190

Norrviken, Sollentuna

Fakta

Boarea149 kvm
Tomtarea1,281 kvm

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:00 - 14:00
Preliminärt!

Till salu inom kort! Drömmer ni om en villa i Norrviken med bra insynsskyddad tomt och dubbelgarage? Då har ni kommit helt rätt! Bostaden är byggd i 2 etage, samt källarplan. Fyra sovrum i samma plan, två badrum, samt en separat wc. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Det bor idag många barnfamiljer i Norrviken och här bor du i närkontakt med en fantastisk natur på Järvafältets 2000 hektar stora naturreservat.

Skolor/förskolor: I Norrviken finns flera omtyckta skolor/förskolor.
I Sollentuna finns det ett stort utbud av kommunala och privata förskolor, grundskolor, och gymnasieskola. Det finns även grundsärskolor/gymnasiesärskola.

På nära håll finns naturen på Järvafältet med bl.a. golfbana, joggingspår, skidspår, ridskola och härliga strövområden. I Viby finns sjöarna Ravalen och Översjön (Järvafältet) med badmöjligheter. Närliggande sjöarna Norrviken och Edsviken erbjuder bad sommartid samt plogad skridskobana vintertid. I Sollentuna finns allt för den aktive, här finns t.ex. Sollentunavallen (friidrott/ishockey/bandy/fotboll), Väsjöbacken (utförsåkning), sim o sporthallar, flera gym, rackethall, bowlinghall.

Kommunikation

Avstånd till Norrvikens station är ca 400 m som tar er både till Stockholm C, samt Arlanda C/Uppsala/Märsta. Buss-station ligger också på ca 400 meters avstånd. Här går buss till Sollentuna C, direktbuss till Stockholm City morgon/eftermiddag under rusningstid. Pendeltåg till Stockholm C tar ca 20 min. Pendeltåget går även till Arlanda flygplats och tar ca 15 min.
Med bil tar det ca 20-25 min till Arlanda eller Bromma flygplats.

Närservice

I Norrviken centrum finns mataffär, vårdcentral, restauranger m.m. I Rotebro finns COOP extra och Willys, systembolag, McDonalds samt Rotebro Centrum med vårdcentral, folktandvård, bank samt butiker.
I Sollentuna finns flera större köpcentra med massor av butiker. Närmast ligger Stinsen och lite längre bort finns Sollentuna Centrum.

Övrigt

För ytterligare bra information om kommunen titta gärna på www.sollentuna.se

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Stort vardagsrum!

Matplats med öppen spis

Gillestuga med öppen spis och biljardbord

Fastighetskarta

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg