190
MED7AE5D393989745B996277EF63A209FB1

Stor terass om 23 kvm i bästa solläge!

Kommande®

Herrhagen, Uppsala

Opalvägen 81

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,900
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum3 rok
Boarea66 kvm

Välplanerad gaveltrea med stilfulla tillval i populära Herrhagen med stor terass om 23 kvm!

Denna ljusa och fräscha lägenhet med egen ingång är belägen i ett nyproducerat och trivsamt område i Herrhagen. Planlösningen fördelar sig på två sovrum varav det ena är lite större, hall med tillhörande utrymme för avhängning, stort och helkaklat badrum, vardagsrum och kök med öppen lösning samt en stor terass om hela 23 kvm i soligt läge.

I Herrhagen bor man med närhet till allt från natur och fritid till shopping och service. Stenhagen centrum har ett stort utbud av butiker och vill man ta sig till centrala Uppsala tar man sig dit med buss på bara några minuter.

Detta är en Kommande® försäljning. Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari på 070-001 99 70, eller rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

Herrhagen är en naturnära stadsdel med huvudsakligen villor och radhus. En mycket populär stadsdel, främst bland barnfamiljer, som håller på att expandera.

Stenhagens bildnings- och kulturcentrum där förskola och grundskola finns. Stenhagenskolan finns vid Herrhagsvägens slut. Opalens förskola i området. Öppen förskola finns i anslutning till Stenhagsskolan.


Herrhagen är ett lugnt, naturskönt och barnvänligt område strax utanför centrala Uppsala med goda kommunikationer till centrum. Njut av friluftsliv, rekreation och härliga utflykter i skogen som ligger i anslutning till området. För den sportintresserade finns också gott om motionsmöjligheter - stor fotbollsplan invid Herrhagsvägen som vintertid spolas till isbana, inomhushallar samt en curlinghall. Bara ett stenkast bort hittar köpcentrum och service. Bibliotek för både stora och små finns i Stenhagens bildnings- och kulturcenter. Nära Akademistallet.

Inrymt i Stenhagens bildnings- och kulturcentrum finns sporthall, musikskola, musikstudio, lärcentrum och volontärverksamhet.

Kommunikation

Goda kommunikationer till city med stadsbuss som under högtrafik går var 10e minut, det tar ca 15 min in till centrum.

Närservice

Vid infarten till Herrhagen ligger ett köpcentrum med bl.a. Ica Maxi, Willys, Systembolag, Jysk, Netonnet, BurgerKing och Lindex. Det finns också två pizzerior i området.

Parkering

Fri parkering finns i området

Viktiga dokument & länkar

StadgarBrfHSB49Stenyxan
Årsredovisning 2016 HSB Brf 49 Stenyxan
Kommande

Bilder

exteriör 1

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
3 rum
Boarea
66 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 3,900
Byggnad
Förening
Namn
HSB Brf 49 Stenyxan
Om föreningen
HSB Brf 49 Stenyxan i Uppsala ligger på Opalvägen 15-103 och Opalvägen 20-42 och består av 56 lägenheter.
Lägenheterna i brf Stenyxan har radhuskaraktär med egen entré och terrass eller uteplats till alla.
Ekonomisk förvaltare är Upplands Boservice.

Då detta är en HSB förening kräv det att nya medlemmar blir medlemmar i HSB.
Tv och bredband
Föreningen har tecknat s k Triple Play-avtal med Com hem. Detta innebär att lägenhetsinnehavare erhåller ett 20-tal TV-kanaler, bredband 100/10 Mbits och telefonabonnemang till en kostnad av 192 kr/lgh/mån. Utrustning kommer erhållas av ComHem.
Ekonomi
Inga förändringar i avgiften finns planerade för närvarande.

Karta

Herrhagen Uppsala

Opalvägen 81

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg