510
MED043CB348014B4D698A76DD9F4253D39A

Såld!

Välplanerad 2:a med uteplats!

Hammarbyhöjden, Johanneshov

Per lindeströms väg 121Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

37 kvm

LÄGENHETSNUMMER

121-7

MÅNADSAVGIFT

1 875 kr

BYGGÅR

1939

Välplanerad 2:a med uteplats!

Välkommen till en 2:a med uteplats och låg avgift!

Fin markplanslägenhet med stor uteplats att möblera med utemöbler och grill i populära Hammarbyhöjden. Sol morgon och förmiddag fram till lunch. Perfekt läge nära tunnelbana och matbutiker samt skog och natur i det fantastiska Nackareservatet.

Nyproducerad lägenhet från tidigare lokalyta (garage), ombyggnadsår 2014. Mycket välplanerad bostad med stilrena materialval, bra förvaring, helkaklat badrum med golvvärme samt fullt utrustat kök. Öppen planlösning som skapar en social och trivsam miljö.

Du blir en del av en trevlig och ekonomiskt stabil förening. De större renoveringarna av fastigheten är gjorda. Här finns gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelrum och större uteplats med grill på gården. Föreningen har också P-platser på gården, f n kö.

Detta är en mycket tilltalande bostad på ett av Hammarbyhöjdens trevligaste lägen, granne med Nytorps Gärde och en kort promenad från centrum med god närservice. Nackareservatet runt husknuten som bjuder på härliga rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Tunnelbanan tar dig till Södermalm på tio minuter och det är en lyx att få bo i en lugn och harmonisk miljö men ändå ha total närhet till Stockholms stora utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Välkommen på visning!

Pga. rådande tider vill vi gärna att ni anmäler er till visning och på plats visar respekt för övriga spekulanter. Anmälan görs via mäklarens hemsida! Tänk på att vara så få personer i ditt sällskap om möjligt, kom inte om du är sjuk. Meddela mäklaren om du får förhinder innan din bokade visning eller om det finns andra önskemål, exempelvis digital visning.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED043CB348014B4D698A76DD9F4253D39A
MED407DE0345F0B43C2A9908078E1D1C858
MED91FEE3E640B944598BBC70444579FA30
MEDAA4FF1C6746C468F86E62F88CF1DAD87
MEDDA3BE8211F1B425491875D980D87A380

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

37 kvm

LÄGENHETSNUMMER

121-7

MÅNADSAVGIFT

1 875 kr

BYGGÅR

1939

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

Hall

Entré från trapphuset via installerad säkerhetsdörr. Klinker på golv och bra avsägningsyta strax innanför dörren. Ljust målade väggar.

Badrum

Helkaklat fräscht badrum med golvvärme. Dusch med vikbara duschväggar, WC, handfat med kommod och spegelskåp ovan. Plats för att installera tvättmaskin finns. Gemensam tvättstuga nås från grannporten.

Sovrum

Trivsamt sovrum med plats för en dubbelsäng med sängbord på vardera sida. Grön rofylld färg på vägg och parkettgolv som i övriga rum. Garderober samt en klädkammare intill för optimal förvaring.

Kök och vardagsrum

Öppen och social yta mellan kök och vardagsrum. Väl utrustat kök med diskmaskin, spis/ugn med fläkt ovan och delad kyl/frys. Förvaring i över- och underskåp samt väl tilltagen arbetsyta där man också kan få till bra sittplatser med ett par barstolar. Intill köket finns också plats att placera ett matbord för 2-4 personer. Mindre fönster för fint ljusinsläpp.

I vardagsrummet kan med enkelhet en soffa placeras här samt mediamöbel. Ljusinsläpp från två håll och balkongdörr ut mot den härliga uteplatsen.

Uteplats

Trivsam uteplats med delvis avskärmad spaljé för ett mer privat läge samt vetter in mot föreningens bakgård. Förmiddagssol att njuta av under de varma sommardagarna. Träbelagd uteplats med grind mot gården. Här kan en trevlig utemöbel och grill placeras.

Om området

Hammarbyhöjden är ett attraktivt och mycket populärt område alldeles i utkanten av innerstan. Här bor man i trevliga kvarter med närhet till både storstad och natur.

Från bostaden har man även absolut närhet till omtyckta Nackareservatet. Här har du gott om rekreationsmöjligheter både sommar och vinter med bland annat bad i Söderbysjön, Källtorpssjön och Dammtorpssjön, golfbanor, joggingspår och vackra promenadvägar. Ett stenkast från bostaden finns skidbacke, barnvänliga lekparker och Nytorpsbadet.

I Hammarbyhöjden får man verkligen det bästa av två världar med sitt citynära läge där man ändå har lyxen att kunna dra sig undan den värsta storstadsstressen i en grönskande miljö. Hammarbyhöjden är ett levande och attraktivt område där både gammal som ung trivs. Välkommen till trevliga Hammarbyhöjden.

Kommunikation

Beroende på bostadens läge i området har man endast en kort promenad till både Hammarbyhöjdens och Skärmarbrinks tunnelbanestationer.

Närservice

Till Globen och Tele2 Arena är det promenadavstånd med ett 60-tal olika butiker, ICA Supermarket Globen, banker, restauranger, systembolag och ett stort nöjesutbud. Vid Finn Malmgrens plan finns bland annat mataffär, bageri och café, pizzeria, apotek, sushi-servering, gym och blomsterbutik. Tidaholmsplan i närheten har en thai-restaurang och mysigt café. Bageri och catering på Malmövägen, Turteatern i Kärrtorp. Källsorteringsstationer finns i området, bland annat på Finn Malmgrens väg, Olaus Magnus väg samt på Garagevägen.

I området finns det flera förskolor.

Parkering

Boendeparkering i området genom Stockholms stad för en kostnad om 500 kr/mån. Korttidsparkering genom Taxa 4.

Övrigt

Sommartid så går ni utan problem in till Södermalms stora utbud av pubar och restauranger. Vankas det utlandsresa så stannar även flygbussen mot Skavsta vid Gullmarsplan.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

3,82 %

Ekonomi

EL

2 160 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 960 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

1939

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

F och Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2019-06-27

ENERGIKLASS

F

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

154 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Tvättstuga, cykelförråd och gemensam uteplats på gården.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Sjöfararen 4

ANTAL LÄGENHETER

16

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Nej, tomträtt. Nuvarande avgäldsperiod för fastighet Sjöfararen 4 löper t.o.m. 2029-03-31 och avgälden är 114 600kr/år. Eftersom man är på det tredje året av den 4-åriga nedsättningsperioden så är den faktiska avgälden något lägre för nuvarande.

Om föreningen

Brf Sjöfararen 4 bildades 2000 och består av 16 st lägenheter som är belägna på Per Lindeströms väg 121-123.
Föreningen har en trevlig uteplats för föreningens medlemmar.

Tv och bredband

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Fiber via Ownit 1000MB ingår i avgiften.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra för 700 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Boendeparkering råder i området. För mer information se www.stockholm.se/boendep

Renoveringar

-2020 Trädgårdsskötsel och föreningsägda odlingslådor köptes in och installerades, sköts om av intresserade medlemmar. Även ny förvaring av avfallskärl införskaffats.
-2019 slipades den gemensamma uteplatsen och samtliga möbler om. En ny grill inköptes till föreningen.
-2017 Fasad- och fönsterrenovering
-2015 Nya elstammar (3 fas)
-2014 Fiber är framdraget till lägenheten
-2014 Bottenvåningen byggdes om till 4 nya lägenheter.
-2009 Dörr- och fönsterrenovering
-2004 Avloppsstammar byttes
-2000 Tvättstugan renoverades
-2000 Tak renoverades

Karta

Stockholm Hammarbyhöjden

Per lindeströms väg 121

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg