Gränby, Uppsala

Råbyvägen 57C

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,273 inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer6-1101
Byggår2017

Utgångspris: SEK 1,695,000

Ansvarig mäklare

Visningar

4
October | Sunday
Kl 14:00 - 14:30
Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för alternativa visningsmöjligheter.
5
October | Monday
Kl 17:15 - 17:45
Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för alternativa visningsmöjligheter.

Välkommen till denna moderna 2:a med balkong i fantastiskt solläge!

Här får du hög kvalité genomgående i både material och skick. Med goda förvaringsmöjligheter, stora sällskapsytor och generös planlösning finns här ett hem att trivas i. Köket är utrustat med alla bekvämligheter, precis som det helkaklade badrummet med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Här får du en stilren bostad med låg avgift som också inkluderar bredband och basutbud av TV-kanaler.

I Gränby bor du i ett expansivt område som är citynära och har service en kort promenad bort, men med fina grönområden och parker runt knuten. Du tar dig enkelt till stadskärnan på cykel eller via goda bussförbindelser. Välkommen hem!

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

Kommunikation

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

Närservice

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

Parkering

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

Övrigt

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
-HALL-
Ljus och luftig hall med generöst utrymme för förvaring och avhängning. Här finner du en inbyggd garderob med stilrena vita skjutdörrar, samt plats för ytterligare förvaringsmöbel eller hatthylla om så skulle önskas. Parkettgolv och vita målade väggar.

-SOVRUM-
Stort sovrum med plats för större säng samt förvaring som erbjuds i garderob med skjutdörrar. Möjlighet finns även att ha ytterligare möblering så som sängbord eller annat. Stort fönsterparti ger generöst med ljus och ramas in fint med en fönsterbänk i sten. Väggarna går i vitt och på golvet vilar parkett.

-KLÄDKAMMARE-
Rymlig klädkammare där förvaring erbjuds på hyllor samt avhängning undertill. Dold förvaring erbjuds också i garderob. Om önskemål finns kan även annan förvaringsmöbel få plats alternativt skohylla. Vita väggar samt parkettgolv.

-VARDAGSRUM-
Stort och ljust rum med modern öppen planlösning från köket. Här får du gott om naturligt ljus via flera stora fönster samt från balkongdörr. Genomgående goda sällskapsytor med plats för större soffa samt exempelvis fåtölj. Perfekt för att underhålla gäster eller för mysiga hemmakvällar. Vita målade väggar och parkettgolv.

-KÖK-
Här erbjuds goda arbetsytor i ett modernt och fullt utrustat kök. Här finner du bekvämligheter så som induktionshäll, inbyggd ugn och micro, fullstor kyl och frys, köksfläkt samt diskmaskin. Gott om förvaring erbjuds i under och överskåp. Vitt kakel dekorerar utrymmet ovanför bänkskivan vilket matchar kökets luckor. Tillval har gjorts och innebär således att kökets underskåp har gråa luckor. Här finner du även bra yta för en större matplats om så önskas. Vita målade väggar och parkettgolv.

-BADRUM-
Stilrent och helkaklat badrum utrustat med bekvämligheter så som kombimaskin (kombinerad tvätt- och torktumlare) med avlastningsbänk ovan, tvättställ med kommod, spegel med belysning ovan, WC samt dusch med vikbara duschväggar. Vita kaklade väggar samt klinkergolv i grå ton.

-BALKONG-
Härlig balkong med plats för möblering enligt tycke och smak. Kan med fördel möbleras med bord och stolar! Balkongen har sin utgång från vardagsrummet, och under varma dagar förlängs bostaden med detta generösa utrymme. Här har du vy över innergården i högt och soligt sydost-läge.
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 4, hiss finns
Pris
SEK 1,695,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,273 inkl. värme, vatten, kabel-tv och bredband
Andel i föreningen
1.5877 %
Andel av årsavgiften
1.59 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Skildra
Om föreningen
Brf Skildra
Brf Skildra är fördelat på fyra trapphus med totalt 63 välplanerade lägenheter.
Gården blir grön och ombonad med vackra planteringar, stenläggningar och en mysig grillplats. Bekvämt under huset finns garage och förråd.

Lägenhetsfördelning
1 rok - 22 st.
2 rok - 32 st.
3 rok - 6 st.
4 rok - 3 st.

Kall- och varmvatten
Förbrukningskostnader för kall- och varmvatten ingår i månadsavgiften.

Hushållsel
Varje lägenhet har en egen elmätare. Ett multimedia- och elskåp är placerat i lägenheten. Placeringen av skåpet framgår av bofaktabladet. I skåpet finns huvudavstängning och jordfelsbrytare.

Förråd
Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren. Storlekarna på förråden varierar beroende på lägenhetsstorlek.
Organisationsform
Andelsrätt
Antal lägenheter
63
Tv och bredband
I månadsavgiften ingår bredband och ett basutbud av tv-kanaler. Leverantör är Com Hem.
Parkering
Föreningen har ca 30 parkeringsplatser i ett gemensamt garage i källaren och under gården. Garaget nås direkt från trapphusen via både hiss och trappa.

Föreningen är även ansluten till en bilpool, Sunfleet. Sunfleet erbjuder föreningens medlemmar en hyrbil vid behov. Bilen finns i husets garage.

Karta

Gränby Uppsala

Råbyvägen 57C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg