190
MEDE8342A5BE6404079A87941A2A12431D5

Välplanerad 3:a med stor uteplats i soligt söderläge!

Kommande®

Nyby gård, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,198 inkl. värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och internet
Antal rum3 rok
Boarea75 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till denna välplanerade gavel 3:a med stor trälagd uteplats i härligt söderläge. Lägenheten som har genomgått en större renovering senaste året fördelar sig på ett härligt kök i industristil, två rymliga sovrum, ett rymligt vardagsrum samt ett helkaklat badrum och två klädkammare. I månadsavgiften så ingår värme, vatten, kabel-tv, ip-telefoni och internet (250/50). Utöver detta så hör även två förråd till lägenheten.

I entrén möts du av ett mörkt klinkergolv med härlig golvvärme som övergår till ett härligt mörkt parkettgolv som löper vidare genom lägenheten och sätter tonen för hela lägenheten. Från hallen når du även två rymliga klädkammare. Det rymliga köket är anpassat för att laga mat och bjuder på många arbetsytor och här finner du rostfria vitvaror i form av spishäll, kombinerad kyl/frys, ugn, mikro samt diskmaskin. Plats för ett mindre matbord och det stora långbordet kan du enkelt duka upp i vardagsrummet. Vidare genom lägenheten kommer de två rymliga sovrummen med bra garderobslösningar och stora fönster för ett härligt ljusinsläpp. Badrummet är stilrent helkaklat och även här löper den mörka tonen från lägenhetsgolvet vidare i kontrasterande kakel på väggarna vid duschen och toalettstolen. I övrigt finner du vita kakel plattor och under de grå klinkerplattorna finner du en härlig golvvärme. Badrummet är även utrustat med glasdörrar till duschen samt tvättmaskin.

Vardagsrummet som är lägenhetens hjärta rymmer både större soffgrupp och matplats och tar dig även vidare ut till den trälagda uteplatsen med smarta detaljer som infälld belysning. Här kan du njuta av många sköna stunder i solen och njuta av sommarvärmen!

Belägen i lugna och trevliga Brf Nyby Gård som är en stabil och ekonomiskt stark bostadsrättsförening. Senaste avgiftsförändringen skedde 2016-01-01 och då sänktes avgiften med 8 %. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen som exempelvis bastu, övernattningsrum samt enklare träningslokal som kan hyras/nyttjas av föreningens medlemmar.

Nyby är ett trevligt och omtyckt område med närhet till Gränby sportfäIt, Gränby Centrum, mataffärer samt flera grönytor och parkområden. Bra busskommunikationer och cykelvägar till Uppsalas stadskärna samt närhet till E4:ans på- och avfarter.


Välkommen hit, välkommen hem!


Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller jesper.ackelman@husmanhagberg.se

Om området

Nyby Gård är en stadsdel i norra Uppsala, mellan stadsdelarna Löten och Gamla Uppsala. Området har närhet till fina strövområden, bl a vid de välkända fornlämningarna i Gamla Uppsala. Området ligger nära på- och avfarten till nya E4:an.

Kommunikation

Cykelavstånd till centrala Uppsala och Gränby Centrum. Bra bussförbindelser med stadsbussarna.

Närservice

Närhet till Willys stormarknad, bensinstation, flera snabbmatsrestauranger och Gränby Centrum med sitt generösa utbud av butiker och restauranger. I närområdet finns också sporthall, ishall och fotbollsplaner. Närmaste vårdcentral ligger vid Heidenstams torg. Fredrika Bremerskolan, med förskola och grundskola år 1-5, ligger i Nyby alldeles intill.

Parkering

Avgiftsparkeringar finns i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg