230
MED3D4C658EC8FD4ABBA2D69F7568DD8D70

3 rok med otroligt låg avgift á 2 899 kr/mån i stabil förening med låg belåning per kvm.Odengatan 35A Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Jönköping Öster, JÖNKÖPING

Odengatan 35A


PRIS3 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

87,5 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

36

MÅNADSAVGIFT

2 899 kr

BYGGÅR

1961

PRIS

3 195 000 kr

3 rok med otroligt låg avgift á 2 899 kr/mån i stabil förening med låg belåning per kvm.

3 rok med otroligt låg avgift á 2 899 kr/mån! I en nästintill obelånad förening och där p-avgift á 100 kr/månad finns tillgänglig nedanför porten vid inflytt för närvarande! Kan man göra en mycket bättre investering just nu? Vi tror inte det! Kombinera ett lyxigt hem med låga driftkostnader. Perfekt i dessa tider!
Totalrenoverad 3 rok (omgjord 5 rok) från topp till tå med trendiga detaljer så sent som 2020. På trevligt läge med närhet till Jönköpings citykärna och allt som det innebär! Lägenheten är byggd med eftertanke och gott om moderna och praktiska lösningar. En interiör som inte lämnar något att önska.

Genomgående för bostaden är de stilrena materialen av hög standard som andas modernitet och går i skandinavisk stil.
Generösa ytor och planlösningen är optimal och möjliggör dessutom ett cirkulärt rörelsemönster mellan kök, vardagsrum och hall. Bostaden bjuder på överraskningar i form av stor köksö, goda sociala ytor, golvvärme i helkaklat badrum, tvättsektion med både tvättmaskin och tumlare, balkong i västerläge och mycket mer! Två generösa sovrum och vardagsrummet är så socialt det bara kan bli.
Lägenheten är ombyggd från en 5 rok till 3 rok med väl tilltagna rum och går enkelt att göra om och inreda till fler rum vid behov.

Området Jönköping Öster passar dig som uppskattar närhet till city, parker och sjöar och samtidigt vill bo med citypulsen runt knuten. Närhet till Högskolan/Jönköpings University (JU) som du når på bara en kort promenad över Munksjöbron. Goda kommunikationer och ett rikt serviceutbud finner du också på nära avstånd.

Här bor du i en välskött förening där ekonomisk och teknisk förvaltning sköts av extern part. Smidigt och bekymmersfritt! Otroligt låga avgifter i föreningen och de flesta större renoveringarna genomförda i bagaget.

Välkommen till ett totalrenoverat boende av hög standard! Här lämnas inte något att önska och det är bara att flytta rakt in!

Kontakta ansvarig mäklare för privat visning!


Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED3D4C658EC8FD4ABBA2D69F7568DD8D70
MEDD8652DAC854D41CC9C6DCFA1F94DDDE9
MEDB1F5D26BECC44D39AD7792DF838EB3F5
MED62AFAD0C21B24B6D92DEAEA253786C95
MEDAB25561B96674C6E82B8E21A2BDD9CB5

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

87,5 kvm

LÄGENHETSNUMMER

36

VÅNING

3 av 3

MÅNADSAVGIFT

2 899 kr

BYGGÅR

1961

PRIS

3 195 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

HALL

Ljusgrå klinker pryder golvet i hallen. Praktiskt och förlåtande mot smuts.
Hallen är ombyggd och bjuder en generös skjutgarderob utan att tumma på ytan.
Välkommen till din nya totalrenoverade våning!

KÖK

Nytt, vitt IKEA-kök 2020 med 25 års garanti som gör vilken villa som helst avundsjuk.
Köket är utrustat med full maskinpark: av induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl och frys samt fläkt ovan spishäll. Samtliga vitvaror från Whirlpool (2020).
Massiva ekbänkskivor möter de vita skåpsluckorna och ger ett behagligt uttryck. Den stora köksön går i samma stil som köket och ger ytterligare goda förvaringsutrymmen. En naturlig plats att samlas vid för mingel när gästerna kommer på besök.
Sammantaget ett kök att trivas i!

VARDAGSRUM

Vardagsrummet bjuder en öppen planlösning mot kök och naturliga ytor för matsalsplats och soffgrupp. Här ryms även ytterligare möblemang för dig som önskar.
Samma genomgående ekparkett ligger på golvet och väggarna är såklart vita. - En naturlig övergång mellan rummen. Lägenhetens mest sociala del tillsammans med köket i anslutning via den öppna, sköna planlösningen!

"MASTER BEDROOM"

Väl tilltaget sovrum ”Master bedroom” med gott om yta för dubbelsäng och extra förvaring om så önskas. På golvet ligger Kährs ekparkettgolv och väggarna är vita och släta.
Nya skjutgarderober längs ena väggen löser dessutom förvaringen på ett ypperligt sätt. Garderoben försluts med två vita skjutdörrar och en spegelskjutdörr.
Här är det enkelt att inreda till hotellkänslan du trodde du bara drömde om…

SOVRUM 2

På golvet ligger samma trevliga parkettgolv som i övriga bostaden och väggarna är vitmålade. Sammantaget följer även sovrum 2 temat från bostadens övriga rum: ljust och fräscht med skandinavisk touch!
Sovrummet rymmer plats för både dubbelsäng och ytterligare förvaring för dig med mycket kläder och hobbyprylar!

BADRUM

Nytt helkaklat badrum 2020 i stilfullt grått och vitt med skön golvvärme (el-buren). Ny tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2020) som förenklar vardagen ytterligare en nivå!
Utrustat med: WC, handfat/kommod, spegelskåp, dusch bakom duschväggar i klarglas samt gott om arbetsyta på arbetsbänken ovan TM/TT. Linneskåpen möjliggör enkel förvaring av handdukar och linne. Nya vatten och avloppsledningar samt golvbrunn utfört av Sandbäckens rör i samband med renoveringen 2020.

BALKONG

Balkong i härligt västerläge! Inredd med trall som förlänger inomhuskänslan och skapar lite outdoor-indoor living. Perfekt balkong att njuta på med högt och fritt läge.

AMELIE SJÖBRING CIMEN OCH MICHEL COSIC INFORMERAR

- Till lägenheten hör lägenhetsförråd nr 36 (extra stort).
- Säljaren har idag en plats som blir tillgänglig vid försäljning och tillfaller kön där det för närvarande står 0 st i kö. Således finns det tillgängligt att ansöka om denna i samband med inflytt.

- Nytt genomgående Kährs ekparkettgolv 14 mm i lägenheten och vita släta väggar är temat 2020.
- Ny elcentral samt elledningar uttag och knappar i hela lägenheten, genomfört av certifierad elektriker 2020.
- Nya väggar med ljudisolering 2020.
- Nymålade väggar och tak i hela lägenheten 2020.
- Lägenheten är en före detta 5:a omgjord till 3:a och går enkelt att inreda med fler rum vid behov.
- Bra, stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter för de boende.
- Grönytan utanför bostaden bjuder in till en rofylld känsla. Här finns även utemöbler och grill att bruka för en god kopp kaffe eller en stund i goda vänners lag.

Om området

Jönköping Öster är belägen i östra delen av Jönköping i nära anslutning till Atollen och Jönköpings innerstad. Här bor du vackert med närhet till både Munksjön, Vättern och Rocksjön. Unikt läge mitt i Jönköping!

Utbud på området
På Jönköping Öster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, butiker, systembolag, frisörsalonger och restaurang- och caféliv.

Naturnära områden
Området med närheten till Vätterns är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.

Restaurang- och caféutbud
Mitt i Jönköpings City och Öster finner du ett rikligt restaurang- och caféutbud. Här finns allt du kan önska dig och tänkas behöva. Trevliga butiker såsom klädbutiken Story och Fabriken samt systembolaget Atollen och Coop Atollen bara rund knuten. Även Kajen 23 finner du runt hörnet med utsikt över Munksjön och likaså El Gordo om du vill byta ut den italienska middagen mot middag med tapaskaraktär. Här bor du så nära city det bara går att komma. Bekvämt och trevligt läge!

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av samtliga linjebussar som går mycket frekvent.

Skola och barnomsorg
I området och angränsade områden erbjuds flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor med olika inriktningar för den som önskar specialisera sig inom visst ämne. Här kan du välja allt från natur och teknik till sång och dans. Här finns något för alla när gymnasium ska väljas.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Husqvarna Garden, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Lägenhet

BESKRIVNING AV VÅNINGSPLAN

Högst upp med fritt läge!

ANDEL I FÖRENINGEN

3,77 %

Ekonomi

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

144 984 kr Andelen av bostadsrättsföreningens lån som den enskilda bostadsrätten ansvarar för beräknad utifrån senaste årsredovisningen 2022. Föreningens nettoskuld beräknas enligt följande formel; ”räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel”. Föreningens nettoskuld multipliceras sedan med den aktuella bostadsrättens andelstal för avgifter till föreningen.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

1961

HISS

finns ej

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2021-04-28

ENERGIKLASS

D

Förening

NAMN

Brf Cirkeln i Jönköping

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

36

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Den ekonomiska förvaltningen sköts av RREK.

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

OM FÖRENINGEN

Brf Cirkeln är en bostadsrättsförening belägen i centrala Jönköping. Byggnaden är uppförd år 1961 och består av 36 st lägenheter, fördelat på 4 uppgångar samt 1 st lokal som hyrs ut till privatperson. En stabil förening med god ekonomi och låga månadsavgifter. Till bostadshuset hör en fin och grön innergård med uteplats för de boende att nyttja. Teknisk förvaltning sköts av Stormtrivs AB och ekonomisk förvaltning av RREK. Automovern sköter gräsmattan utanför porten ypperligt.

BOA totala boytan ligger på 2 324 kvm.

Försäkring:
Fastigheten är fullvärdeförsäkrad hos Länsförsäkringar.

Ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts ej. Kan diskuteras av styrelsen i varje enskilt fall.
Andelsägande: Tillåts exempelvis om pappa och son önskar samäga. Den boende ska äga viss andel. (vanligen 10 %).

Renoveringar:
Föreningen arbetar efter en upparbetad underhållsplan.
2021 Belysning innergård
2021 Löpande underhåll av dörrar och lås
2021 Underhåll av tvättmaskiner
2020-2021 OVK genomförd och färdigställd 2021-04-28
2020-2021 Trädgård omgjord med uteplats och nya utemöbler
2020 Bytt värmeväxlare (fjärrvärme)
2020 Ventilationsrenovering
2020 Sopkärl byte av modell till molock.
2019 Ventilationen – installerat nya ventiler
2019 Underhåll dörrar och lås
2019 Underhåll av tvättmaskiner
2018 Fönsterbyte, lade om taket, målade om trapphuset och satte in portkod med tag.
2013 Fiber indraget
2011 Balkongdörrar (5 rok)
2010 Stamrenovering (relining)
2009 Entrédörrar samt källardörr
2009 Översyn av ventilationen efter OVK-besiktning
2009 Renovering av uthyrningslokal (duschutrymme)
2006 Tvättstuga
1995 Fasad
1992 Tak

Planerade renoveringar:
- Föreningen diskuterar installera 2 laddstolpar och 4 laddpunkter kommer installeras. Ingen efterfrågan ännu men föreningen ligger i framkant för framtida behov. Föreningen har budgeterat för installationen. Det blir ett annat pris på de p-platserna när det sätts i bruk och debitering efter förbrukning. Planeras troligen bli av innan årsskiftet 2023/2024 men inget fullt beslutat.
- Ev. vattenrör i källaren för kallvattnet kommer bytas inom närmsta 5 åren enligt plan/budget.
Inga större renoveringar planerade för närvarande. Endast löpande underhåll.

Ekonomi:
Inga avgiftsförändringar beslutade i dagsläget men diskussioner förs i föreningen inför årsskiftet med anledning av ökade driftkostnader och räntor.
Avgiftsförändringar kan komma att justeras framgent i föreningar med anledning av inflation och ökade kostnader till följd.

Parkeringsmöjligheter:
Föreningen tillhandahåller parkeringsplatser och garage till sina medlemmar. Totalt 30 st platser varav 13 garageplatser och 16 parkeringsplatser.
Parkeringsplats finns att hyra för 100 kr/mån, kösystem via föreningen. Alla uthyrda 0 st i kö för närvarande.
Garageplats 180 kr/mån, kösystem via föreningen. Kö för närvarande. Bedömd kö-tid 1-4 år.

Föreningens lån:
90 dagars rörlig 745 000 kr ca. 4 %.
3 år 1 650 000 kr 1.15 % löper ut januari 2024 och detta lån kommer föreningen lägga som rörligt under 1 år och sedan följa upp.
5 år 746 000 kr 4 % från 2023-01 bands om på 5 år.
5 år 930 000 kr 1.41 % löper ut mars 2025.

El:
När det gäller föreningens el så har inte föreningen något bundet avtal. Däremot så har varje medlem möjlighet att teckna bundet avtal när det gäller hushållselen och bekostas av dig som boende. Valfri leverantör.

TV/bredband:
Fastigheten är ansluten till Telias utbud av tjänster (Lagom). I avgiften ingår kabel-tv och fiber-bredband hastighet 100/100 via Telia.

Gemensamma utrymmen:
På entréplan finns tvättstuga med tillhörande torkrum, lägenhetsförråd och cykelrum.
Uteplats finns på den lummiga innergården för föreningens medlemmar att nyttja.

Informationen avstämd med ordföranden/styrelsen 2023-08-30.

Karta

Jönköping Jönköping Öster

Odengatan 35A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg