190
MED35C60A44CBEC4BD997B51C0C30AF6874

Snart har ni chans att förvärva en av Glasberga Sjöstads finare pärlor!

Kommande®

Glasberga Sjöstad, Södertälje

Norra Sjögatan

Fakta

MånadsavgiftSEK 5,148
TypRadhus
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum5 rok
Boarea127 kvm
Våning1

En välplanerad, sjönära femma med ett av Glasbergas bästa läge. För mer information, kontakta mäklaren.

Om området

Glasberga Sjöstad är en ny stadsdel i Södertälje som vuxit fram med visionen att skapa en trädgårdsstad där en blandad bebyggelse skapar en trivsam boendemiljö för alla. Området med sin närhet till staden, naturen och vackra Glasbergasjön har redan lockat många. I Glasberga Sjöstad finns möjlighet till olika boendeformer såsom radhus, parhus, villor och lägenheter.

Kommunikation

Bra kommunikationer med påfart till E4/E20. Med några minuters bilfärd kommer man till Östertälje pendelstation, där man når Stockholm med ca 30 minuter. Även busshållsplats för linje 759 ligger praktiskt intill områdets huvudväg.

Närservice

Med ca 5 minuters resväg kommer man till Morabergs handelsplats som erbjuder ett stort utbud av service, restauranger och butiker. Här hittar du bland annat en stormarknad med byggmateriel, handelsträdgård, bilservice och elektronikbutiker. Dessutom finns Södertälje centrum i närheten med Tom Tits Experiment, badhus, hotell, caféer, restauranger, gallerior och allt annat som en stadskärna kan erbjuda.

Övrigt

I området finns Glasberga förskola som är kommunal och slog upp sina portar för cirka två år sedan. Med några minuters bilfärd ligger Östertälje som erbjuder två mycket populära grundskolor (F-9) Igelsta grundskola samt Vittra.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum
Boarea
127 kvm
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 1
Beskrivning av våningsplan
Fördelat på två plan
Avgift
SEK 5,148
Byggnad
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster
3-glas

Karta

Glasberga Sjöstad Södertälje

Norra Sjögatan

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg