190
MED41D7371F046B4172913F4AAF116BC9A6

Högst upp i huset med balkong i sydvästligt läge!

NyproduktionKommande®

Vällingby Råcksta, VÄLLINGBY

Östersundsgatan 4, 4 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,434 inkl värme, VA & Kabel-TV bas
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea46 kvm
Våning4 (hiss finns)
Lägenhetsnummer22044
Byggår2017

HÖGST UPP I HUSET!

Kommande försäljning, kontakta mäklaren för mer information!

Välkomna att flytta in i denna nyproducerade 2a om 46kvm! Med perfekt läge högst upp i huset har denna lägenhet en stor balkong i soligt västerläge! Den öppna planlösningen ger rum för socialt umgänge med familj och vänner. Sovrum med fin, ljust mönstrad tapet och platsbyggda garderober. Ett kök öppet mot vardagsrum och matplats gör middagarna smidiga. Genomgående modern standard och stilrena materialval gör det enkelt att skapa sin egna personliga touch. Fiber finns indraget i husen via Telia. Välkomna att trivas i BRF Råckringen!

I Vällingby Parkstad bor du med Råcksta tunnelbanestation runt knuten. Tunnelbanan tar dig in till Stockholms Central på 27 minuter. Dessutom har du promenadavstånd till Mälarens strand och vacker natur. För den friluftsintresserade, löparen och motionären finns fina löpspår i Grimsta samt ett stort utegym, detta på bara några minuters gångavstånd.

Om området

Råcksta är ett expansivt område där infrastruktur med nya butiker och ytterligare lägenheter växer fram och skapar en trivsam stadsdel med T-bana och småbutiker "runt knuten". Här bor man med närhet till både stadsliv och natur. På cykelavstånd finns fina badplatser vid Mälarens strand och Grimsta naturreservat som inbjuder till ett rikt friluftsliv och motionsspår.
I Vällingby Parkstad bor du med Råcksta tunnelbanestation runt knuten. Tunnelbanan tar dig in till Stockholms Central på 27 minuter. Dessutom har du promenadavstånd till Mälarens strand och vacker natur.

Kommunikation

150 meter till Råcksta tunnelbanestation, därifrån tar du dig till City på cirka 25 min. Med buss 115 tar du dig till Vällingby på några minuter. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer.

Närservice

I närliggande Vällingby City (2 min med tunnelbanan) finns fantastisk shopping, restauranger, matbutiker, bio och all tänkbar service.
I området finns flertalet skolor, förskolor och trygghetsboende för de äldre. Förskolor som bland annat "Planket" ligger på gångavstånd (ca 500 meter) ifrån lägenheten. På gångavstånd finns även skolor som till exempel Vällingby skolan (årskurs F-9, ca 1 km) Beckombergaskolan (årskurs F-5, ca 1 km).
I Råcksta finns idag bl.a. pizzerior och gym samt så finns närmaste matbutik, ICA Söderberga, på ca 9min promenadavstånd.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2018
Kommande

Bilder

Mysig innergård

Stilrent och modernt badrum

Vardagsrum i öppen planlösning mot köket

Sovrum med inbyggda garderober ger mycket plats att förvara i.

Kök från Vedum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
ENTRÉHALL
Välkomna in i denna härliga lägenhet högst upp i huset! Väggarna är vita och på golvet ligger fin 3-stavs ekparkett , vilket är genomgående i hela lägenheten förutom i sovrummet som har väggarna beklädda i en fin mönstrad tapet i champagnefärg. Hallen är utrustad med två garderober och en klädhängare, samt elskåp.

KÖK/SÄLLSKAPSRUM
Kök från Vedum i stilrent utförande med vita skåpsluckorna Maja, ovan bänkskiva i grått sitter vita, liggande kakelplattor på väggen, rostfri diskbänk. Köksblandare från Mora.
Köket är utrustat med spishäll, ugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys i vitt utförande från Electrolux. Vit köksfläkt från Franke. I detta kök finns även tillvalet av Micro från Electrolux.
Tack vare den öppna planlösningen blir matlagningen social och trevlig med vänner och familj. Här finns plats för soffgrupp och matbord.

SOVRUM
Sovrum med praktisk förvaring i form av tre garderober och ett linneskåp. Plats för dubbelsäng. Fönster vetter mot väst och ger därför en lugn och skön morgon utan solstrålar som letar sig in och stör sömnen. På väggarna sitter en fint mönstrad tapet i champagnefärg och förhöjer den lugna känslan ytterligare.

BADRUM
Väl tilltaget badrum om 5kvm! Stilrena toner med grått klinker på golv och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med wc, vit tvättställskommod Free 615 i vitt utförande från Vedum, Vedum Basic spegelskåp i vitt med LED-belysning, duschvägg i klarglas från IDO, tvättställsblandare och duschblandare från Mora. Den kombinerade tvätt- och torktumlaren är från Electrolux.

BALKONG
Stor balkong i västerläge! Här njuter ni av solen under större delen av eftermiddagen. Middagen avnjuts bäst i kvällssolen på balkongen! Transparent material runt om balkongen för bästa möjliga känsla av rymd.
Antal rum
2 rum
Boarea
46 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
4 av 4, hiss finns
Avgift
SEK 2,434 inkl värme, VA & Kabel-TV bas
Andel i föreningen
0.2831 %
Andel av årsavgiften
0.0028 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus med hiss
Byggnadsår
2017
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
Behövs ej för denna bostadstyp
Allmänt om lägenheten
Övrigt
Källarförråd tillhör lägenheten

90st garageplatser finns i eget garage som tillhör BRF Råckringen.

Gemensamt cykelrum finns i byggnadens västra del.
Förening
Namn
Brf Råckringen
Om föreningen
Peab bygger totalt 268 bostadslägenheter i Brf Råckringen som planeras tillträdas mellan 2017 till februari 2019. Det kommer även byggas 2 lokaler och 90 garageplatser. I lokalerna planeras kontorsverkasamhet och dagligvaruhandel. Föreningen har tecknat ett kollektivt avtal för hushållselen och den faktureras på månadsavin. Fiber finns indraget i husen via Telia.
Parkering
Finns ett garage in anslutning till byggnaden, i föreningen finns det 90 plaser att tillgå. Kostnad upp till 750 kr/mån.

Karta

Vällingby Råcksta VÄLLINGBY

Östersundsgatan 4, 4 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg