190
MEDF913190451144A83830E50531D30FCA6

Rymlig nyproducerad etta på lugn gata!

Kommande®

Övre Eriksberg, GÖTEBORG

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,588 inkl värme, VA, Kabel-TV och bredband
Boarea38 kvm

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Välkommen till denna nyproducerade etta. Lägenheten som tidigare var en lokal byggs nu om till en lägenhet med påkostade materialval. Öppen och social planlösning som ger lägenheten extra rymd. Genomgående parkett i hela lägenheten förutom badrummet som givetvis är helkaklat. Här bor du centralt och på en lugn gata med närhet till restauranger, caféer och fina promenadstråk längs med kajen i Sannegården. Med buss eller båt tar ni er snabbt och enkelt in till de centrala delarna av Göteborg. Tillträde november 2020. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Eriksberg är ett område i stadsdelen Lundby på Hisingen i Göteborg. Den ligger på det gamla Eriksbergsvarvets område. Kvar från varvstiden finns bland annat en 84 meter hög orange bockkran som utgör landmärke för hela Eriksberg. Hela Eriksbergsområdet går under Norra Älvstranden.

Kommunikation

Kommunikationerna till Norra Älvstranden är mycket bra. Stombuss nr 16 och bussarna 31, 99 och 126 samt färjeförbindelsen Älvsnabben tar en snabbt in till Göteborgs centrum.

Närservice

På kort promenadavstånd finns Eriksbergs köpcenter med ett stort utbud av affärer samt bank. I Eriksbergområdet finns restauranger, närbutiker, bankomat m.m.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Områdesbild - Älvsborgsbron

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg