MED4E502066FCB147DDB82AEDD4C25B9FF1

Näsbypark - Örnstigen, TÄBY

Örnstigen 10, 3tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,820 inkl Värme, VA, Bredband samt 2st förråd
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea76 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer007
Byggår1953-54
Driftskostnad417 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,495,000

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 12:00 - 12:40
Välkommen på söndagsvisning!

Varmt välkommen till denna nyrenoverade pärla högst upp i huset på populära Örnstigen.
Här har man bevarat de charmiga delarna från byggåret och nyligen renoverat både badrum & kök samt att elen dragits om och 3-fas har installerats, dessutom är hela lägenheten nymålad 2020.
Här bor du på Örnstigens bästa adress tack vare det insynsskyddade läget, utsikten över den fina innergården samt balkong i söderläge.
På Örnstigen bor du nära kommunikationer, centrum och fina grönområden. Välskött förening.
Möjlighet till snabbt tillträde finns

Om området

Örnstigen är en tidstypiskt 50-tals område bestående av flera låghus i 3 våningar samt ett par höghus med stora grönytor mellan husen. Området är mycket uppskattat då det har ett lugnt läge bland villakvarteren där kommunikationerna är ypperliga. Det finns flertalet busslinjer alldeles i närheten och hållplats för Roslagsbanan är det ca 1 km till. En av de stora fördelarna med detta område är att det ligger bara ca 500 m till utomhuspoolen Norskogsbadet som har öppet sommartid. Här finns också tennisbana och fin lekplats.

Kommunikation

Buss mot Danderyds sjukhus och Täby centrum finns i områdets norra ände på Centralvägen. Bussar går även nattetid. Norrtäljebussarna stannar på E18 ca 400-500 m från huset. Ytterligare en busslinje mot Danderyds sjukhus och Täby C stannar på andra sidan E18 (västra sidan). Hållplats för Roslagsbanan finns dels i Näsby Allé och Näsby Park C dit det är ca 1 km.

Närservice

Näsby Park centrum ligger centralt i Näsby Park. Här finns det mesta du kan behöva av närservice, exempelvis mataffär, apotek, banker, butiker m.m. För boende på Örnstigen kan Näsbydals centrum vara ett alternativ. Här finns bl a en välsorterad mataffär, stenungsbageri och pizzarestaurang. Det finns flera SKOLOR i närområdet. Näsby Park skolan åk 4-9 ligger vid centrum. Norskolan åk 0-3 ligger i västra Näsby Park. Ett flertal fristående skolor finns också, bl a Engelska Skolan, Kunskapsskolan inom ca 500 m. Det finns flera DAGHEM i närområdet. För mer information, gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Bilder

Vardagsrum (digitalstylad bild)

Vardagsrum

Balkong

Innergård

Vardagsrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna charmiga genomgångslägenhet med bästa läge i Näsbypark.

ENTRÉ
Entréhall med vackert naturstensgolv, förvaringsmöjligheter via stor klädkammare med skjutdörr samt 2 inbyggda garderober.
Ingång via säkerhetsdörr.

HALL
Den inre hallen är navet i lägenheten och tar dig till samtliga rum, oljad fiskbensparkett och ljusgrå målade väggar

KÖK
Ljust & nyinstallerat Puustelli kök (-17) med gott om arbetsyta och rejäl matplats, glasdörrar mot hallen och stort vitrinskåp från tidigt 1900 tal. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys (-16), diskmaskin, spis, induktionshäll, ugn, micro samt fläkt. På golvet ligger parkett och väggarna är målade i grå ton.

VARDAGSRUM
Fantastiskt vardagsrum med den vackra oljade fiskbensparketten på golvet, fint ljusintag tack vare flertalet fönster, målade väggar i ljusgrått och utgång till balkong i söderläge med fin utsikt mot den gröna gården. På balkongen finns även en markis för de varmaste dagarna.

SOVRUM 1
Generöst sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt övrigt önskvärt möblemang, ljusgrått målade väggar och laminat på golv.

SOVRUM 2
Sovrum med laminatgolv och väggar målade i ljusgrått.

BADRUM
Nyligen renoverat badrum (-15) med klinkergolv med underliggande värme, kaklade väggar, duschhörna, handfat, skåp, handdukstork samt wc.

BALKONG
Mysig balkong mot grönskande innergård i söderläge.

TV/BREDBAND
Fiber är indraget och ingår i månadsavgiften.

FÖRRÅD
Det finns 2 förråd som hör till lägenheten och ingår i avgiften. Dels ett förråd på ca 3-4 kvm, dels en matkällare om ca 1 kvm.
Antal rum
3 rum
Boarea
76 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Pris
SEK 3,495,000
Avgift
SEK 3,820 inkl Värme, VA, Bredband samt 2st förråd
Driftskostnad
SEK 5,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 3,000
Försäkring
SEK 2,000
Beräknat antal personer
2
Kommentar
Enligt schablon
Andel i föreningen
2.5281 %
Andel av årsavgiften
2.53 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1953-54
Uppvärmning
Bergvärme
Energideklaration
Utförd 5/15/2011
Energiprestanda
145 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2 glas
Förening
Namn
Brf Gulaslingan
Om föreningen
BRF Gulaslingan tog över fastigheterna 2011 och innehåller 44 st bostadslägenheter samt lokaler om 258 kvm.
Hemsida: http://www.brfgulaslingan.se
Tvättstuga: finns i källaren liksom förråd och cykelrum mm.
Förråd: Finns i källaren. 2 st hör till varje lägenhet. Ett vanligt förråd om ca 3-4 kvm samt en matkällare om ca 1 kvm.
Cykelrum: Finns.
P-plats: Det finns fria p-platser utmed Önstigens båda sidor. Garage finns i souterrängplanet i de båda fastigheterna. Det är kö till dessa. Kostar ca 660 kr/mån.
TV/Bredband: 2014 har fiber dragits in. Gruppabonnemang för fiberbredband betalas med 199 kr/mån per lägenhet. Bredbandshastigheten är upp till 1000 mbit och levereras av Teknikbolaget.
Nyrenoverad förenningslokal samt övernattningsrum.
Senaste renoveringar i föreningen:
2008/2009 utfördes relining av avlopp. Balkongerna har renoverats för ca 10 år sedan. Fönster och fasader har renoverats 2004.
2012 installerades säkerhetsdörrar.
2013 installerades bergvärme och nytt tak installerades
2014 har maskinparken uppdaterades med bl.a. nya torktumlare och nytt torkskåp.
2014 OVK godkänd.
2017 renoverades föreningens lokal samt övernattningsrum.
2019 Totalrenoverades fönster & balkongdörr

Övriga Brf-avgiften: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 2,5% kr av gällande basbelopp av köparen. Pantsättningsavgiften är 1% av gällande basbeloppet och betalas av låntagare.

Karta

Näsbypark - Örnstigen TÄBY

Örnstigen 10, 3tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg