190
MEDD48A53E9FDE94C998BB8FEACE5BD6C59

Unikt läge med panoramavy över vattnet

Kommande®

Dalénum, Lidingö

Radiovägen 19

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,528 värme, kallvatten, obligatorisk avgift för kabel-tv , telefoni och bredband tillkommer om 220 kr. Värmevatten tillkommer om ca 269 kr/mån.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea84 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2103
Byggår2012

Utgångspris: SEK 6,500,000

Ägarna till denna bostad är intresserad av hus helst i Sticklinge/centrala Lidingö och ser nu över möjligheten till en bytesaffär. Har du en sådan situation och är intresserad av Dalénum är ni varmt välkomna att höra av er till mig!

Granne med naturreservat, båtklubb och Stockholms inlopp ligger denna rejäla och unika 3:a med öppen planlösning och modern känsla. Bostaden ligger fritt och med bekvämligheter som hiss, och garageplats i huset. Bostaden är placerad i hörnet syd och väst vilket ger ett fint ljus hela dagen och med en väl tilltagen balkong med sjöutsikt ger detta en hög livskvalité. Brf Strandparken har bäst ekonomisk situation för området med lägst årsavgift och f n en avgiftsfri månad per år. Dalénum är ett historiskt område som nu börjar bli färdigställt och placerat centralt på Lidingö och med smidig access till Lidingöbanan, skolor, Sats, restauranger, vatten och grönområden.

Om området

Lidingö är som namnet antyder en kommun belägen på en ö vars slogan är hälsans ö. Med sitt unika läge nära skärgården och innerstan är det en unik plats att bo på.

Lidingö sägs varit bebodd redan på 600-talet men nyttjades i större utsträckning främst som en tillflyktsort för semesterfirande och började på allvar bebyggas 1925 när första bron stod klar med vackra ståtliga villor ofta med Gathe som arkitekt. På 40-talet började många flerbostadshus komma upp med spridning på ön och efter det har Lidingö bara fortsatt att exploaterats och vi ser idag en varierad bebyggelse där varje område har sin karaktär och bidrar till en fin helhet. Målsättningen har dock alltid varit att bevaka och värna om grönområden och friluftsliv. Tack vare detta kan vi fortfarande njuta av fantastiska naturreservat med exotisk växtlighet, vackra promenadstråk, utegym och fina badplatser. Idag finns närmare 48.000 antal invånare där var 8:e invånare av 10 skattar sin hälsa som bra eller mycket bra.

Ön är vitt känd vilket inte är så konstigt då världens största terränglopp Lidingöloppet utkämpas här varje år, kulturprofiler som Monica Zetterlund, Raoul Wallenberg, Hasse och Tage och nobelpristagaren Gustaf Dalén med sitt företag AGA har kopplingar härifrån.

Idrotten har en central plats för lidingöborna och här finns de flesta sporterna att utöva. På Lidingövallen intill Kyrkviken samlas en ny tillbyggd tennishall, nya fotbollsplaner och en friidrottsplats under uppbyggnad. Utöver två golfbanor, en skidbacke planeras det för en ny fin simhall. Bosön som samlar många av våra landslag för träning och utbildning finns även på Norra ön.

Här finns många moderna och populära för- och grundskolor samt Gymnasium, flertalet matbutiker, ett centrum med stort utbud som också är under förvandling kommande år, mindre torg med närservice samt goda kommunikationer med lidingöbanan som tar dig till Ropsten och goda bussförbindelser. Möjlighet finns dessutom vattenvägen över till Storholmen som tillhör Lidingö, Nacka, Nybrokajen och ut i skärgården via hållplatser i bl a Gåshaga samt Dalénum.

Utbudet av restauranger, vackra brunchställen och trendiga bagerier/caféer är goda och utspridda över ön. Det finns även flera kursgårdar, flertalet båtklubbar och historiska hotell Foresta med gästande celebriteter som the Beatles och Rolling Stones.

Norra Länken stod klar för några år sedan vilket ger en smidig access till innerstan samt E4:an och det sker även stora satsningar på andra sidan Lidingöbron med Norra Djurgårdsstaden samt Värthamnen, vilket kommer öka dragningskraften än mer till denna del av Stockholm.

Välkommen till Lidingö!

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
stadgar_2017
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
84 kvm
Areakälla
föreningens information
Allmän beskrivning
Välkommen in till denna unika rejäla 3:a med en öppen planlösning och fina genomgående materialval som ekparkettgolv, släta målade väggar, smart förvaring via Elfa-system, Vedumkök och modernt badrum. Bostaden har för området ett ovanligt privat läge utan direkt insyn och vacker utsikt mot inloppet.
Hall
Funktionell hall med svart klinkergolv mot vita väggar. Delvis möblerbar och smart avhängning/förvaring bakom inbyggd garderob med Elfa-system och skjutbara spegeldörrar. Säkerhetsdörr.
Sovrum 1
Bostadens största sovrum är väl tilltaget med plats för 180 cm säng och övrigt möblemang. Smart garderobsvägg med Elfa-system och skjutbara dörrar. Ekparkettgolv och vitmålade väggar samt fönster mot innergården.
Sovrum 2
Väldisponerat och ljust sovrum med plats för säng och annat möblemang, platsbyggda garderober och fönster mot innergården.
Klädkammare
Ifrån hallen nås en praktisk klädkammare om dryga 3 kvm med Elfa-system.
Badrum
Rejält badrum med svart klinkergolv med värmeslingor mot snygga stora vita kakelplattor. Dimbar spotlightbelysning och smart tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk och skåpförvaring. Wc, handfat med kommod, badrumsskåp samt dusch med glasvägg.
Kök
Stilrent och modernt Vedumkök som går i vitt med släta luckor samt vitrinskåp mot bänkskiva i massiv ek och gråa stilrena kakelplattor ovanför.

Köket är utrustat med fullstor kyl och frys, ugn, spishäll, microugn samt spisfläkt med utdragbar front samt integrerad diskmaskin.

Köket ger utrymme åt rejäl matplats för upp mot 8-10 personer. Här ges även ett fint ljus genom två stora fönsterpartier samt öppen planlösning mot vardagsrummet.
Vardagsrum
Inbjudande vardagsrum i öppen planlösning mot det härliga köket. Rummet känns stort och ljust tack vare stora fönsterpartier i söder och en fantastisk vy mot vattnet samt fönsterpartier i väster mot innergården.

Rummet har plats för stor soffgrupp och tv-hörna samt har access ut till den väl tilltagna balkongen.
Balkong
Med access från vardagsrummet når man först en inglasad del som möjliggör användande i stort sett året om. Glaspartiet går även att skjuta undan för den som vill.

Här ligger ett brädgolv i kompositmaterial och det finns även en smart flyttbar solavskärmning för den som önskar lite skugga.

Balkongen har söderläge och en vacker vy över naturreservat, båtklubb och Stockholms inlopp där även Nacka skådas i bakgrunden.

Bortsett den inglasade delen finns en öppen del som är väl tilltaget för större matbord/soffgrupp, växter och grill.
Parkering
Garageplats är garanterad och möjlighet kan finnas till laddstation.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 4, hiss finns
Pris
SEK 6,500,000 utgångspris
Avgift
SEK 4,528 värme, kallvatten, obligatorisk avgift för kabel-tv , telefoni och bredband tillkommer om 220 kr. Värmevatten tillkommer om ca 269 kr/mån.
Andel i föreningen
1.5109 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/14/2016
Energiklass
D
Energiprestanda
85 kWh/m² (Atemp) och år
Övriga byggnader
Bostaden har ett tillhörande förråd i källarplanet.
Förening
Namn
Brf Strandparken Dalénum
Om föreningen
Föreningen äger fastigheten Geodimetern 1 där JM uppfört 4 byggnader i fem till 7 våningar med totalt 60 bostadsrättslägenheter år 2012. Dessa är belägna på Radiovägen 19-25. Total boarea är 5 731 kvm.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
60
Tv och bredband
TV: Ansluten till Telia Trippel play fibernät.
Internetanslutning: Bredband och IP-telefoni via fiber.
Parkering
Föreningen har 61 garageplatser. Går att hyra för 1.000 kr/mån. Biltvätt i garaget som medlemmarna får nyttja.
3 uteplatser vid grovsophuset försedda med el-stolpar samt 3 platser vid radiovägen. Av de 61 platserna finns 2 extra breddade platser avsedda som handikapplats. För plasterna i garaget är grundregeln att varje lägenhet har rätt till plats. Separat kö-lista för utomhusplatserna.

Fri parkering utomhus.
Övrigt
Det finns ett övernattningsrum som kan bokas mot en kostnad av 300 kr samt ett cykelrum.

Karta

Dalénum Lidingö

Radiovägen 19

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg