MED1983E4C4BA594CA5AC40F3E9CA8A77BD

Bekvämligheter möter design!

Jakobsberg, JÄRFÄLLA

Nibblevägen 8C

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,800 inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägget.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea55 kvm
Våning2 (hiss finns)
Lägenhetsnummer2306
Byggår2018
Driftskostnad308 kr/månad

Utgångspris: SEK 2,175,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
October | Sunday
Kl 13:45 - 14:15
26
October | Monday
Kl 18:30 - 19:00

Nu saluförs denna välplanerade 2:a om 55 kvm som producerades 2018. Belägen på 2:a våningen, med högt och ljust läge och balkong in mot gården i söderläge. Lägenheten erbjuder rymligt och fullt utrustat kök med rostfria maskiner och matplats, helkaklat WC-/duschrum med TM & TT, stort vardagsrum, sovrum och gott om klädförvaring och förråd.

- Balkong
- Nära till Jakobsberg P-tåg
- Producerad 2018

Härifrån har du nära till förskolor, skolor, caféer, restauranger, butiker, simhall, gym och pendeltåg. På nära gångavstånd finnes även Järvafältet med åkrar, ängar, badsjöar och svampskogar. Även nära till Barkarby Handelsplats med butiker, ICA Maxi, IKEA, Barkarby Outlet samt stundande tunnelbana.

Om området

Jakobsberg är centralorten i Järfälla kommun. Förutom all service i centrum finns Barkarby Handelsplats samt närhet till Mälaren och Järvafältet med bl.a. Översjön och Säbysjön. I kommunen finns en mängd alternativ för den aktive såsom is-, sim- och tennis-/ padelhallar, fotbollsplaner och träningslokaler samt en skidbacke inte långt från det charmiga Görvälns Slott. Viksjö golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se.

Kommunikation

Modern och utbyggd pendeltågsstation som tar dig till Stockholms city på 21 minuter. Bromma flygplats nås på ca 10 min bilfärd och Arlanda flygplats inom ca 30 min. I direkt anslutning utgår också ett antal busslinjer till omkringliggande områden, såväl Kista som Sollentuna. Infartsparkering finns vid stationen. Med bil tar du dig snabbt och smidigt via E18 till Stockholm City.

Närservice

I Jakobsberg centrum finns galleria med ett stort serviceutbud som klädbutiker, livsmedelsbutiker, banker, apotek, vårdcentral, folktandvård, systembolag samt restauranger med uteserveringar om sommaren. Det erbjuds även ett bibliotek och på torget finns både blomster och frukt/grönsaksstånd.

Parkering

Kostnadsfri datumparkering i hela Järfällas villaområden där vägskylt inte säger något annat.

Övrigt

Se mer på kommunens hemsida: www.jarfalla.se

Bilder

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
55 kvm
Areakälla
föreningens information
Hall
Inbjudande hall med gott om förvaringsutrymme och plats för avhängning av ytterkläder på hatthylla och i garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv. Säkerhetsdörr.
Sovrum
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och andra sovrumsmöblemang. Härligt perspektivfönster som vetter mot norr. Här finner man längst ena väggen Elfa-system för förvaring med möjlighet att anpassa innehållet enligt önskemål.
Vita väggar samt parkettgolv.
Klädkammare
Klädkammare/förråd: Stort förråd med släta och vitmålade väggar, parkettgolv, klädhylla och klädstång.
Kök i öppen planlösning mot vardagsrum
Rymligt kök med matplats, inrett med släta och vitmålade väggar, parkettgolv, vita skåpluckor, grå laminat bänkskiva med infälld diskho och med vitt kakel som stänkskydd. Maskinellt är köket utrustat med induktionshäll, rostfri ugn, spisfläkt, rostfri kyl/frys, inbyggd och rostfri mikrovågsugn och diskmaskin med integrerad front.
Vardagsrum
Öppen och lättmöblerat yta som erbjuder gott om plats för större soffgrupp och TV-bänk. Härifrån når man också den mysiga balkongen som är i söderläge och vetter mot innergården.
Information till spekulant
Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och har uppmanats att undersöka bostaden ordentligt. Dokument kring "felansvar och undersökningsplikt" har funnits tillgänglig för samtliga spekulanter under visningen. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi och därmed ta del av alla de bilagor som finns att tillgå såsom årsredovisning och stadgar.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
2 av 6, hiss finns
Pris
SEK 2,175,000 Utgångspris
Avgift
SEK 2,800 inkl värme, kallvatten, kabel-tv och bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägget.
Driftskostnad
SEK 3,700 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 1,500
VA
SEK 700
Försäkring
SEK 1,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.7807 %
Andel av årsavgiften
0.78173 %
Byggnad
Byggnadstyp
6-våningshus med hiss
Byggnadsår
2018
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
FTX-system
Energideklaration
Utförd
Energiklass
C
Energiprestanda
59 kWh/m² (Atemp) och år
Energiprestanda primärenergital
79 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Förening
Namn
Riksbyggens Brf Brandstationen
Om föreningen
Riksbyggens Brf Brandstationen består av 3 byggnader i 3-8 våningar innehållande totalt 111 lägenheter mellan 1-6 rok, en övernattningslägenhet, en, tre lokaler i markplan, underliggande garage under hela kvarteret samt en takterrass högst upp på Hästskovägen 86.
Fastigheternas adress är Hästskovägen 84 och 86, Nibblevägen 6 A-C samt Nibblevägen 8 A-C.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
Lägenheterna är utrustade med en mediacentral för telefon, data och digital-TV. Fastigheten ansluts med fiberkabel. Data uttag för telefon, data och TV finns i samtliga boningsrum och kök.
Kabel-tv basutbud, bredband och ip-telefoni ingår i månadsavgiften.
Parkering
Garage med 60 p-platser varav 5 är förberedda för elbil samt fyra handikapparkeringsplatser och en MC-plats.
Kostnad från 1100 kr/mån beroende på val av parkering.

Cykelparkering på gård samt i garage.
Övrigt
Barnvagns- och laddningsrum finns i varje hus. I hus tre gatuplan finns en övernattningslägenhet. Det finns tre uthyrningslokaler på gatuplanet i hus ett och hus tre.

Karta

Jakobsberg JÄRFÄLLA

Nibblevägen 8C

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg