230
MED95F1ACBF43554F178D235A9D695EDE3A

Fantastisk 4:a mitt i stan!Östra Holmgatan 6 Kålgården, JÖNKÖPING

Kålgården, JÖNKÖPING

Östra Holmgatan 6


PRIS3 475 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

VÅNING

1 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

5-1001

MÅNADSAVGIFT

5 978 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 475 000 kr

Fantastisk 4:a mitt i stan!Det perfekta boendet för dig som önskar det lilla extra!
Denna välplanerade lägenhet om 99 kvadratmeter erbjuder kök i toppskick med högkvalitativa vitvaror för högsta vardagskomfort. Vardagsrummet genomsyras av ljus och rymd tack vare de härliga fönsterpartierna.

Vidare erbjuder bostaden två badrum med stilrena och snygga val av material, varav ett badrum är utrustat med både tork- och tvättmaskin. Lägenhetens tre sovrum är väl tilltagna med gott om förvaringsmöjligheter. Mellan badrum och föräldrasovrum finns en hall med skjutdörrsgarderober, här finns också en skjutdörr som avskiljer avdelningen från vardagsrummet vilket skapar en privat atmosfär. Detta är en lägenhet för dig som önskar det lilla extra!

Härifrån når ni allt som Jönköping city har att erbjuda. På bara några minuter når ni utbud av butiker, affärer, restauranger, sommaröppna uteserveringar samt caféer. Runt hörnet finner även kulturhuset spira, och träningsmöjligheter. Likväl som ni kan ta en promenad runt Munksjön. Gillar ni vackra parker finner ni både Kålgårdsparken och knektaparken.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka en visning.

Bilder

MED95F1ACBF43554F178D235A9D695EDE3A
MEDC5C75619971B47C5AFE6ACA9041F3F70
MEDEF37BD6140924538A0AD7134A19841DA
MEDC013E3D325294F8E9941FFDF1841C3D0
MED028F983FF3104488893340474F091690

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

99 kvm

LÄGENHETSNUMMER

5-1001

VÅNING

1 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 978 kr

BYGGÅR

2020

PRIS

3 475 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

BALKONG

Ja

Om området

Jönköping Kålgården är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Området kännetecknas av dess variation mellan moderna bebyggelser och äldre sekelskifteshus.
Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Kålgården finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och med närhet från Kålgården finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Restaurang Kajen 23 ligger nära Kålgården. Här äter du middag med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du önskar byta ut den italienska middagen mot en middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går med täta mellanrum.

Skola och barnomsorg
I området och i angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset Spira och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden bjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Byggnad

BYGGNADSÅR

2020

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk

HISS

finns

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Postiljonen

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

108

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

OM FÖRENINGEN

Brf Postiljonen passar dig som vill bo med det lilla extra. Det här är hem för dig som söker ett trendigt boende med bara ett par minuter från affärsgatorna. Alla moderna finesser finns på plats som underlättar vardagen. Lägenheterna är byggda med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar. SBC sköter den ekonomiska förvaltningen. Teknisk förvaltning sköts av Axcell sedan 16 januari 2023.

Fastighetsbeteckning: Jönköping Drotten 11
Antal lägenheter: 108 st.
Byggnadens total-yta: 10 253 kvm, varav 6 864 kvm utgör lägenhetsyta.

Ägandeformer:
Juridisk person: tillåts ej.
Andelsägande: tillåts.

Försäkring:
Fullvärdesförsäkring via Folksam.

TV/bredband/telefoni:
Via Telia där ett grundutbud bas-kanaler och bredband upp till viss hastighet ingår i månadsavgiften.

Parkeringsmöjligheter:
Under huset finns ett fint garage med 76 st garageplatser för 950 kr/månad. Ansökan görs till samfälligheten. Kösystem tillämpas.
För närvarande finns lediga platser dock finns ett par lägenheter till salu i föreningen f.n. och platserna kan således gå åt/bli upptagna inom kort.
Det finns ytterligare parkeringsmöjligheter runt huset på omkringliggande gator och en större parkering nära intill byggnaden.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar beslutade för närvarande. Föreningen indikerar på att det kan komma att ske en höjning om 7 % under nästkommande år (2024), dock inget definitivt beslutat för närvarande. Förändringar kan komma att ske framgent med anledning av inflation, räntor etc.

Lån:
Lånet som förföll i april 2022 band föreningen om på 5 år till en ränta på 1,62%

El: Elen debiteras månadsvis via förbrukning och aviseras på månadsavi.

Gemensam takterrass:
På innergården finns en gemensamhetslokal och bastu i ett härligt gårdshus. Här kan du varva ner efter jobbet en kylig höstkväll. Sommarkvällar njuter du av den grönskande innergården. Här finns även lekytor, utegym och möjlig boulebana. Takterrassen ger ytterligare möjligheter till umgänge med vänner och grannar med vackra vyer över staden. Hit tar du dig via hissen från Östra Holmgatan 4.

Gemensamma utrymmen:
På gården finner du en gemensam miljöbod med sopsortering. Ett källarförråd följer med varje lägenhet. Rum för barnvagn och rullatorer finns i källarplan.
För dig som tar dig runt med cykel kan du parkera tryggt i cykelförråd eller i några av våra cykelställ utanför husen.
Övernattningslägenhet i trapphus 14, plan 0 är möjlig att hyra från BRF Drotten 2.

Samfällighetsförening:
Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Drottens Samfällighetsförening. Föreningens andel är 53 %. Samfälligheten förvaltar gårds-och garageanläggningar.

Kommande:
Föreningen undersöker om möjligt att sätta dit laddstolpar till parkeringar. Miljövänligt och en förening i framkant!

Övriga mervärden:
I Postiljonen bor du på bekvämt gångavstånd till Jönköpings city. Njut av närhet till shopping, caféer och restauranger i vardagen.

Välkommen hem till Brf Postiljonen!

Informationen avstämd med ordföranden/styrelsen 2023-08-11.

Karta

Jönköping Kålgården

Östra Holmgatan 6

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg