190
MED9BBAEF65424C4BADB1C43DE0B3FA613C

Central 2:a med balkong!

Kommande®

Norr / Folkparken, Norrköping

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,912 inkl. Vä, Va, el, kabel-tv, Bredband. OBS! Gemensam el ingår i avgiften, privat energiförbrukning läses av i efterhand och betalas kvartalsvis
Antal rum2 rok
Boarea61 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen till Plankgatan 14.
Här hittar du denna underbara lägenhet i välskötta föreningen musköten.
Lägenheten har en fint kök med ljusa färger där ni även har plats för en matgrupp.
Ni har även stort sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Lägenheten är verkligen välplanerad i utförande i sina kvadratmeter vilket gör att lägenheten känns betydligt större än 61 kvm.

Ni bor med närhet till allt, bara en promenad till Kungsgatan där ni har allt från matbutiker till restauranger. Ni har även bara en kortare promenad för att komma till resecentrum eller till folkparken där man göra flera olika aktiviteter som frisbeegolf eller minigolf.

Om området

Välkommen till Norra Norrköping. Här finns trevliga promenadstråk, livsmedelsaffärer, shopping, nöjesliv och mysiga restauranger.

Kommunikation

Från Norrköpings resecentrum avgår bussar för tätorts- samt länstrafik. Härifrån åker du även spårvagn eller buss inom Norrköping, och tåg och bussar till bland annat Stockholm, Göteborg och Malmö

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg