190
MEDC9D36E65F8F343BE9C63519F66355DFD

Nyrenoverad 1:a med perfekt läge!

Kommande®

Strömsholm/Haga, JÖNKÖPING

Norrahammarsvägen 11

Fakta

MånadsavgiftSEK 1,868 Inkl. Vatten, värme, kabel-tv, parkeringsplats, förråd, tvättstuga.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea33 kvm
Våning1
Lägenhetsnummer5
Byggår1932

Drömmer du om att bo centralt nära både city, Jönköpings Universitet/Högskolan, bra kommunikationer, men samtidigt inte vill välja bort närheten till grönområden? Då är denna nyrenoverade och välplanerade etta det du söker! Här fyller varje kvadrat sin funktion och du bor med en låg boendekostnad – perfekt för dig som studerar vid Jönköpings Universitet/Högskolan dit du tar dig med cykel på mindre än 10 minuter! Det finns även en tillhörande parkeringsplats utanför lägenheten.

Lägenheten är belägen i trevligt äldre villaområde. Föreningen håller med en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler och grill. Är du dessutom intresserad av odling finns tillgång till pallkragar. I trädgården finns även ett nytt och väl tilltaget cykelskjul.

Köket ligger avskilt från övriga delar av bostaden vilket är extra skönt och yteffektivt.
Helkaklad dusch/wc med spotlights och golvvärme. I rummet finns sovalkov samt plats för både matbord och soffa. Gott om förvaring med flera nya garderober.

Området Haga/Strömsholm bjuder närhet till city och nya expanderande stadsdelen Södra Munksjöstaden. Det optimala läget för den som önskar bo med närhet till skogspromenader runt hörnet men även bara några få minuter från Jönköpings citykärna. Här bor du även på bekvämt promenadavstånd till Hemköp Munksjöstaden, bageri, bensinmack och restaurang. Tar du dig en bit till når du Torpa som bjuder ytterligare restauranger, livsmedelsaffärer, boutiquer, bagerier och blomsteraffärer på behändigt avstånd. Helt perfekt läge för dig som önskar både närhet till puls och lugn. Ca 100 meter till busshållplatsen som tar dig in till city.

Alla inventarier i bostaden kan följa med i köpet för den som så önskar! Bara att flytta in!

Föreningen är välskött och har god ekonomi.

Varmt välkommen till ditt nästa boende som har allt du behöver fördelat på 33 yteffektiva kvadratmeter!

Om området

Om området
Beläget i sydvästra delen av Jönköpings stad. Här bor du med närhet till allt och endast fem minuter bort från Jönköpings city! Drygt 4km bort ligger köpcentret A6.

Utbud på området
Området beskrivs vara ett barnvänligt, naturnära och för den som önskar ett lugnt område. På området finner du även flera föreningar, idrottsplats och badplatser intill områdets sjöar.

Naturnära områden
Området erbjuder vidsträckta strövområden i naturnära miljö. Sjönära och grönskande omgivningar skapar förutsättningar för härlig vistelse i lugn miljö.

Restaurang- och caféutbud
På området finns en matvaruaffär med generösa öppettider och lite längre bort finner du även restauranger och bageri.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går med jämna mellanrum.

Skola och barnomsorg
Förskola, fritidshem och grundskola finns på området.

Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
33 kvm
Areakälla
föreningens information
Michel Cosic informerar:
- P-plats erbjuds de boende i föreningen. Här parkerar du smidigt utanför huset. Ytterligare en bekvämlighet som denna lägenhet bjuder på.
- Det finns även ett förråd som hör till lägenheten. Perfekt när du bor lite mindre och förvaringsutrymmen uppskattas allt mer.
- Badrummet bjuder på bekvämligheter såsom golvvärme!
- Perfekt lägenhet för dig som studerar vid Jönköpings Universitet eller för dig som flyttar för första gången!
- För dig som arbetar vid Ryhov finns det bra cykelvägar genom Ljungarum industriområde. Hit tar du dig genom att välja cykel- och gångvägen under motorvägen. Underlättar
resandet enormt!

- Obs! All typ av möbler/inventarier inne i bostaden följer med i köpet för den som vill och önskar!
Gemensam uteplats
Det finns en gemensam uteplats att utnyttja för de boende i föreningen. Trevligt, särskilt under sommarhalvåret för att bjuda på middagen eller fikat ute i trädgården när vännerna kommer på besök.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 3
Avgift
SEK 1,868 Inkl. Vatten, värme, kabel-tv, parkeringsplats, förråd, tvättstuga.
Andel i föreningen
10.983607 %
Kommentar till andelstal
Uppgifter från föreningen.
Andel av årsavgiften
11.00053 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1932
Byggnadsår kommentar
Ombyggnadsår 2007
Uppvärmning
Fjärrvärme
Förening
Namn
Brf Älghuvudet 1 i Jönköping
Om föreningen
Föreningen Brf Älghuvudet 1 i Jönköping bildades 2007-01-23 och 2007-03-15 anskaffades fastigheten Älghuvudet 1 med adressen Norrahammarsvägen 11 i Jönköping.
Huset är ett gammalt och bevarat hus beläget i hörnet av Lyckogatan och Norrahammarsvägen. Under senare år har genomgripande renoveringar genomförts under 2006-2007 och husets uttryck ger en trevlig och modern touch.

Ägandeformer:
Juridisk person tillåts ej.
Delat ägande godkänns om exempelvis en pappa och son önskar samäga.

Parkeringsmöjligheter:
Föreningen håller med två garageplatser. Platserna är i dagsläget uthyrda och till dessa är det kö. Ansökan om plats görs hos föreningen. 300 kr är kostnaden/månad.
En parkeringsplats ingår i avgiften för de boende i föreningen, totalt finns 10 platser. Det finns ytterligare parkeringsplatser nära huset och på gatan. Här finns gott om plats!

Avgiften:
Värme, vatten, tillgång till p-plats och ett bas-utbud Kabel-TV via Comhem ingår i avgiften.

Tidigare renoveringar:
2006-2007 Större renovering av fastigheten.
2006-2007 Stambyte
2015 Automover installerades
2018/2019 Uppfört cykelskjul på trädgården.
2019 Ny fjärrvärmeväxlare.

Kommande renoveringar:
Föreningen planerar att måla grunden och dörrar under kommande år. Ett fönster till källaren kommer också att bytas ut. Nya brevlådor för de boende i föreningen ingår också i kommande planerat underhåll.
I övrigt inga större renoveringar planerade framåt utan utförs vid behov.

Gemensamma utrymmen:
I källaren finns en modern tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp. Här är det enkelt att boka in tvättid. För den som vill och önskar finns möjlighet att boka hela dagen.
På källarplanet finner du även lägenheternas förråd. Som boende i föreningen har du även tillgång till gemensam uteplats och grill.

De boende i föreningen hjälps åt med höst- och vårstädning för att hålla trädgården i fint skick. Gräset sköter sig självt tack vare den installerade robotgräsklipparen. Smidigt och bekvämt! Snöskottningen sköts av de boende i föreningen under vinterhalvåret.

Information avstämd med ordföranden, 2020-04-19.
Organisationsform
Bostadsrätt
Antal lägenheter
7
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,000 betalas av säljare

Karta

Strömsholm/Haga JÖNKÖPING

Norrahammarsvägen 11

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg