190
MEDF3745F16679341EEB31ACC328ADB1F4F

Ett härligt enplanshus i lika härligt område i Onsala. Belägen på plan och stor tomt! Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, Onsala

Kommande®

Onsala - Sevekulla/Buerås/Norra Hagen, OnsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

65 kvm

TOMTAREA

1 142 kvm

Ett härligt enplanshus i lika härligt område i Onsala. Belägen på plan och stor tomt!

Nu väntar snart chansen att förverkliga villadrömmen när ni erbjuds detta hem i Onsala! Denna bostad passar så väl paret som den växande barnfamiljen som önskar bygga till eller bygga nytt. Helt enkelt ett hem med potential till att göra det till just ditt! Bostadshuset består av 3rok fördelade över 65 kvm beläget på en stor och plan tomt där ni kan låta fantasin flöda fritt. Barnen har stor yta att leka och springa på samtidigt som ni med gröna fingrar kan skapa er egen oas med blomster och grödor. Den plana utformningen förenklar sedan möjligheten att bygga till eller bygga nytt för er i behov av detta. Utöver huset har ni även en isolerad gäststuga om 10 kvm, ett isolerat förråd om 10 kvm, två kallförråd samt carport och del i bastu. Dessutom har ni flertalet uteplatser med bland annat en stenlagd uteplats centralt placerad i insynsskyddat läge. Här kan ni njuta av så väl sol som trevligt sällskap när det vankas kalas eller kräftskiva.

Vidare bor ni här med närhet till allt som Onsala halvön har att erbjuda i form av med många härliga promenadstråk i skog och mark, kommunikation, matbutik i så väl Vallda som Onsala samt flertalet skolor för barn i alla åldrar. På gångavstånd, i grannområdet finns det också skolbuss. Med kollektivtrafiken eller bil tar ni er sedan in till Kungsbacka på 20 minuter för att kunna ta del av det rika utbudet av butiker, restauranger eller caféer. För er som pendlar till eller från jobb så går detta utmärkt. För er som helst njuter av sommarvärmen vid vattnet kan ni så väl ta cykeln eller bil för ett svalkande dopp i det blå. För er som gillar att spela golf eller ta en bit mat så har ni gångavstånd till Gräppås Golfbana med intilliggande restaurang.

Här finner ni helt enkelt ett hem att trivas och växa i. Varmt välkomna för mer information och visningsbokning!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg