avgiften.
Antal lägenheter
16
Varav hyreslägenheter
1
Antal lokaler i föreningen
1

Karta

Råsunda Solna

Råsundavägen 63

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg