190

Linné, Göteborg

Nordostpassagen 13

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,746
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60 kvm

Snart kommer 60 välplanerade kvadratmeter ut till försäljning i populära Nordostpassagen. Här bor du i hjärtat av Linnéstaden och ett stenkast från den grönskande Slottsskogen. Lägenheten har renoverat kök, inglasad balkong och är belägen i den stabila & solida Brf Nordostpassagen i Göteborg. Kontakta mäklaren för mer information!

Om området

Med ett stenkast från den restaurangtäta Linnégatan med dess uteliv finns det många ställen att välja på i restaurang och pubväg.
Även shoppingen är av hög klass. Här trängs nämligen trendiga, personliga och lite udda butiker med varandra. Utbudet är stort med bland annat design- och inredningsbutiker, klädaffärer, second hand-butiker som sträcker sig in på långgataorna.

Kommunikation

Goda kommunikationer med spårvagnar som går både i centrala delar men som även sträcker sig ut mot Långedrag och dess närhet till havet och båtar som tar dig ut till öarna

Närservice

Alldeles vid lägeneheten ligger Hemköp, men även många andra småbutiker

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Nordostpassagen- närhet till både natur och city

Fantastiska Slottskogen

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Avgift
SEK 2,746
Byggnad

Karta

Linné Göteborg

Nordostpassagen 13

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg