KarriärOm oss
230
MED730C05E384F243E4B5BA35B6FBBF0833

En fastighet utöver det vanliga. Spännande arkitektur och högt läge. Ring för visning!Österskärsvägen 30 Österskär, Österskär

Österskär, Österskär

Österskärsvägen 30


PRIS (utgångspris)7 995 000 kr


Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

196 kvm

TOMTAREA

923 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

3 236 kr/månad

PRIS

7 995 000 kr Utgångspris

En fastighet utöver det vanliga. Spännande arkitektur och högt läge. Ring för visning!

NYTT PRIS! Vill du se huset innan du går på visning? Se vår film: https://youtu.be/eD9ZccIYQp0 För er som söker något extra. En generös villa som andas diskret lyx blandat med vackra tidlösa materialval, fantastiska sällskapsutrymmen och högt läge. Beläget på ett berg, som ett riktigt örnnäste, finns denna maffiga, häftiga och påkostade villa i 3-plan. Villan, som är uppförd 2017 och är om 196 kvm, håller en genomgående god standard med stora fönsterpartier, soldränkt takterrass, effektfull trädgårds- och fasadbelysning, kuperad naturtomt med otroliga möjligheter, öppna ytor, genomgående vattenburen golvvärme, relax, braskamin och mycket mer. Fiber finns indraget.

Redan på uppfarten slås man av fastighetens omfång. Här finns gott om plats för flera bilar och uppställningsplats för båt, om så önskas. 3-fas eluttag – perfekt för att ladda elbilen. Den nybyggda terrassen med mörka diskreta glasbeslag samt en rejäl trätrappa leder fram till husets entré.
Väl innanför ytterdörren slås man direkt av det öppna trapphuset. Här välkomnas man av rymlig hall med gott om plats för avhängning.

Det öppna trapphuset sammanbinder husets tre våningar. En trappa upp möts man av matplats, med plats för rejält matbord, i öppen planlösning mot köket. Stora fönsterpartier ger rummet rikligt med ljusinsläpp. Köket är utrustat med köksö, bra förvaring, integrerad fullstor dubbel kyl & frys, spishäll, fläkt ugn, mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Vid ho och arbetsbänk finns ett par fönster som ger köket bra arbetsbelysning.

Mellanvåningen erbjuder tre stycken sovrum, varav ett sovrum idag fungerar som walk-in-closet. Här finns gott om förvaringsmöjligheter som medföljer huset. På mellanvåningen finns ett helkaklat badrum utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med förvaring och belysning, vikbara duschväggar samt hand- och takdusch.

Övervåningen bjuder på ett väl tilltaget vardagsrum i vinkel. Stora fönsterpartier och ljusinsläpp från fyra väderstreck ger rummet ordentligt med rymd. Här finns automatiskt styrda solskydd vid fönstren installerade. Dessa går att styra via app. Intill utgången till balkongen står braskaminen placerad och ger både värme och mysfaktor. Möblerbar balkong med högt läge och fin utsikt.

Från vardagsrummet finns utgång till trapp som leder till husets soldränkta takterrass samt den kuperade och häftiga naturtomten. Takterrassen sträcker sig över hela yttertaket och ger stora ytor till såväl matbord som loungegrupp. Här fångar man solen hela dagen.

På övervåningen finns husets relaxavdelning som bidrar till en riktig hemma-spa känsla. Här finns plats för relaxation med rofylld utblick över berget. Efter session i bastun finns glasdörr som leder ut till det svalkande berget med tillhörande terrass. Relaxen bjuder också på duschhörna med dörr samt hand- och takdusch. Handfat med kommod, spegelskåp med förvaring och belysning samt separat wc-utrymme med vägghängd wc.

Övervåningen har ett sovrum.

Entréplanet är husets praktiska plan med stor hall, bra förvaring samt tvättstuga med groventré. I hallen finns hatthylla samt fyra stycken garderober för förvaring av ytterkläder, skor etc. Direkt till vänster finns entréplanets helkaklade badrum utrustat med vägghängd wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och förvaring, duschhörna med vikbara glasväggar, hand- och takdusch samt ett frostat fönster som ger badrummet bra med ljus.

I tvättstugan finns praktisk arbetsbänk med ho samt gott om förvaring. Tvättpelare med tvättmaskin & torktumlare. Här står också husets värmepump placerad.

Kommunikationerna till Österskär är utmärkta. På kort gångavstånd når man Roslagsbanans slutstation med täta avgångar som tar er smidigt till Stockholm.

I närområdet finns populärt havsbad och restaurang Solbrännan med havsutsikt. Knappt en minuts promenad till Österskärs Handel med hårsalong, Valdy Klädbutik, café, utmärkt sushirestaurang samt lokal Mäklarbyrå.

I området finns Österskärsskolan med ca 360 elever från F-6.

Välkommen på visning!

Bilder

MED730C05E384F243E4B5BA35B6FBBF0833
MED39EF03628AE342C2AFFB7CBF6D4F0FB8
MEDD359DE97EF3349E3BEB85E692AC40FF3
MEDEEDAB1BBB9914139A24150DED42E31A0
MEDCFCCF853723941AC97D12C19BD40413C

Planritningar

Mellanvåning

Övervåning

Entréplan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

196 kvm

TOMTAREA

923 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

3 236 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Om området

Österskär, halvön längs Sätterfjärden och Tunaviken som i söder gränsar till Trälhavet. Längs hela området ligger båtbryggor och längst ner Ångbåtsbryggan med badet och restaurang Solbrännan.

Österskärsskolan med klasser F-6 samt flera förskolor, i kommunal regi eller med Montessoripedagogik.
Österskärshandels lilla centrum med bageri, sushi restaurang, klädbutik, salong och HusmanHagbergs kontor. Intill Tunagårds tågstation finns en obemannad livsmedelsbutik med öppet 05-23, perfekt när du behöver komplettera handlingen.

I Åkersberga finns ett köpcentrum med de flesta affärer, stor ICA-affär, två apotek och Systembolag.

Kommunens hemsida med information om förskolor, skolar fritidsaktiviteter m m, www.osteraker.se.

KOMMUNIKATION

Tuna/Österskär trafikeras av Roslagsbanan. Pendeltrafik med c:a 35 minuters restid til City. Från Åkersberga går snabbussar till bland annat Danderyds sjukhus och Kista.

Ekonomi

VA

6 675 kr

UPPVÄRMNING

20 000 kr

RENHÅLLNING

2 540 kr

VÄG, SAMF

2 030 kr

SOTNING

500 kr

FÖRSÄKRING

7 089 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

38 834 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

I kostnad för uppvärmning ingår kostnad för hushållsström. Beräknad elanvändning för 2022 uppgår till 13 712 kwh.

Byggnad

BYGGNADSTYP

3 plans-hus varav entréplan suterräng

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på samtliga plan

VENTILATION

Mekanisk med värmeåtervinning

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-09-15

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

52 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

93 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta på mark med underliggande isolering

STOMME

Betong

FASAD

Puts

FÖNSTER

3 glas energiglas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Papp

FASTIGHETSBETECKNING

Tuna 8:55

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

6 055 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

3 794 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 680 000 kr

Tomt

AREAL

923 kvm

TOMTTYP

Naturtomt

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Österåker Tuna GA:4 ändamål: Vägar, Elledning och/eller belysning, Grönområden
Avtalsservitut Gång- Och Cykelbana
Last: Avtalsservitut: Gång- Och Cykelbana, D202000099929:1.1

Karta

Österåker Österskär

Österskärsvägen 30

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg