190
MED3C26E545013A4A2989F25F991654825D

Ljus och inbjudande lägenhet med lugnt läge

Kommande®

Oppeby, Nyköping

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,572
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm

Ansvarig mäklare

Trivsam trerummare i omtyckta Oppeby Gård. Två bra sovrum och vardagsrum med stora fönster. Kök med matplats och badrum med badkar. Endast en trappa upp och balkong in mot den fina gården med gemensam uteplats. Bra förening där el ingår i avgiften. Närhet till matvaruaffär, pizzeria mm. Fina promenadstråk runt Nyköpingsån, välkommen!

Om området

Oppeby består av mest bostadsrätter och hyresrätter men även en del villor/radhus. I Oppeby Gård finns två områden, det ena med bostadsrätter och det andra med hyresrätter. Oppeby ligger fint nära Nyköpingsån och grönområden. Här finns bra service med förskola/skola, livsmedelsbutik mm. En promenad in till centrum tar ca 20 minuter då man även passerar Nyköpings Lasarett. Skavsta flygplats ligger ca 6 km från Oppeby. Är du fotbollsintresserad huserar Hargs BK i grannområdet Krikonbacken.

Närservice

Livsmedelsbutik, pizzeria, konditori, smörgåsbar, frisör mm.

Skola och barnomsorg: Förskola och grundskola F-6.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Välkommen till Oppeby Gård 89!

Utsikt från balkong

Kök med matplats

Vardagsrum

Gemensam uteplats

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg