MED1A77B5ACF5B2449981520EE68238D927

Budgivning

Kungsholmen Rådhuset, Stockholm

Norra Agnegatan 43, vån 3

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,442 Vatten & värme, kabel-TV. Basutbud och en obligatorisk avgift om 119kr avseende bredband tillkommer på avgiften
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea74 kvm
Våning3 (hiss finns)
Lägenhetsnummer13440029
Byggår1891
Driftskostnad208 kr/månad

Som utgångsbud: SEK 7,250,000

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Ansvarig mäklare

Visningar

27
September | Sunday
Kl 13:30 - 14:15
Varmt välkomna!

Idag är det en rymlig tvåa men kan enkelt bli en MÖJLIG TREA! Vacker och välplanerad sekelskiftesbostad med ett av Kungsholmens mest eftertraktade och ostörda lägen alldeles invid Rådhuset. Närhet till mycket goda kommunikationer, flertalet av Kungsholmens mest välkända caféer, restauranger, parker, promenadstråk och närservice!

Om området

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Attraktivt centralt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger samt närhet till både strandpromenad och underbara parker. Vackra promenadstråk längs Kungsholms Strandstig. Möjlighet till egen båtplats vid Klara Sjö.

Kommunikation

Närmsta tunnelbanestation är Rådhuset och Fridhemsplan. Närhet till Centralen för samtliga T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Arlandabussarna samt innerstadsbussar.

Närservice

Närområdet erbjuder bl.a. mataffärer såsom Ica Kungsholmstorg, Coop. Kungsholmen erbjuder ett stort urval av restauranger, caféer, butiker, gym, välsorterade mataffärer samt nyöppnade Ica Kvantum, Systembolaget och SATS som ligger i gamla Trygg-Hansa-huset. Här finns även butiker, post, banker och apotek. Stadsdelens populäraste krogar ligger bara ett stenkast bort såsom Agnes, Styrelsen, Lokal Izakaya, Mäster Anders och Trattorian m.fl. På sommaren är även Mälarpaviljongen mycket välbesökt.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Vacker och välplanerad sekelskiftesbostad med eftertraktat läge på centrala Kungsholmen alldeles invid Rådhuset. Möjlighet att enkelt göra om till en 3:a! De bevarade sekelskiftesdetaljerna som högt till tak (3.05m) med vackra stuckaturer och takrosetter, stora fönsterpartier med speglade nischer, vackra snickerier, tidstypiska pardörrar samt de generösa sällskapsytorna ger bostaden en härlig karaktär och skapar ett boende att bli förälskad i. Läget bjuder på direkt närhet till mycket goda kommunikationer, flertalet av Kungsholmens mest välkända caféer, restauranger, parker och promenadstråk samtidigt som City finns på bekvämt promenadavstånd.

Välkommen till en lägenhet att bli förälskad i!

Hall:
Välkomnande och ljus hall med goda avhängningsmöjligheter. Från hallen nås samtliga rum. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv. Infällda spotlights i tak. Från hallen nås även en stor rymlig walk-in-closet.

Vardagsrum:
Från hallen nås vardagsrummet som bjuder på ett ljust och luftigt intryck med generösa fönsterpartier. Den höga takhöjden ger rummet en härlig känsla av rymd och ytorna känns tacksamma att möblera. Vardagsrummet är en öppen och harmonisk mötesplats för mingel, representation och njutning. Den generösa takhöjden, takstuckaturer, höga socklar, takrosett samt speglade fönster och pardörrar bjuder på sann sekelskiftescharm. God plats för både soffgrupp och stort matsalsbord för 8-12 personer. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett vackert parkettgolv.

Kök:
Rymligt och smakfullt kök från Vedum med full maskinell utrustning och plats för matbord. Skåpinredningen går i vitt och vitt kakel pryder väggen ovanför arbetsytorna. Väldigt bra förvaring i skåp och lådor. Arbetsbänk i massiv ek. Köket är utrustat med en spishäll, ugn, fläkt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett ljusgrått klinkergolv.

Sovrum:
Stort och trivsamt sovrum med härligt ljusinsläpp från stort fönsterparti. Gott utrymme för garderober. Väggar målade i vitt och på golvet fortsätter det fina parkettgolvet.

Badrum:
Fint badrum med kakelklädda väggar och på golvet ligger ett klinkergolv i blå nyans. Här finns duschhörna, tvättställ, spegel, WC, skåp och vattenburen handdukstork. Förberett för tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt: Till lägenheten hör ett källarförråd.

Varmt välkomna på visning!
Antal rum
2 rum
Boarea
74 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 5, hiss finns
Pris
SEK 7,250,000 som utgångsbud
Avgift
SEK 3,442 Vatten & värme, kabel-TV. Basutbud och en obligatorisk avgift om 119kr avseende bredband tillkommer på avgiften
Driftskostnad
SEK 2,500 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,200
Försäkring
SEK 1,300
Andel i föreningen
3.05 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1891
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 1/16/2009
Energiprestanda
189 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas
Förening
Namn
Brf Glasmästeriet
Om föreningen
Brf Glasmästeriet omfattar 35 lägenheter samt 2 lokaler, den ena är restaurang Agnes och den andra är föreningslokalen som ligger i gårdshuset. Föreningen har två portar med adresserna, Hjärnegatan 2 och Norra Agnegatan 43. Föreningen har god ekonomi och inga planerade avgiftshöjningar. Marken innehas med tomträtt, avtalet gäller till 2027-12-31. Föreningen är en "äkta" bostadsrättsförening. Nordstaden AB ekonomisk förvaltare.
Tv och bredband
Tv levereras av Com Hem och fiber från Ownit.

Obligatoriskt tillägg om 119kr/mån.
Renoveringar
1979 renoverades fasaden och fönster byttes.
1999 nya hissar
2000 byttes el-stigar och samtliga V/A-stammar i kök och badrum. Man renoverade även tvättstugan.
2000 mekanisk frånluft monterades
2009 drogs hissen upp till vindsvåningen och tvättstugan fick nya maskiner. Samma år byggdes balkonger mot innergården.
2010 lades taket om i samband med vindsbyggnationen. Samma år installerades ny undercentral.
2011 Indragning av fiber
2012 renoverades och målades fönstren ut mot gatan. Samma år renoverades takfönstren på gårdshuset.
2013 byggdes balkonger.
2014 Nya fönster mot gata
2016 Trapphusrenovering
2017 Fönster innergård
2019: Bytt ut torktumlare och torkskåp i tvättstugan
2019: Injustering värmesystem.
2020: Nyrenoverad hiss (Norra Agnegatan 43)
Övrigt
Gemensamma utrymmen:
-Tvättstuga på entréplan i gathuset med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torksskåp och en mangel.
-I föreningen finns även ett cykelrum, källsortering och en sällskapslokal.
-Trevlig och välskött innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.
- Cykelrum som nås från innergård.

Karta

Kungsholmen Rådhuset Stockholm

Norra Agnegatan 43, vån 3

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg