190

Vasastan, Stockholm

Norrtullsgatan 25B, 3 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,614 inkl värme, VA (individuell varmvattenmätning)
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea90 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer18 (1302)
Byggår1987

Optimal 4 rok ett stenkast från Odenplan med en stor, ljuvlig balkong i bästa sydvästläge mot den lummiga gården. Mot gatan finns dessutom en fransk balkong som ger fin vy över Norrtullsgatan. Synnerligen väldisponerad med 3 bra sovrum, utmärkt förvaring och öppna, härliga sällskapsytor. Här erbjuds alla bekvämligheter med stort, välutrustat badrum och separat gästtoalett.

Mycket välskött och omtyckt förening med bl.a. övernattningslägenhet. Stor modern hiss finns. Här bor ni på en synnerligen attraktiv adress, med direkt närhet till Odenplan, Vasastans nya nav med alla kommunikationer.

Detta är en kommande försäljning och annonsstart planeras under 2020, lämna din intresseanmälan direkt på annonsen så återkommer vi till dig så snart när annonsstart sker.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2017
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Välkommen till denna ljusa och genomgående 4:a på mycket attraktiv adress direkt invid Odenplan. Lägenheten har en stor, härlig balkong i soligt sydvästläge mot den öppna och lummiga gården samt en fransk balkong mot gatan. Mycket väldisponerad lägenhet med två sovrum mot den lugna gården samt vardagsrum, kök och ytterligare ett sovrum mot Bryggerihuset på Norrtullsgatan.

HALL - Ljus entré med praktiskt klinkergolv. Mycket god förvaring i en stor inredd garderob med spegelskjutdörrar. Här finns ingång till badrum och gäst WC. Vitmålade väggar och klinker i terrakotta.

VARDAGSRUM - Stort och luftigt rum med stora fönsterpartier och en fransk balkong mot Norrtullsgatan. Rummet kan även disponeras med en öppen planlösning mot köket för den som önskar. Vitmålade väggar och parkettgolv som löper vidare till köket.

KÖK - Stilrent kök med full maskinell utrustning och mycket god förvaring. Matplats för stora sällskap invid öppningen mot vardagsrummet. Vit köksinteriör med stenskiva ovan arbetsbänken. Induktionshäll, fläkt, ugn, fullstor kyl samt frys och integrerad diskmaskin. Uttag för mikro finns i högskåpen.

BADRUM - Rymligt badrum med badkar. Kommod i vitt med handfat. Spegel, handdukstork och WC. Bänkskåp och avställningsyta med kombinerad tvätt- och tummlare. Ljust kakel och grått klinkergolv med golvvärme.

GÄST WC - WC och handfat samt spegel. Mosaik på väggarna och grått klinkergolv.

MASTER BEDROOM - Rofyllt sovrum med utsikt över gården och balkongen. Här finns vita, inbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BALKONG - Generös balkong i syd/västläge med trätrall och en härlig utsikt över den lummiga innergården.

SOVRUM 2 - Trivsamt sovrum i lugnt läge med ett stort fönsterparti mot gården som ger en relativt fri utsikt över gården. Här finns en vit garderob inbyggd. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUM 3 - Invid vardagsrummet finns ytterligare ett sovrum med fönster mot gatan. Här finns en stor klädkammare som ger god förvaring. Två garderober finns även som ingår om så önskas. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sammantaget en synnerligen väldisponerad 4:a med en stor, härlig balkong på attraktiv adress med närhet till allt.
Antal rum
4 rum
Boarea
90 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 7, hiss finns
Avgift
SEK 3,614 inkl värme, VA (individuell varmvattenmätning)
Andel i föreningen
1.983 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadsfastighet
Byggnadsår
1987
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt
På fastigheten finns två byggnader, ett modernare gatuhus färdigställt 1987 samt ett gårdshus anno 1900.
Allmänt om lägenheten
Övrigt
FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm.
Förening
Namn
Brf Kejsarkronan 33
Om föreningen
KEJSARKRONAN 33
Välskött och äkta förening med två byggnader varav ett gårdshus anno 1900 samt ett modernare gatuhus som uppfördes 1987. Båda fastigheter underhålls löpande enligt underhållsplan och är i dagsläget i gott skick. Föreningen tog över fastigheten 2002 och marken innehas med tomträtt där avtalet löper från 20151101 till 20251031. Byggnadens totalyta är 5724 kvm varav 4957 kvm utgör lägenhetsyta och 767 kvm utgör lokalyta (förskola, hälsokost och konditori).

HEMSIDA
kejsarkronan33.bostadsratterna.se

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Välskött trädgård med grönskande rabatter, stenbeläggningar och spaljé. Här finns en vacker skulptur, utomhusbelysning, trädplanteringar samt utemöbler med grillplats.
- En renoverad samlingslokal med kök, wc, bäddsoffor samt bord och stolar för stora sällskap finns att boka i gårdshuset.
- Samlingslokalen kan hyras av medlemmarnas vänner och familj för övernattning. Kostnad ca 300kr/dygn.
- Barnvagnsrum
- Grovsoprum
- Två cykelförråd varav ett i markplan i gathuset och ett i gårdshuset.
- Tvättstuga med två tvättstationer finns i gårdshusets markplan med fönster mot gården. Totalt finns 6 st tvättmaskiner, 4 st torktumlare samt 2 torkskåp. Det finns även en drop-in station med 1 st tvättmaskin och 1 st torktumlare
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
67
Varav hyreslägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
3
Tv och bredband
Föreningen är anslutna till ComHem för kabel-TV
Bredband/fiber via Ownit vilket ingår i avgiften. Hastighet mellan 500-1000 Mbps.
Renoveringar
Genomförda renoveringar:

2017 - Ventilationsanläggning i gathuset
2016 - Dränering av gårdshus
2016 - OVK
2016 - Spolning och filmning av stammar
2015 - Trädvård på föreningens gård
2013 - Installation av fibernät
2012-13 - Renovering av förskolans gård
2011 - Nytt låssystem för portarna
2011 - Ventilation
2010 - Trapphus
2009 - Ny samlingslokal
2008 - Exploatering av vindsvåningar i gårdshuset
2008 - Bergvärme
2007 - Tvättstuga
2006 - Exploatering av vindsvåningar i gatuhuset
1987 - Elstigare
Planerat underhåll:
Målning av fönster.
Renovering av fasaden på gårdshuset.
Ekonomi
Exploatering av vinden samt försäljning av hyresrätter har stärkt föreningens ekonomi. I det senaste har två hyresrätter upplåtes till bostadsrätt under 2017 och 2018 vilket inbringat kassatillskott om ca 11 Mkr. Föreningen har nu 3 hyresrätter kvar samt 767 kvm kommersiella hyreslokaler som ger goda intäkter. Föreningen har löpande kunnat sänka avgifterna och även investerat i bl.a. bergvärme och införandet av individuella vattenmätare, vilket sänkt föreningens värmekostnader. Via individuell vattenavläsning debiteras nu medlemmarna efter deras faktiska varmvattenförbrukning (75kr/m3). Hyresavtalen för de tre lokalerna har tecknats om nyligen vilket innebär en intäktsökning om ca 10%.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig mellan åren 2018 och 2047. En avgiftshöjning om 6% är beslutad from 1 april 2019 för att täcka upp framtida underhåll och allmänna kostnader.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,138
Pantsättningsavgift
SEK 455

Karta

Vasastan Stockholm

Norrtullsgatan 25B, 3 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg