KarriärOm oss
230
MED93C65073739B425FA5604D60AE34B053

Diamanten på ElinegårdRäfsgatan 25 Elinegård, Limhamn

Elinegård, Limhamn

Räfsgatan 25


PRIS (utgångspris)4 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

131 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1-1501

MÅNADSAVGIFT

8 837 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 995 000 kr utgångspris

Diamanten på Elinegård

Nu har vi den stora glädjen att erbjuda denna spatiösa och exklusiva femrummare om hela 131 kvadratmeter belägen högst upp i det nyproducerade huset i brf Grönska. Ett Svanenmärkt boende alldeles intill Kalkbrottet. Detta är en av de absolut största lägenheterna på hela Elinegård, om inte den största. Här kan du och din familj bli de alla första som får möjligheten att flytta in i en fräsch och mycket välplanerad bostad!

Här finns ett fantastiskt vardagsrum och kök med öppen planlösning som gemensamt erbjuder väl tilltagna ytor om hela 54 kvadratmeter.

Sovrummen är fördelade på så vis att två av sovrummen ligger i den norra delen och två är belägna i den södra delen av bostaden. Från entréhallen når man de båda sovrummen i söderläge som erbjuder fin utsikt mot den vackra och grönskande Elinegårdsparken. Från hallen når man även bostadens stilrena och rymliga badrum som erbjuder bra tvättmöjligheter och dusch. I den norra delen av lägenheten når man de övriga två sovrummen via en egen hall som finns intill köket. Vid dessa sovrum finns bostadens andra badrum som är utrustat med dusch vilket är perfekt för den stora barnfamiljen.

Läget högst upp i huset ger tillsammans med gavelläget ett fantastiskt ljusinsläpp genom hela bostaden. Det stora vardagsrummet erbjuder magiska sällskapsytor både för familjen men även när gästerna är på besök. Här tar man steget ut på den härliga balkongen belägen i sydvästläge där det bjuds på fantastiska vyer mot kalkbrottet, Öresundsbron men också mot grönskande parkvyer.

Här bor man alldeles intill det imponerande kalkbrottet som idag fungerar som ett naturreservat. Här kan ni ta det härliga promenadstråket som sträcker sig ca 4 km runt om hela kalkbrottet eller varför inte boka en guidad tur nere i kalkbrottet om ni önskar uppleva lite mer om dess historia.

Elinegård är ett nytt och familjevänligt område som bjuder på liv och rörelse. Här erbjuds det ett bra serviceutbud och du har närhet till det mesta av vad du behöver i vardagen. Mataffären ligger runt hörnet och här finns apotek och några andra småbutiker. Malmös bästa shopping finner du på Emporia som ligger bara på några minuters avstånd vid Hyllie. Pendlar du så finns det vid Hyllie även mycket bra tågförbindelser som tar dig vidare till exempelvis Malmö city, Lund eller Köpenhamn.

Du når vackra Sibbarps strand och kallbadhus på ca tio minuter med cykeln, eller varför inte besöka Limhamn centrum eller småbåtshamnen som finns här.

I området finns förskolor och Elinelundsskolan som tar emot elever upp till årskurs 9. Flertalet trevliga lekplatser finns även att nyttja inom området.

OBS! Det är ej möjligt att boka visning av lägenheten då byggnaden färdigställs i April 2023 men använd gärna 3D-modellen som vi har skapat i annonseringen och besök ditt nya hem virtuellt.

Ta gärna del av originalplanritning samt inredningsval för att ta del av materialvalen som är gjorda för den specifika lägenheten.

Varmt välkomna att kontakta mig för ytterligare information!

Bilder

MED93C65073739B425FA5604D60AE34B053
MEDEAC2DC2037334171935CC31C67ECB5C8
MED7F44A1E3DF7049909A6BAEAB21D744C8
MED2478907B99BC46FCBBFDD88F4F30A381
MED1A9076C940AB4158AAE8B785A26F376E

Planritningar

3D-planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

131 kvm

LÄGENHETSNUMMER

1-1501

VÅNING

6 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

8 837 kr

BYGGÅR

2023

PRIS

4 995 000 kr utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Med hiss tar man sig högst upp i huset och här välkomnas man till en pampig gavelvåning om hela 131 kvadratmeter. Hallen är rymlig och erbjuder bra med plats för avhängning av ytterkläder samt så ges förvaringsmöjligheter i dels en skjutdörrsgarderob men även i en skåpsgarderob.
I bostaden finner vi genomgående vitlaserad mattlackad 3-stavig ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUMMEN I SÖDER

I anslutning till entréhallen finns två av sovrummen, det första av rummen (ca 12kvm) har vi tänkt ska fungera som en barnkammare med egen klädkammare och det andra sovrummet fungerar som ett master bedroom (ca 13kvm) med skåpsgarderob.

SOVRUMMEN I NORR

I den norra delen av bostaden återfinns en egen hall med ytterligare två sovrum, det första sovrummet (som ligger bakom köket har vi valt att inreda som ett "tonårsrum" och är inrett med garderob samt linneskåp. Det sista sovrummet används enligt vår inredning som ett gästrum/kontor och är inrett med en skjutdörrsgarderob.

BADRUM MED TVÄTTMÖJLIGHETER

Badrummet (ca 5kvm) är elegant inrett med ljusbeige klinkerplattor på golvet och breda mattvita kakelplattor på väggar. Dusch med raka duschväggar i klarglas (Hafa), dimbara spotlights i tak, vit kommod med handfat. Goda tvättmöjligheter finns med tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande vit bänkskiva samt vit skåpsförvaring. Kromad handdukstork och wc.

BADRUM MED EXTRA DUSCH

Bostadens andra badrum (ca 3 kvm) är även detta utrustat med dusch vilket alltid är lyxigt för den stora barnfamiljen. Liksom i det större av badrummen så finner man ljusbeige klinkerplattor på golvet och breda mattvita kakelplattor på väggar. Vit kommod med handfat, kromad handdukstork och wc.

VARDAGSRUM

En av bostadens mest utmärkande kvaliteter ligger i det mycket vältilltagna vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Hela 54 imponerande kvadratmeter är fördelat på vardagsrum och kök. Detta är perfekta ytor att umgås på med familjen eller när gästerna är på besök och som skapar fräcka inredningsmöjligheter. Högst upp och med gavelläge i huset erbjuds här både en fantastisk utsikt mot väster och söder samt ett rikt ljusflöde genom hela bostaden.
Här blir verkligen det vitlaserade mattlackade 3-staviga ekparketten ordentligt framträdande.
Man tar härifrån steget ut på balkongen som ligger i soligt sydvästläge, här avnjuts många soltimmar och solnedgångar med fantastisk utsikt som sträcker sig över kalkbrott och Öresundsbron.

KÖK

Elegant och fullutrustat vinkelkök från Ikea som är inrett med släta köksluckor i beige som snyggt matchas med vit laminatbänkskiva och vitt kakelstänkskydd med stora stående och matta kakelplattor. Här erbjuds fina arbetsytor samt även goda förvaringsmöjligheter i ett kök som är utrustad med dubbel helintegrerad kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt ugn och mikro, en stor diskho samt fläkt.

Om området

Elinegård är södra Malmös nya stadsdel längs kanten av det magiska kalkbrottet. Under 2016 flyttade de försa Elinegårdsborna in och det planeras att byggas hela 2000 bostäder. Så småning om kommer Elinegård bli ett komplett litet stadsliv med skolor, caféer, parker och butiker. Elinegård ligger nära till både Malmös och Köpenhamns stadsliv. Runt hörnet ligger Hyllie som har shopping, restauranger, Malmö arena och Malmömässan. Sommartid lockar även Sibbarps bryggor och Ribersborgs strand

KOMMUNIKATION

Från och till Elinegård tar man sig enkelt både med bil, cykel och kollektivtrafik.

ÖVRIGT

För mer information om Malmös nya stadsdel Elinegård, gå in på www.elinegard.se

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,7798 %

TILLTRÄDE

2023-05-02 eller enligt ö.k

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

1 752 108 kr Enligt upplåtelseavtal
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2023

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Ej utförd

ÖVRIGA BYGGNADER

Lägenheten disponerar över ett förråd.

Förening

NAMN

Brf Grönska på Limhamn

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 838 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

788 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Grönska på Limhamn förvaltar den friköpta fastigheten Höfånget 5 i Malmö kommun. Föreningen bildades 2021 och byggnaderna uppfördes 2021-2023 av IKANO bostad. Inflyttning i lägenheterna beräknas ske i april 2023. Föreningen upplåter 70 lägenheter fördelade på tre trappuppgångar i ett flerbostadshus med sex våningar.

Föreningen är delaktig i tre gemensamhetsanläggningar; Höfånget GA;1, Höfånget GA;2 och Höfånget GA;3.

Nabo förvaltning sköter den ekonomiska förvaltningen.

Ta gärna del av Ikano broschyren över Brf Grönska:
https://www.ikanobostad.se/globalassets/projects/brf-gronska/broschyr---allt-om-din-nya-bostad.pdf

TV OCH BREDBAND

Varje lägenhet är ansluten via Tele2 för TV, internet 100/100 och telefoni. Ett tillägg om 121 kr/mån. tillkommer obligatoriskt för detta och debiteras i samband med månadsavgiften. För telefoni tillkommer samtalsavgiften.

PARKERING

43 parkeringsplatser i garage i källarplan och 12 parkeringsplatser på mark. Kostnad för garageplats är 900 kr/mån och för parkering 700 kr/mån. Kösystem tillämpas. Laddplatser för elbilar finns. Bil och cykelpool finns med ett medlemskap om en tioårsperiod för föreningens medlammar. Tre poolbilar samt sex lådcyklar kommer vara parkerade på gården i gemensamhetsanläggning och delas med grannfastigheten.

RENOVERINGAR

Då huset är nybyggt finns inga planerade renoveringar.

ÖVRIGT

Gården erbjuder cykelparkering, sandlåda, grillplats och parkmöbler samt odlingslådor.
Källsortering sker i miljörum på gården.

Uppgifterna är hämtade från berörd förening lämnad information. Spekulanter uppmanas dock att ta kontakt med föreningen angående kontroll av ovanstående uppgifter, planerade renoveringar samt eventuella avgiftsförändringar.

Karta

Malmö Elinegård

Räfsgatan 25

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg