190

Svedmyra, Enskede

Postiljonsvägen 31

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,735 Inkl. värme, va, sophantering, förråd, Kabel-TV ingår.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea53 kvm
Lägenhetsnummer29

Kommande försäljning!
Välplanerad 2:a högt upp i huset. Trevligt gavelläge med gott om ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Rymliga rum och plats för möblemang som säng och soffgrupp. Kök med nya vitvaror och plats för matbord. Helkaklat badrum och balkong i söderläge mot en lugn återvändsgränd.

Bostaden är belägen med endast några minuter från tunnelbanan och tar dig in till stan på en 10-15 minuter. Lummigt område med restauranger och matbutiker som stora ICA vid Svedmyras t-bana. Bostadsrättsföreningen Vykortet 1 är en trevlig och stabil förening.

Varmt välkomna att höra av er vid intresse!

Om området

Svedmyra är ett mysigt och lugnt område med mycket grönska i närheten. Ett område som är blandat med både villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Svedmyra är ett populärt område med goda kommunikationer och närhet till naturen, med bland annat Majrosskogen och Svedmyraskogens grönområden. Stadsdelen gränsar till Tallkrogen, Stureby och Gamla Enskede. Under de senaste åren har området vuxit enormt, och blir mer populärt för varje år som går då.

Kommunikation

Nära T-bana med endast ca 15 minuter till T-centralen och 7 minuter till Gullmarsplan. Flertal bussar i området, buss 161 trafikerar sträckan Bagarmossen, Svedmyra, Älvsjö station och Gröndal. Det finns även nattbuss. Med bil tar man sig enkelt ut på Örbyleden, Huddingevägen och Nynäsvägen.

Närservice

Vid Svedmyraplan ligger den mycket populära ICA-butiken BEA med mycket stort utbud i två plan, här kan du hitta i stort sett allt du behöver. Intill ICA på torget hittar du en pizzeria samt en liten torghandel. Intill rondellen vid Oppundavägen och Postiljonvägen finns pizzerior och ett superbra Sushiställe. Gångavstånd eller cykelavstånd till både ridhus och fotbollsplan i Enskede.

Parkering

Boendeparkering på omkringliggande gator, Taxa 4.

Övrigt

I området finns ett antal skolor, med undervisning från förskola till årskurs 9, exempelvis Tallkrogens skola, Engelska skolan och Enskede skola. Via Örbyleden kan man även snabbt ta sig till ströv- och motionsområden vid både Magelungen, Ågesta och Nackareservatet. Det är även gångavstånd till familjevänliga Margaretaparken samt nära till Tele2 Arena, Globenområdet och Södermalm med tunnelbana eller cykel.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Svedmyra T-bana

ICA BEA

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
53 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,735 Inkl. värme, va, sophantering, förråd, Kabel-TV ingår.
Andel i föreningen
2.2884 %
Reparationsfond
SEK 15,894
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Förening
Namn
Brf Vykortet 1
Om föreningen
Brf Vykortet 1 är belägen på Postiljonsvägen 29-33, Enskede. Föreningens fastighet förvärvades genom ombildning 2012 och består av tre flerbostadshus om 4 våningar med 47 lägenheter och 2 lokaler. Fastighetens byggnader är uppförda 1948.

Källarförråd tillhör lägenheten. Föreningens hus har bredbandsfiber anslutet och är även anslutna till Comhem.
Ekonomisk förvaltare är Deloitte.

Tomträttsavtal som löper med Stockholm stad.
Antal lägenheter
47
Varav hyreslägenheter
9
Antal lokaler i föreningen
2
Parkering
Föreningen har 11 st p-platser utomhus med separat kö. Annars råder gatuparkering med taxa 4.
Renoveringar
2013 - molok för hushålls avfall.
ca 2011- Fjärrvärmecentral installerades.
2006 - 2009 har stambyte utfört och i samband med det renoverades alla badrummen. Fasadrenovering gjordes och i samband med det nya fönster och balkonger. Även entrépartier bytts ut och yttertak renoverats.
2006 - Elinstallationer i lägenheterna bytt.
Övrigt
Föreningen har en jättebra hemsida http://vykortet1.bostadsratterna.se/

Karta

Svedmyra Enskede

Postiljonsvägen 31

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg