230
MED9F3567F592824B7A8F6B473FDCE9157E

Exklusiv villa med mäktig utsikt över Byfjorden och Uddevallabron.Östra Sundskogsvägen 81 Sundstrand, Uddevalla

Sundstrand, Uddevalla

Östra Sundskogsvägen 81


PRIS (eller högstbjudande)7 650 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

155 kvm

TOMTAREA

784 kvm

BYGGÅR

2019

DRIFTSKOSTNAD

1 908 kr/månad

PRIS

7 650 000 kr eller högstbjudande

Exklusiv villa med mäktig utsikt över Byfjorden och Uddevallabron.

Välkommen att besöka denna exklusiva villa med en total boyta om 155 kvm byggd 2019. Här bor du i en modern bostad som erbjuder alla sorts möjliga bekvämligheter. Villan är belägen i Sundsstrand omgiven av natursköna vyer med skog och hav. Bostaden karaktäriseras av sin nytänkande arkitektur och höga standard av materialval med sitt snygga polerade betonggolv, ett fantastiskt ljusinsläpp från majestätiska fönster, en stor altan som omger halva huset och erbjuder en storslagen utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Här kommer du trivas väl i en exklusiv bostad i ett lugnt och tryggt område!

Bostaden har en mycket väldisponerad planlösning som fördelas på ett stort kök, matplats, vardagsrum, två sovrum, två toalettrum, tvättstuga, klädkammare och stor altan. I anslutning till bostaden finns en friggebod med ytterligare ett sovrum samt ett stort garage om 41 kvm.

Här välkomnas du av entrén som leder direkt in till köket som ligger i anslutning till matplatsen och vardagsrummet. Det eleganta köket går i svarta toner och matchas snyggt med det polerade betonggolvet. Här finns gott om förvaringsmöjligheter att tillgå. Generösa arbetsytor erbjuds på en snygg köksö med en ljus arbetsbänk. Här kommer många goda måltider förberedas och avnjutas i trevligt sällskap. Från köket nås matplatsen som är halvseparat från köket. Här finns det plats för trevliga måltider i en mer avslappnad miljö. Dessutom kan inget slå den hisnande utsikten över grönskan och havet. Precis intill matplatsen står en braskamin som är utmärkt för mysiga kvällar och kyliga, mörka dagar. Vardagsrummet intill matplatsen och köket är hemtrevligt och rymmer plats för soffa och soffbord och annan önskad möblering.

Bostadens båda två sovrum rymmer dubbelsäng och annan önskad möblering. Med heltäckningsmatta i sovrummen skapas en mysig och rogivande atmosfär, precis det som önskas av ett sovrum. Det stora sovrummet erbjuder dessutom förvaring i en egen klädkammare med utmärkta möjligheter att förvara sina kläder, skor och väskor. Från detta sovrum nås även den stora och lyxiga duschen, ett separat toalettrum och tvättstuga finns även att tillgå här. Ett tredje sovrum beläget i en friggebod på altanen rymmer också en dubbelsäng samt andra möbler. Perfekt för gäster, äldsta barnet i familjen eller som hemmakontor!

Den stora altanen går längst med halva huset och har plats för loungemöbler, solstolar och annan önskad möblering. Från matplatsen nås den insynsskyddade delen av altanen som bjuder på gott om plats för ett stort matbord och stolar samt grill. Här kommer många härliga grillkvällar i trevligt sällskap kunna avnjutas.

Villan på Östra Sundskogsvägen är helt enkelt ett boende som har det mesta som kan önskas av ett trivsamt hem!

På Östra Sundskogsvägen bor du omgiven av skog och hav. Sundsstrand är ett naturskönt område vid Byfjordens strand mitt emellan Uddevalla Centrum, Ljungskile och Torp köpcentrum som nås med en kort bilresa bort. Det är ett attraktivt bostadsområde omgivet av lugn natur och med fantastiska vyer över Uddevallas hamninlopp. I närheten finns en obemannad livsmedelsbutik (Seven24) som har öppet dygnet runt. I Sundsstrand finns det en förskola och en grundskola planeras att byggas. I närliggande områden även finns fler för- och grundskolor. Det smidiga läget gör det enkelt att snabbt nå E6 mot Oslo och Göteborg. I Sundsstrand kommer du att trivas väl i där du har naturen alldeles utanför hemmet och stadskärnan endast inom en timme bort!

Ansvarig mäklare:

Jessica Nyman tel. 0727-11 33 00 eller maila jessica.nyman@husmanhagberg.se

Varm välkommen på Visning!

Bilder

MED9F3567F592824B7A8F6B473FDCE9157E
MEDB40D13F409FA4905A70813499325E408
MED90E2DCC923954BEDBA8983E91509906D
MED30EB0984A7EC4CC29918D97453CE90D6
MEDC5E8C0A8AA964FA78D20BEE932DAD4D3

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

155 kvm

TOMTAREA

784 kvm

BYGGÅR

2019

DRIFTSKOSTNAD

1 908 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 2-3 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Tonade rutor på framsidan av huset. Fönster Tanum Fönster (Nodran) Swipmarkiser (håller ute 80 % av värmen) som styrs med fjärrkontroll går att ställa in så att den styra av en zenzor. Larmet hyrs och går ev att ta över. 20 års garanti på taket.

HALL

Stor och rymlig hall med direkt anslutning till kök och vardagsrum. Vitmålade väggar och polerat betonggolv.

KÖK

Kök med öppen planlösning till vardagsrum och matplats. Elegant och rymligt som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i svarta skåp. Fullt utrustad med ugn, spishäll, dryckeskyl, kyl och frys. Gott om arbetsytor på bland annat köksö med vit arbetsbänk. Naturligt ljusinsläpp från massiva fönster och skjutdörrar samt vacker utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Vitmålade väggar, polerat betonggolv och spotlights i tak.

VARDAGSRUM

Vardagsrum med öppen planlösning till kök och matplats. Rymmer plats för soffa, soffbord, TV-möbel och annan önskad möblering. Vitmålade väggar och polerat betonggolv.

MATPLATS

Rymlig matplats med plats för loungemöbler såsom stor soffa och matbord eller annan önskad möblering. Förvaring i flertalet inbyggda vita hyllor. Naturligt ljusinsläpp från gigantiska fönster i tre väderstreck och vacker utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Braskamin finns att tillgå precis intill. Vitmålade väggar och polerat betonggolv.

SOVRUM 1 MED EGEN KLÄDKAMMARE

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord och annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster och skjutdörrar till altanen. Tillgång till egen klädkammare. Väggar målade i ljus kulör samt grå heltäckningsmatta.

KLÄDKAMMARE

I anslutning till sovrum 1. Rymlig klädkammare med svarta platsbyggda hyllor. Gott om möjligheter för förvaring och avhängning. Heltäckningsmatta.

TVÄTTSTUGA – DUSCH - WC

Stort rum som nås från sovrum 1 och köket, med separat tvättstuga, dusch och WC.

Tvättstuga med anslutande dusch - Fullt utrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter samt arbetsytor finns att tillgå. Naturligt ljusinsläpp från mindre fönster. Mörk klinker på golvet. Här finns även en helkaklad dusch med mörka kakelplattor samt mörk klinker på golvet. Utrustad med duschdraperi och takduschminstycke.

WC - utrustad med toalett, kommod med dubbla handfat, speglar och handdukskrokar. Naturligt ljusinsläpp från mindre fönster. Vitmålade väggar och grå klinker på golvet.

SOVRUM 2

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord och annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Väggar målade i ljus kulör samt grå heltäckningsmatta på golvet.

WC

Utrustad med toalett, kommod med runt handfat, speglar och handdukskrokar. Naturligt ljusinsläpp från mindre fönster. Förvaringsmöjligheter finns. Väggar i ljus kulör och polerat betonggolv.

FRIGGEBOD SEPARAT SOVRUM / HEMMAKONTOR

Rymligt rum beläget på altanen, perfekt som extra sovrum eller hemmakontor. Plats för dubbelsäng, nattduksbord och skrivbord eller annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Vitmålade träpaneler på väggarna och golv i grå kulör.

TRÄDÄCKAD ALTAN

Massiv trädäckad altan som går längst med ena kortsidan och långsidan av huset med utsikt över Byfjorden och Uddevallabron. Plats för valfritt möblemang såsom soffa, stolar, bord och solstolar samt en stor grill- och matplats med en ordentlig grill, rejält matbord och stolar, denna del av altanen är insynsskyddad. Det finns även en boulebana att tillgå invid altanen och det separata sovrummet.

GARAGE

Rymligt garage om 41 kvm.

Om området

Som boende på Sundstrand bor du havsnära i ett område med nybyggaranda. Förutom den härliga kopplingen till skärgården, havet och naturen passar Sundstrand dig som pendlar både norr- och söderut. Du når E6:an på några minuter och därifrån tar du dig enkelt vidare till din destination. Området erbjuder flera badplatser och här finns det även en förskola. För dig med större barn finns skola upp till årskurs sex ett par minuter bort med bil. Under sommarhalvåret finns det även möjlighet att pendla till centrum genom att åka med de mysiga Skärgårdsbåtarna. Välkommen till expansiva och hemtrevliga Sundstrand.

Ekonomi

EL

12 000 kr

RENHÅLLNING

2 438 kr

VÄG, SAMF

2 500 kr

FÖRSÄKRING

5 954 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

22 892 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Frånluftvärmepump Nibe 750

VENTILATION

FTX

ENERGIDEKLARATION

Beställd

ELFÖRBRUKNING

11 000 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Tjärpapp

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Forshälla-Sund 1:222

ÖVRIGA BYGGNADER

På tomten finns det en friggebod som är inredd som ett rum. Perfekt för en tonåring eller som ett hemmakontor. Fiber finns utdraget till friggebod och förberett för vatten och avlopp, finns även värmeslingor. Finns även en AC som ingår i köpet.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 681 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 784 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 873 000 kr

Tomt

AREAL

784 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Ändring Av Detaljplan (2017-12-14) Detaljplan (2010-06-08)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Uddevalla Forshälla-Sund GA:15 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden

Karta

Uddevalla Sundstrand

Östra Sundskogsvägen 81

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg