Linnéstaden, Göteborg

Nordostpassagen 31

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,829 Ink VA, värme, kabel-tv, bredband & sophantering.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea95 kvm
Våning1 (hiss finns)
Lägenhetsnummer9013
Byggår1968 - 1970
Driftskostnad250 kr/månad

Utgångspris: SEK 3,950,000

Ansvarig mäklare

Visningar

28
September | Monday
Kl 17:30 - 18:00
Vänligen boka er för visning!

Välkommen till denna moderna gavelfyra med låg avgift i populära Linnéstaden! Ett perfekt boende för barnfamiljen med närheten till bra skolor, förskolor, lekplatser och grönskade Slottsskogen! Bostaden erbjuder en social planlösning med tre stycken bra sovrum, två toaletter och rikligt med förvaringsmöjligheter. Utöver sitt fantastiska läge och planlösning är bostaden belägen i en omtyckt och populär förening med mycket god ekonomi. Lägenheten är mycket gott skick då den byggdes år 2013 på uppdrag av föreningen. För mer info, kontakta ansvarig mäklare!

Om området


Vackra Linnéstaden med sina rikt utsmyckade sekelskifteshus ligger centralt belägen inramad av Haga, Masthugget och Slottsskogen.
I det myllrande folklivet vid torgstånden, trottoarserveringarna och kaffeshopparna vilar en avspänd atmosfär, trots en stadig puls från storstaden. Längs lummiga Linnégatan som drar fram från Järntorget till Linnéplatsen vid Slottsskogens rand, hittar du det mesta man kan behöva. Apotek, mataffärer, systembolag, restauranger, blommor, inredning, mode…
I en vacker gammal skolbyggnad i rött tegel ligger den ideellt drivna biografen Hagabion som visar filmer från hela världen. Med bar och restaurang har den också sommartid en av Linnégatans mest inbjudande uteserveringar. För dig som uppskattar det personliga och lite udda finns också trendiga Långgatorna. I en miljö där gammalt möter nytt väntar shopping, matupplevelser och barrundor. Här ligger också den fina gamla Saluhallen Briggen med delikatessdiskar och små intima lunchrestauranger.
Soliga dagar hägrar Slottsskogen i söder som älskas av göteborgarna för sina sköna park- och skogsområden och djurhagar. Här finns kaféer och restauranger och det anordnas också populära event med både sport och musik. Inte långt bort har du också Botaniska Trädgården som är en av Europas största i sitt slag. Här finns 16000 arter och bland annat Sveriges största samling av tropiska orkidéer. Till trädgården gränsar naturreservatet Änggårdsbergen som bjuder på en storslagen natur att vandra, springa eller cykla i.
I området har du närhet till flera vårdmottagningar, förskolor och skolor. Kommunikationerna är de bästa tänkbara. Järntorget är knutpunkt för flera buss- och spårvagnlinjer och hållplatser finns också vid Prinsgatan, Olivedalsgatan, Linnéplatsen och Masthuggstorget.

Bilder

Välkommen till Nordostpassagen 31!

En modern gavelfyra!

Stilfullt helkaklat badrum!

Ett perfekt boende för barnfamiljen.

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Areakälla
föreningens information
Nordostpassagen 31
Välkommen till denna moderna gavelfyra med låg avgift i populära Linnéstaden! Ett perfekt boende för barnfamiljen med närheten till bra skolor, förskolor, lekplatser och grönskade Slottsskogen! Bostaden erbjuder en social planlösning med tre stycken bra sovrum, två toaletter och rikligt med förvaringsmöjligheter. Utöver sitt fantastiska läge och planlösning är bostaden belägen i en omtyckt och populär förening med mycket god ekonomi.
Lägenheten är mycket gott skick då den byggdes år 2013 på uppdrag av föreningen.

Bostadens 95 kvm disponeras enligt följande:
Hall
Du välkomnas in i hallen med gott om plats för avhängning för både skor och ytterkläder. På golvet ligger en snygg ekparkett som är genomgående i hela bostaden tillsammans med vitmålade väggar.
Kök
Ett modernt och stilfullt kök som är utrustat med allt vad man kan tänkas önska. Hel kyl & frys, varmluftsugn, mikro, spishäll med tillhörande fläkt och självklart en diskmaskin som underlättar i vardagen. Det finns gott om arbetsytor och förvaring för den stora matglada familjen. Luckorna går i vitt och ovanför bänkskivan sitter ett snyggt mörkgrått kakel. I köket finns det plats för ett större matbord vid de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med ljus.
Vardagsrum
Är ett stort socialt rum där hela familjen kan samlas. I vardagsrummet finns det gott om plats för en större soffgrupp med tillhörande soffbord, en stor tv med tillhörande tv-bänk samt en större matgrupp om så önskas.
Master bedroom / sovrum 1
Det stora sovrummet är mysigt med plats för en större dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Rummet erbjuder även två stora garderober för förvaring av kläder, samt extra plats för ett mindre skrivbord eller extra förvaring.
Sovrum 2
Rakt fram från hallen når vi sovrum nr två. Detta rum är perfekt som barnrum, gästrum eller kontor för den som önskar det. Härinne ryms en säng med tillhörande sängbord eller ett större skrivbord. Samt garderob för kläder.
Gäst-WC
Direkt i anslutning till hallen utanför sovrum nr två hittar vi den mindre gäst-toaletten. På golvet ligger ett slittåligt snyggt klinkers i mörkgrått som även följer upp som en fondvägg på ena sidan. Härinne finns en WC och ett handfat.
Sovrum 3
Detta härliga sovrum når vi från köket och härinne ryms en säng med tillhörande sängbord, ett skrivbord och extra förvaring om så önskas. Detta sovrum passar utmärkt som tonårsrum, kontor eller gästrum. Från detta sovrum når vi ett mindre rum som idag används som klädkammare.
Badrum
Ett stilfullt helkaklat badrum med mörkgrått klinkers på golvet och vit kakel på väggarna. Rummet erbjuder en större dusch med vikväggar i glas, WC, handfat med tillhörande kommod, handdukstork, golvvärme och självklart en tvättmaskin & torktumlare.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 6, hiss finns
Beskrivning av våningsplan
Suterränghus, vån 2 och markplan
Pris
SEK 3,950,000 utgångspris
Avgift
SEK 3,829 Ink VA, värme, kabel-tv, bredband & sophantering.
Driftskostnad
SEK 3,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,100
Försäkring
SEK 1,900
Beräknat antal personer
4
Andel i föreningen
0.543 %
Andel av årsavgiften
0.58578 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1968 - 1970
Byggnadsår kommentar
2013 byggdes lägenheten
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till - och från luft
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Brf Nordostpassagen i Göteborg
Om föreningen

Föreningen består av Vegastadens två översta fastigheter mot Oscar Fredriks Kyrkogata, med adresserna Nordostpassagen 9-19 och 23-31. Föreningen består av 236 lägenheter och 6 lokaler.
Lägenhetsfördelning:
1:or 57 st
2:or: 91 st
3:or: 61 st
4:or: 13 st
5:or: 9 st
5:or och större: 5 st

Fördelat på 213 bostadsrätter och 23 lägenheter med hyresrätt. (enligt årsredovisning 2018) Lägenheterna ska användas som permanentbostad.
Byggnads totalyta är enligt taxeringsbeskedet 17 997 kvm, varav 15 491 kvm utgör lägenhetsyta och 2506 kvm utgör lokalyta.

Föreningen äger de två fastigheterna som hör till föreningens flerbostadshus. Olivedal 5:28 & 5:29 och dem är fullvärdesförsäkrade via länsförsäkringar. Fastigheterna bebyggdes av flerbostadshusen år 1969.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
På FiberLAN anslutningen blir hastigheten 100/100 Mbit/s på FiberKOAX blir hastigheten 100/10 Mbit/s. Alla som vill ta del av erbjudandet kontaktar Com Hem.

(information hämtad från föreningens hemsida)
Parkering
Föreningens disponerar över 218 garageplatser (både bil och MC) som hyrs ut till medlemmar (interna), hyresgäster och externa. Även garage-plats med el-laddning är möjligt.

Nordostpassagen 9 är berättigad till boendeparkering inom område "M"
Renoveringar
2018-2019 har föreningen kompletterat brandtätning i allmänna utrymmen, översyn av värme och ventilation samt ombyggnad av styrelserum och uthyrningslägenhet.
Under 2018 har installation av laddplats i garaget genomförts samt målning och uppfräschning av ytskikt och dörrar till källargångar och källarförråd utförts.
OVK genomförd februari/mars 2017.
Under december 2016 har isblockerare och värmeslingor installerats på tak och burspråkstak för att förhindra istappsbildning.
Under 2017 kommer en översyn av värme och ventilation göras enligt underhållsplan.
Under 2016 och början av 2017 färdigställdes en omfattande relining.

För mer information om genomförda renoveringar samt planerade renoveringar se förenings hemsida eller årsredovisning.
Ekonomi
Inga förändringar planerade höjningar av avgiften i dagsläget.
Föreningen har övrigt god ekonomi samt ett 20-tal hyresrätter som kan säljas i framtiden.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Överlåtelseavgift
SEK 1,162 betalas av köpare
Pantsättningsavgift
SEK 465
Övrigt
Cykelförråd finns i anslutning till varje trapphus.
Till varje lägenhet finns ett förråd.
Föreningen har en gästlägenhet som kan bokas av medlemmar.
I föreningen finns fullutrustade tvättstugor som bokas via aptussystem (webb eller app).

Karta

Linnéstaden Göteborg

Nordostpassagen 31

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg