190
MEDD43DB32C3BA646FFB1E8D1167828246C

Något utöver det vanliga, välkomna in i denna läckra 2:a

Kommande®

Näsbydal, Täby

Näsbydalsvägen 16, 15 tr

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,069 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea62.5 kvm
Våning15 (hiss finns)
Lägenhetsnummer0894
Byggår1960-61
Driftskostnad408 kr/månad

Som utgångspris: SEK 2,595,000

Välkomna in i en av Näsbydals finaste och läckraste 2:or! Renoverad med bl a exklusivt, coolt kök med arbetsbänkar av betong färgade med järnoxid och infälld induktionshäll, dubbla diskmaskiner, inbyggda högtalarsystem i innertaken i både vardagsrum och kök, infällda spothlights i taket i hela lägenheten utom sovrum, golvvärme i kök, hall samt inre hall. Duschrum med både tvättmaskin och torktumlare.
Ett av områdets bästa läge med utsikt över gården och inglasad balkong i sydväst!

Missa inte att besöka denna lägenhet! Kontakta Pernilla Darin 0733-30 90 62 för mer information och visning.

Om området

NÄSBYDAL byggdes under 1959-61 och består av 8 höghus i 17 våningar (entréplan + 16 våningar) med hissar med totalt ca 900 bostadsrätter.

Kommunikation

Kommunikationerna är ypperliga då hållplats för både buss och tåg finns inom några minuter. Hållplats för bussar mot Danderyds Sjukhus, Täby C och Näsbypark finns vid korsningen vid OK/Scandic. Buss mot Östra station/Tekniska Högskolan finns vid E18. Nattbussen från Odenplan går också förbi Näsbydal. Busshållplatserna finns på ca 1-5 minuters gångavstånd. Roslagsbanans hållplats Roslags-Näsby finns på ca 5 minuters gångavstånd.

Närservice

Det finns en välsorterad MATAFFÄR, BAGERI och café med bl a stenungsbakat surdegsbröd, kaffebröd och enklare lunchmat, restaurang samt städfirma. Allt i låghuset i Näsbydal. .BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd inom området, med dagis dels i Näsbydals låghus, dels i närbelägna RoslagsNäsby och Grindtorp. Flera SKOLOR finns också inom några hundra meter. För/grundskola 0-5 finns dels i Ytterbyskolan på Centralvägen strax söder om Näsbydal. Högstadium åk 6-9 finns i Näsbydalsskolan också den strax norr om Näsbydal.

Viktiga dokument & länkar

Stadgar 2015
Energideklaration - Nv 10
Energideklaration - Nv 12
Årsredovisning 2019
Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
62.5 kvm
Areakälla
föreningens information
Introduktion
En otroligt fin och modern lägenhet som totalrenoverades under 2013-14 förutom badrummet som stambyttes av föreningen med extra tillval 2003. Släta målade väggar i hela lägenheten. Klinkers med golvvärme i hallar och kök. Inbyggt högtalarsystem i nästan alla rum, spotlights i alla rum utom sovrum.
Entréhall
Rymlig entréhall, klinkers med golvvärme och vitmålade släta väggar. Säkerhetsdörr som både ger extra inbrottsskydd och ett tystare inomhusklimat. I hallen finns sensor för tändning av spothlights i taket (den känner av när du kommer in så du inte behöver tända själv).
Klädkammare
Klädkammare i praktisk anslutning till entréhallen. Den är inredd med Elfasystem. Inbyggda högtalare finns i taket samt infällda spothlights. Här ligger ett mörkbetsat Pergogolv och väggarna är vitmålade.
Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med inbyggda högtalare och spotlights i taket. Det är ett mörkbetsat Pergogolv och vitmålade släta väggar. Utgång till balkong härifrån.
Balkong
Balkong med bästa läge mot väster och milsvid utsikt. Sol på balkongen från tidig eftermiddag till sen kväll. Trätrall på golvet med inbyggd belysning. Balkongen byttes ut mot inglasat 2018.
Kök
Modernt kök med det lilla extra. Totalrenoverad 2013 med vita snickerier, arbetsbänkar av betong färgade med järnoxid, infälld induktionshäll, stenvägg ovanför ena bänkskivan och en rostfri skiva ovan spishäll, i övrigt vitmålade släta väggar, stora grå klinker med golvvärme, infällda spothlights och inbyggda högtalare i taket. Den maskinella utrustningen består av 2 diskmaskiner, induktionshäll i keramik, kyl/frys, varmluftsugn i rostfritt, micro i rostfritt samt kolfilterfläkt i rostfritt.
Inre hall
Inre hall med stora grå klinkers med golvvärme, vitmålade släta väggar samt inbyggda spothlights och högtalare i taket. Det finns ett städskåp i hallen i det finns även styrsystemet till högtalaranläggningen.
Sovrum
Nyrenoverat och stort sovrum med plats för både sängavdelning, garderober och arbetsplats. Nylagt vackert trägolv och nymålade väggar, två av väggarna spaklade med exklusiv dekorfärg. Sovrummet har även nya lister.
Badrum
Badrummet totalrenoverades av föreningen i samband med stambytet 2001-2003 med extra tillval. Väggarna har kakel och bård av sjösten, på golvet är det vacker sjösten. Inredningen består av vägghängd toalett, handdukstork, handfat, spegelskåp, duschhörna, tvättmaskin, torktumlare samt spotlights. Båthögtalare finns i taket.
TV/bredband
TV/Bredband: Bredband finns anslutet i lägenheten via Ownit (100 Mbit) och ingår i avgiften. Kabel-TV finns anslutet via CanalDigital och grundutbudet (ca 12 kanalar + 4 valbara) ingår i månadsavgiften.
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
15 av 16, hiss finns
Pris
SEK 2,595,000 som utgångspris
Avgift
SEK 3,069 inkl värme, vatten, kabel-tv, bredband
Driftskostnad
SEK 4,900 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 2,500
Beräknat antal personer
2
Andel i föreningen
0.10038 %
Andel av årsavgiften
0.10038 %
Byggnad
Byggnadstyp
Höghus med hissar
Byggnadsår
1960-61
Uppvärmning
Fjärrvärme
Energideklaration
Utförd 7/12/2018
Energiklass
E
Energiprestanda primärenergital
113 kWh/m² och år
Byggnadssätt
Fönster
3-glas
Övrigt
Se föreningsfakta eller Brf Citys hemsida
Övriga byggnader
Se föreningsfakta eller Brf Citys hemsida
Förening
Namn
Brf City i Täby
Om föreningen
Mycket välskött bostadsrättsförening med väl underhållna hus och stabil ekonomi. Husen byggdes under åren 1959-61 och totala bostadsytan är 65.486 kvm. Föreningen har mycket god ekonomi med en skuldsättning på 2.434 kr/kvm för 2019 enligt årsredovisningen.

Förråd: Finns att hyra i mån av plats från 100 - 250 kr/månad. Förråd finns dels på vinden dels på entréplan. Storleken varierar från 1 kvm - 6,5 kvm. Etagelägenheterna har dock tillhörande vindsförråd.

Tvättstuga, cykel/barnvagnsrum: Finns i varje hus.

Parkering: Föreningen har 68 garageplatser och 511 p-platser med eluttag samt 21 egna besöksparkeringar. Det finns 24 platser för el-bilar. Hyran är 400 kr/mån + kostnad för elabonnemanget. P-plats utan el kan hyras för 150:-/m. P-plats med elstolpe kan hyras för ca 200:-/m. Plats för motorcykel kostar 200 kr/m. Garage finns att hyra för 500 kr/månad men det är lång kö till dessa. Det är möjligt att få hyra mer än 1 p-plats. Fria P-platser finns runt området. I dagsläget är det en liten kö till parkeringsplatserna.

Samlingslokal: Finns på Näsbydalsvägen 21.

Grillplats: för många personer finns på gården.

Boulebana: finns på gården

Basketbollplan: finns på gården.

Tennisbana: Bostadsrättsföreningen har egen tennisbana på gården vilken kan nyttjas av medlemmarna.

Pågående / planerade större renoveringar:

- Parken / gården kommer att fräschas upp.

Genomförda renoveringar:
- Renovering av hissar gjordes 2018-2019
- Entréerna och trapphusen har fräschats upp med målning och nya lysarmaturer 2018
- Tvättstugorna renoverades under 2017-18.
- Nya hissar 2017.
- Nya fjärrvärmeledningar 2016.
- Nya balkonger samt inglasning 2015-16.
- Fönsterbyte 2011-13.
- Fasadrenovering 2011-12.
- Entréerna 2011.
- Bredband - installation av fiber 2002.
- Stambyte - badrum och kök 2000-2003.

Månadsavgiften avser: värme, vatten, sopor, TV, bredband, bostadsrättstillägget i hemförsäkringen, städning gemensamma ytor och skötsel gård

Övriga Brf-avgifter: Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 3,5 % av prisbasbeloppet samt en pantsättningsavgift om 1,5 % av prisbasbeloppet av den som pantsätter lägenheten.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
900
Tv och bredband
TV finns anslutet via Telenor (f.d. Bredbandsbolaget) och grundutbudet ca 17 kanaler + 14 HD kanaler (enl brf Citys hemsida) ingår i månadsavgiften.
Bredband: Fiber installerades 2002 i alla lägenheter av föreningen. Föreningen tillhandahåller bredband via Ownit 100 Mbit och ingår i avgiften.
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Ja, minimum 10 %
Äger föreningen marken
Ja
Överlåtelseavgift
SEK 1,628
Pantsättningsavgift
SEK 698

Karta

Näsbydal Täby

Näsbydalsvägen 16, 15 tr

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg