KarriärOm oss
510
MED083BA45ED9D745EEB9756AE83C456DC8

Såld!

Familjevilla i lantlig idyll!Prinserydsvägen 2 Bankeryd/Prinseryd, Bankeryd

Bankeryd/Prinseryd, Bankeryd

Prinserydsvägen 2Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

114 kvm

BIAREA

110 kvm

TOMTAREA

1 684 kvm

BYGGÅR

1946

DRIFTSKOSTNAD

2 248 kr/månad

Familjevilla i lantlig idyll!

Varmt välkommen till Prinserydsvägen 2 och den härliga idyll som omger fastigheten. En hemtrevlig familjevilla där ytorna är sociala och tomten är stor nog för både trädgårdsarbete såväl som spring för de små. Huset är lättskött med tegelfasad och ett stort plus är det rymliga garage som finns i anslutning. Från verandan kan du kliva ut till en fridfull omgivning där blickarna vilar mot lantliga vyer och natur. Detta är ett perfekt hus för dig som vill komma hem till en lugn och rofylld miljö där familjen kan växa, samtidigt som ni inte väljer bort stadslivet då du enkelt letar dig in till Jönköpings stad.

Huset är fördelat på tre våningsplan som präglas av rymliga ytor och charmiga detaljer. Entréplanet inrymmer en välkomnande hall med avhängningsmöjligheter. Badrummet som är i helkaklat och modernt utförande når du direkt till höger från hallen. Från hallen når du även köket med goda arbetsytor och här finns även en matplats med en trevlig utsikt och det är en given plats att starta dagen med en kopp kaffe. Vardagsrummet, matsalen och den inglasade uteplatsen samspelar på ett fint och socialt sätt. Dessa platser har även genomgått en förändring i planlösningen till det positiva då den öppna planlösningen är optimal när du har nära och kära på besök. Börja middagen i matsalen och förflytta er till vardagsrummet för att sedan avsluta kvällen på den inglasade altanen där ni under sommartid även kan nyttja den stora trädgården. För dig som istället vill ha ett extra rum så finns det möjlighet att stänga igen vissa ytor för att skapa fler sovplatser.

På övre plan möts du av en öppen lösning som idag nyttjas som ett sällskapsrum. För att skapa mer rymd och ljus i detta rum så har en takkupa tillkommit under åren som även den ger dig fina vyer. Här har nuvarande ägare utnyttjat ytorna genom att bygga upp en garderob för att komplettera förvaringsmöjligheterna i huset. Ytterligare ett rum finns i anslutning på övre plan, detta kan användas som ett mindre sovrum och du har även en inbyggd garderob i detta rum.

Källarplanet är ett bra komplement till bostaden med sina ytor, förvaringsmöjligheter och praktiska utrymmen. Här finner du bland annat pannrummet, ett kontor och tvättstuga med tvättmaskin, dusch samt WC. Utöver detta har du en verkstad på samma plan med utgång till garaget.

Denna familjevilla är ett framtidssäkert boende, familjen kan växa sig större här utan att ni behöver känna att huset begränsar. Idag inrymmer huset rymliga ytor men vid behov kan antalet öka till flera bekväma sovrum utan att påverka levnadsstandarden.

Huset står på lättskött tomt, lummigt inramad av lantliga omgivningar. Unna dig det goda i livet med grillen i närheten den inglasade uteplatsen för de trevliga och sena sommarkvällarna. Med detta boende är man omfamnad av lugnet samtidigt som du kan ta dig med bil in till Jönköping eller Bankeryd centrum på 15 respektive 7 minuter.

Varmt välkommen att trivas och få kalla den fina villa med flertal förmåner ditt nästa hem!

Bilder

MED083BA45ED9D745EEB9756AE83C456DC8
MEDF3B667BDBD584C07819F08387807E3AB
MED736E2180A8254B548DC336EBF62B190C
MED0A711A3370934B8596E894D83FFB04EE
MED402AF4AB13514E9A9B6D03F525FF312B

Planritningar

Entréplan

Övre plan

Källarplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg