190
MEDE335B8A929524FD98B8D179DC21B9F74

Nybodagatan 5, VÅN 12/12 Skytteholm, Solna

Kommande®

Skytteholm, Solna

Nybodagatan 5, VÅN 12/12


PRIS4 395 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80 kvm

VÅNING

12 (hiss finns)

MÅNADSAVGIFT

3 650 kr

BYGGÅR

1958

PRIS

4 395 000 kr

Högst upp i huset finner ni denna fantastiskt välplanerade 3:a med milsvid utsikt över större delen av Solna. Inglasad balkong med morgon och förmiddagssol, renoverat kök, helkaklat badrum med tvättmaskin samt två stora sovrum. Stabil förening med låg avgift samt låg belåningsgrad. Inom kort promenadavstånd har ni närhet till Solna C, Skytteholmsparken, t-bana, tvärbanan, bussar, affärer och restauranger.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färsk bakat bröd och andra bakverk.

Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, gym, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m.

På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även segelskola och ridskola.

Närhet till Mall of Scandinavia. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Flertalet dagis och skolor finns i närheten. Medley Turkosen ligger även på kort avstånd med simskola och babysim.

För frågor om bostaden, privatvisningar, området och föreningen kontakta ansvarig fastighetsmäklare.
Eddie Razaz 070-4180012.

Välkommen till ditt nya drömboende!

Ansvarig mäklare

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Extra kontaktperson

Bilder

MEDE335B8A929524FD98B8D179DC21B9F74
MED14BED3B4B3184ED88E6D020CAB6CE44E
MED87F1F49C68464FC2A8C4DBCDF4777A93
MED2A6232A4719641AD993765112C2B2DAE
MED007D746E2C5940C794B9C953624DDF62

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

80 kvm

VÅNING

12 av 12, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

3 650 kr

BYGGÅR

1958

PRIS

4 395 000 kr

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

BALKONG

Ja

Om området


Skytteholm och dess charmiga park, Skytteholmsparken, erbjuder en enastående livsstil där det urbana möter naturen. De förstklassiga kommunikationerna invid Solna C gör detta område till en plats där vardagen blir smidig och äventyret alltid inom räckhåll. Med närhet till bussar och tunnelbana blir resor till city och närliggande områden som Sundbyberg enkla och effektiva. Tvärbana, motorvägarna E4 och E18 samt närheten till Bromma Flygplats gör regionerna runt omkring tillgängliga och pendlingslivet smidigt.
Omgiven av natursköna promenadstråkar och cykelvägar blir varje dag en möjlighet att utforska den grönskande omgivningen. Skytteholmsparken blir en förlängning av ditt hem, en plats där naturen blir en del av din vardag. Här blir varje promenad ett andetag av frisk luft och varje cykeltur in till city blir en resa genom grönskande landskap.
Skytteholm blir inte bara en plats att bo; det blir en livsstil. Det blir en plats där det urbana och det naturnära går hand i hand, och där varje dag blir en chans att omfamna det bästa av båda världar. Välkommen till Skytteholm, där ditt hem blir en port till äventyret och din vardag blir en resa genom grönska och stadscharm.

KOMMUNIKATION

Skytteholm har oöverträffade kommunikationer, där tunnelbanan och bussarna skapar en snabb och smidig koppling till stadens puls och omkringliggande områden genom sin närhet till Solna Centrum. Den strategiska placeringen gör resandet till enkla äventyr. Med närhet till motorvägarna E4 och E18 blir bilpendling effektiv och bekväm. För affärsresor och semesteräventyr ligger Bromma Flygplats inom räckhåll. Här förenas bekvämlighet och tillgänglighet i ett område där varje resa blir ett nöje och varje destination ligger inom bekvämt avstånd.

NÄRSERVICE

Skytteholm med sin närhet till Solna Centrum omfamnar en överflöd av närservice, där lokala butiker, restauranger och caféer skapar en mångfald av val för invånarna. Här blir shopping och kultur en del av vardagen. Närområdet kompletterar med dagligvaruhandel, specialbutiker och serviceinrättningar, vilket gör vardagen smidig och varierad. Det blir enkelt att hitta allt du behöver inom bekvämt avstånd, skapandes en närservice som förhöjer boendekvaliteten och ger invånarna tillgång till det bästa av både shopping och stadsliv. Med ytterligare närhet till shoppingdestinationer som Mall of Scandinavia och Bromma Blocks blir varje shoppingutflykt en upplevelse. Sundbyberg Centrum bidrar med en lokal touch, medan citys puls och kulturella rikedomar finns inom räckhåll med goda kommunikationer. Här blir vardagen inte bara bekväm utan även en kontinuerlig resa genom shopping, gastronomi och lokala pärlor.

PARKERING

Här erbjuder området välplanerade och bekväma parkeringsmöjligheter för boende och besökare. Med tillgängliga parkeringsplatser både på gatorna och i närliggande parkeringshus blir det enkelt att säkert parkera fordon. Områdets parkerings infrastruktur är utformad för att möta invånarnas behov och främja smidighet, vilket skapar en bekväm och tillgänglig upplevelse för dem som använder sig av biltransport.

Solna stad erbjuder boendeparkering för området, detta kostar 450 kr/mån eller 1 350 kr/kvartal. Mera information hittar ni på: https://www.solna.se/boende--miljo/parkera-i-solna/boendeparkering

Lägenhet

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

1958

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

Byggnadssätt

FÖNSTER

2-glas

Förening

NAMN

Brf Muraren 2

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

60

ANTAL LOKALER I FÖRENINGEN

1

EKONOMI

Inga avgiftsförändringar planerade (2023-11-20)

JURIDISK PERSON

Föreningen tillåter inte juridisk person

DELAT ÄGANDE

Ja

ÄGER FÖRENINGEN MARKEN

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 208 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

483 kr

FÖRSÄKRING

Fullvärdesförsäkring finns via Bostadsrätternas medlemsförsäkring.
Ansvarsförsäkring ingår för styrelsen

INFORMATION AVGIFT

I avgiften ingår grundutbudet för tv, bredband från Ownit, föreningen har gemensam el, där var och en och debiteras för sin förbrukning tillsammans med månadsavgiften.

OM FÖRENINGEN

Brf Muraren 2 är en äkta förening om 60 lägenheter samt 1 lokal.

TV OCH BREDBAND

Bredband och kabel-TV ingår i månadsavgiften. Fiber finns indraget.

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Tvättstuga, cykelrum, pingisrum. Allihop ligger i källaren. Det finns också grönyta med en del sittplatser runt huset samt en grillplats på baksidan.

Tvättstugan är utrustad med fyra tvättmaskiner, två torktumlare, två torkskåp, ett torkrum, en antik stenmangel, mattvätt, centrifug

PARKERING

Föreningen har två
garageplatser, med lång kötid. I övrigt gäller boendeparkering på gator via kommunen. Kostnad för detta är 1000 kr/kvartal.

Föreningen håller på att färdigställa 12 parkeringsplatser alla med el, ej fullbelagt.

RENOVERINGAR

Renovering av tak planerad inom närmsta åren.

Urval av genomförda renoveringar: (läs mer i Årsredovisning)
2021 Omläggning av plattor utanför entré
2020 Ommålning av trapphus
2020 Gemensam el, Förbrukning betalas vid kvartalsvis
2019 Ny undercentral för el
2019 Renovering av alla fönster på entréplan
2018 Ommålning av alla våningsplan
2018 Nya ventiler i alla vardagsrum
2018 Närvarobelysning alla våningsplan, trapphus och källare
2017 Rengöring av fasad , Borttagning av alger
2016 Renovering av entré
2015 Stamspolning Hela fastigheten
2011 Utbyte av garageportar
2010 Målning av yttertak
2007 - 2008 Ny fjärrvärmecentral
2006-2007 Byte av ventilationssystem
2005 Rörstambyte
2004-2006 Nyinstallation hiss, Byte maskineri och renovering korgar
1990 Renovering av balkonger
1990 Omputsning av fasad, Samtidig tilläggsisolering

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022
Kommande

Karta

Solna Skytteholm

Nybodagatan 5, VÅN 12/12

Boendekalkyl

Eddie Razaz

Eddie Razaz

Reg. Fastighetsmäklare, Franchisetagare

svenesfa

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg