MED104D8A1872F446FCBE240CD324373CC7

Barkarbystaden, Järfälla

Parkvägen 12

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,320 inkl VA & kabel-tv.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea77 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer3-1303
Byggår2018
Driftskostnad542 kr/månad

Acceptpris/Bud: SEK 3,395,000

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Nu saluförs denna fantastiska bostad med 77 kvm golvyta Parkvägen. Bostaden är otroligt väldisponerad, ljus genom tack vare stora fönsterpartier samt genomgående hög standard och extra tillval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt utgång till härlig balkong med eftermiddagssol. 2 Stora sovrum samt extra gäst-wc.

Om området

Barkarbystaden är ett av de största och mest spännande utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer här fram en helt ny stadsdel. En mix av boendeformer är planerat för att skapa en levande stadsmiljö. Närheten till naturen är påtaglig i hela stadsdelen genom parker och trädplanterade boulevarder. De två stora stadsparkerna erbjuder möjlighet till både avkoppling. Här finns även förutsättningar för alla tänkbara sport- och fritidsaktiviteter för hela familjen. Järvafältets Naturreservat är ett av Stockholms absolut största strövområden. Området börjar precis i utkanten av Fänriksvägen med Ålsta hage. Utanför Ålsta Hage sträcker det stora naturreservatet ut sig med sina skogar, ängar och promenadstigar. Här finns även Säbysjöns badplats och Järfälla Ridcentrum med ridskola. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennishallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det nyrenoverade Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Barkarbystadens utmärkta kommunikationer gör det enkelt att både bo och arbeta här. Med pendeltåg tar det endast 16 minuter till Stockholm Central. Dessutom når du både Arlanda och Bromma flygplats inom 30 minuter med bil. De många fina gång- och cykelstråken underlättar förbindelserna mellan stadsdelens bostadsområden, skolor, handel och rekreationsområden. Med den ev. nya spårförbindelsen går det snabbt och smidigt att ta sig både lokalt i staden och till Kista. Infartsparkering finns att tillgå vid Barkarby pendeltågsstation. Byggstart för nya tunnelbanan med en station inne i Barkarbystaden och med slutstation vid Barkarby station/Stockholm Väst, kommer ske 2018.

Närservice

Barkarbystaden kommer att ha ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger samt allt annat du behöver i din vardag. Dessutom ligger Barkarby Handelsplats, ett av landets största köpcentrum. Läs mer om Barkarbystaden på: www.barkarbystaden.se

Övrigt

Läs mer om Barkarbystaden på : www.barkarbystaden.se

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
77 kvm
Areakälla
föreningens information
Entré
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderober Ett steg in välkomnar hallen dig och öppnar upp till bostaden hjärta som är den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.
Vardagsrum & kök
Öppen och rymligt vardagsrum med gott om sällskapsytor. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lättmöblerat vardagsrum med plats för TV-bänk och soffgrupper.
Köket erbjuder vit stomme och luckor i samma färg, bänkskivka i laminat i mörkare nyans samt vita liggande kakels ovanför arbetsytorna. Den maskinellaparken är från Siemens och består av Kyl & frys i fullhöjd, inbyggt micro, ugn , spishäll, diskmaskin och matkvarn. Matbord intill fönster, härfrån når man också den härliga balkongen med eftermiddagssol.
Rummen disponering skapar möjlighet till en sammanhängande social yta för middagar och bjudningar, tack vare den öppna ytan och dem härliga fönsterpartierna.
Badrum
Härligt hel kaklat badrum med större kakelplattor på väggarna som är satta med helförband. Grå färgade klinkergolv, glasvägg i frostad-glass för duschen, spotlights i taket, wc, handfat med kommod. Arbetsyta i laminat och torktumlare tvättmaskin från Siemens (tillval)
Gäst-Wc
Gäst- Wc som nås från den inre hallen, Med stora liggande vita kakels på väggarna samt gråa klinkers på golvet. Kommod med spegelskåp ovanför med belysning.
Förråd
Praktisk klädkamamre intill master bedroom.
Detta utrymme kan göras om till en walk in closet, förrådet är inrett med ekparkett på golvet och vitmålade väggar
Sovrum Master bedroom
I anslutning till hallen finner man 1 av dem 2 sovrummen som bostaden erbjuder.
Master bedroom med utsikt utöver innergården. Sovrummet är inrett med ekparkett och vitmålade väggar. Här finner man gott om plats för dubbelsäng och förvaring.
Sovrum 2
Mindre sovrum med plats för enkelsäng, skrivbord och garderober. Parkettgolv och vitmålade väggar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 4, hiss finns
Pris
SEK 3,395,000 Acceptpris/Bud
Avgift
SEK 4,320 inkl VA & kabel-tv.
Driftskostnad
SEK 6,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
VA
SEK 2,000
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
3
Andel i föreningen
0.5402 %
Andel av årsavgiften
0.5223 %
Byggnad
Byggnadstyp
4-våningshus med hiss
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till och frånluft
Energideklaration
Beställd
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Barkarby Metropol
Om föreningen
Barkarby Metropol är Barkarbystadens nya knutpunkt med stadskaraktär, puls och shopping. Suveränt pendlingsläge och nära till nordvästra Stockholms gröna oas, Järvafältet, med ett brett utbud av aktiviteter och friluftsliv. Mellan den nya skolan och Barkarbystadens torg bygger Veidekke kvadratsmarta och Svanenmärkta bostadsrätter som präglas av spännande och modern arkitektur. Är du intresserad av en bostad? Kontakta mäklarna för mer information.

Hus A har
52 lägenheter och en kommersiell lokal belägen i norra
delen av huset. Hus B inrymmer 57 lägenheter och en
förskola i bottenvåningen. Hus C och D består av ytterligare
102 lägenheter. Alla de 211 lägenheterna ingår i samma
bostadsrättsförening.
Föreningens fyra hus ramar in den trivsamma, nivåindelade
gården som under dagtid under vardagar även nyttjas av
förskolan. På gården finns sopsugsnedkast för hushållsavfall
och i husen finns källsorteringsmöjligheter. Under
gården finns garage med föreningens parkeringsplatser.
Gatuadresserna är Parkvägen, Karlslundsvägen och
Flygfältsvägen
Antal lägenheter
211

Karta

Barkarbystaden Järfälla

Parkvägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg