KarriärOm oss
230
MED48CA837DC045496DA4974C53058B1F15

Kvadratsmart etta med fint rymligt kök i en stabil förening!Östra Annebergsvägen 9 Anneberg, Partille

Anneberg, Partille

Östra Annebergsvägen 9


PRIS1 500 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

48,1 kvm

VÅNING

-1

LÄGENHETSNUMMER

129

MÅNADSAVGIFT

2 549 kr

BYGGÅR

1966

PRIS

1 500 000 kr

Kvadratsmart etta med fint rymligt kök i en stabil förening!

På Östra Annebergsvägen 9 presenterar vi en mysig etta med låg avgift belägen endast en trappa ner i huset. Här bor du i en stabil och välskött förening. Föreningens medlemmar kan njuta av en generöst tilltagen innergård med faciliteter såsom grillplats och lekplats!

Välplanerad lägenhet med fiskbensparkett i vardagsrummet som har plats för både soffgrupp, tv-bänk, säng och skrivbord. Här kan du enkelt dela av vardagsrummet för ett sovrum för den som önskar. Fullutrustat kök med trevlig inredning från IKEA med gott om arbetsbänkar och förvaring i skåp och lådor samt plats för matgrupp vid fönster. Gott om förvaring i garderob och källarförråd.

Här bor du i ett attraktivt och expansivt område med allt du behöver inom kort promenadavstånd. Lägenheten är belägen i ett centralt läge med mycket bra bussförbindelser ute på Parallellvägen på ett par minuters gångavstånd från ytterdörren, och för den som åker bil kommer man snabbt ut på E20 mot Göteborg eller Alingsås.


Välkommen på bokad visning!

Bilder

MED48CA837DC045496DA4974C53058B1F15
MED2D8D16AEC4C14F789EB68B5314FF38F9
MED2FBA61FA4C584A679DAAD4CF267CF1B1
MED8BD23076DE7C42EAB238E38B888175F6
MEDF3C6761991E5491F9CC1189B9F87C9F8

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

48,1 kvm

LÄGENHETSNUMMER

129

VÅNING

-1 av 4

MÅNADSAVGIFT

2 549 kr

BYGGÅR

1966

PRIS

1 500 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

1 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

PARKERING

Separat kö.

Varmt välkommen till Östra Annebergsvägen 9!

Lägenheten bjuder på en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder samt ställa av sig skorna. Till höger om hallen finner ni det helkaklade badrummet med egen kombinerad tvätt&tork samt en rymlig garderob som enkelt kan göras om till en trevlig walk in closet för den som önskar.

I bostadens vardagsrum/sovrum finns det plats för större säng eller mindre säng och skrivbord, soffa, soffbord samt tv-möbel.
Det trevliga köket är mycket rymligt och stilfullt med plats för matbord så du enkelt kan bjuda hem nära och kära på härliga middagar!

Bostaden är i superfint skick samt väldigt luftig, välkommen!

Om området

Här bor du med närhet till härlig skog, sjö och natur men ändå med alla bekvämligheter och närservice inom kort räckhåll. I närheten finner man bland annat Kåsjön för härliga bad och strövområden. För aktivitet kan man förslagsvis besöka Skateparken nära Björndammens torg eller varför inte fiska i själva Björndammen.

KOMMUNIKATION

Från Partille tar det bara tio minuter att åka in till Göteborgs Centrum och ta del av storstadens utbud.
Det går nästan lika snabbt antingen du tar bilen, tåget eller bussen. Om du vill åka längre bort ligger Landvetter flygplats med destinationer över hela världen mindre än tio minuters bilresa från kommunens södra gräns.

NÄRSERVICE

I området finns en liten servicebutik. På få minuters avstånd når man Allum Köpcenter med all typ av shopping som man kan tänkas behöva i runt 100-talet butiker, såsom kläder, dagligvaror, apotek, restauranger, caféer och Ica Maxi för matinköp.

PARKERING

Partille kommun tar inte ut parkeringsavgift på gator, vägar eller parkeringar på allmän plats. Det innebär att alla bilar, inklusive miljöbilar, parkerar gratis.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

0,2462 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,2462 %

REPARATIONSFOND

3 468 kr

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

Ekonomi

EL

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 540 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

3 940 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

85 314 kr
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1966

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-01-23

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

119 kWh/m² och år

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

ÖVRIGT

Bo- och biarea
Uppgift angående boarean är baserad på säljarens och bostadsrättsföreningens uppgifter. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en egen uppmätning.

Förening

NAMN

HSB Brf Anneberg i Partille

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

229

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

8

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av säljare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

INFORMATION AVGIFT

I månadsavgiften ingår värme, vatten och Kabel-tv med grundutbud av tv-kanaler från Com Hem samt avsättning till renoveringsfond.
I juli månad 2022 höjde föreningen avgiften med 2% på grund av den ökade inflationen. I nuläget planeras ingen höjning av månadsavgiften.

OM FÖRENINGEN

Brf Anneberg ligger i sydöstra delen av Partille kommun och består av 3 st huskroppar, Västra Annebergsvägen och Östra Annebergsvägen samt Annebergsplatsen. Totala antalet lägenheter är 229, 8 lokaler, 1 föreningslokal, 1 övernattningslägenhet. Byggåret för Östra är 1966 och för Västra 1965.

Föreningen har enhetsmätning av elen vilket ger låga elkostnader för medlemmarna. Föreningen debiterar el-enhetsavgift varje månad men kostnaden är individuell beroende på förbrukningen och justeras kvartalsvis.

Övernattningslägenhet finns på Östra Annebergsvägen nr 11 och kostar 200 kr/dygn. Den består av två rum med totalt sex sovplatser samt ett kökspentry.

Föreningslokalen finns i huset på Annebergsplaten 6 och rymmer upp till 150 personer. Denna kan bla hyras av föreningens medlemmar för privata tillställningar som t ex barnkalas eller födelsedagsfester då lokalen är utrustad med bord, stolar, sterioanläggning, projektorduk samt kök.
Kostnaden för att hyra lokalen är 750 kr/dag.
I föreningen finns även tvättstugor med separata tork- och mangelrum.
Återvinningsanläggning finns på Västra Annebergsvägen vid Kvartersbutiken.
Det finns även en bastu, en Boulebana samt två grillplatser.
Det finns en snickeriverkstaden är belägen på Västra gården uppgång I (bredvid bastun). I snickeriverkstaden finns flera olika maskiner som kan användas för eget snickeriarbete. För att få tillgång till verkstaden behöver du kvittera till dig nycklar

TV OCH BREDBAND

Telia Fiberlan finns installerat i alla lägenheterna.
Samtliga lägenheter i Brf Anneberg har kabel-tv via Tele 2.

PARKERING

Parkeringsplats eller garageplats är ej inkluderad i avgiften till någon lägenhet i föreningen. Däremot finns det möjlighet att hyra parkeringsplats (antingen med eller utan eluttag) samt kall och varmgarage. Föreningen har även ett moped- och ett MC-garage belägna vid Västra Annebergsvägen men får nyttjas av alla medlemmar. För att få tillgång till dessa så ställer man sig i kö genom att kontakta HSB Göteborg.
Totalt finns 122 garageplatser, 100 p-platser.

Öppna p-platser 160 kr/månad.
Öppna p-platser med motorvärmaruttag 212 kr/månad.
Kallgarage 345 kr/månad.
Varmgarage 451 kr/månad.
Föreningen har även plats för ca 3 st mc/mopeder beroende på storlek, kostnad 240 kr/mån.

Kontakt parkerings och garage ärende:
boendeservice.gbg@hsb.se
010-442 20 00

RENOVERINGAR

2020 Byte av el i hela fastigheten är avslutad. I samband med detta byttes även låssystem, bokningssystem av tvättiden mm.
2017-2018 - Byte av el i hela fastigheten.
2016 Ett nytt syrum som blev klart med tillgång till symaskin samt ett hobbyrum med tillgång till diverse maskiner.
1998 Renovering av rörstammar och badrum. Relining av samtliga stammar blev klart i mars 2017.
Reliningsarbete utfört på fastigheterna

ÖVRIGT

Vissa lägenheter är utrustade med givare som är viktiga för värme systemet, de skickar signal till bas enheten vilken justerar värme flödet i värmeelementen. Det är viktigt att vara uppmärksam inför köpet om lägenheten är utrustat med den här givaren så att den inte slarvas bort och slipper onödiga kostnader för lägenhetsinnehavaren.

Samtliga lägenheter tilldelas ett källarförråd (för att undvika missförstånd bör du stämma av med säljaren i samband med köpet för att säkerställa tillgång till förrådet), det finns även extraförråd som föreningen hur ut till medlemmar. Hyran är baserad på storleken av förrådet från: 50:- i månaden

HSB medlemskap
BRF kräver individuellt medlemskap i HSB-föreningen som ny lägenhetsinnehavare ansöker digitalt via HSB. Alla nya medlemmar i hushållet betalar varsin medlemsandel (500kr) och återfås vid eventuellt utträde, men ni betalar endast en medlemsavgift (300kr) per familj. Med hushåll avses personer som är folkbokförda på samma adress. I tillägg debiteras en inträdesavgift om 25kr. För mer information, läs mer under: https://blimedlem.hsb.se/

Karta

Partille Anneberg

Östra Annebergsvägen 9

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg