190
MEDA45165F4482A457D8A4F8F04377AD647

Såld!

Bymarken, JÖNKÖPING

Narvavägen 34

Fakta

MånadsavgiftSEK 3,297 inkl. Värme, vatten, el och bredband.
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum2 rok
Boarea60 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer1201
Byggår1944

Såld!
Slutpris: SEK 1,800,000

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna magiska våning högst upp i huset med milsvid utsikt över Vättern. Här får du möjlighet att njuta av soluppgången och utsikt över Jönköpings stad samt Vättern. Detta är verkligen en bostad utöver det vanliga!
Bostaden är snyggt och stilfullt renoverad med exklusiva materialval, här är verkligen modet etablerat. Snedtak med synliga träbalkar, de storslagna vyerna och att man har hela våningsplanet för sig själv ger en otrolig känsla av rymd och är något alldeles extra. Bostaden disponeras på två plan, hallen är på nedre plan och har plats för avhängning och ett fönster ut mot trädgården, från trappan tar man sig vidare till själva bostaden. En våning upp är det utsikt mot Vättern från alla håll och kanter och man slås av den moderna stilen.

Här bor man i lugna, mysiga kvarter med närhet till precis allt och i en stabil förening. På Bymarken bor du granne med natursköna omgivningar vid Dunkehallaravinen där vattenfall och promenadstråk samsas. Konditori och blomsteraffär finns i närheten och en mysig, prisbelönt restaurang finns bara något kvarter bort.
Nedanför huset finns vackra gångvägar längst Vättern som leder till City eller mot Bankeryd beroende på vad du väljer och här hittar du en undangömd badstrand vid Vättern. Här bor du centralt, men ändå i lugn omgivning. Bymarken är ett bostadsområde som är belägen nordväst om Jönköpings stadskärna med närhet till allt. Välkommen hem till denna fantastiska vindsvåning!

Om området

Bymarken är ett område beläget cirka 3 kilometer nordväst om Jönköpings stad.
Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden.

Utbud på området
Bymarken ligger med närhet till en stor del av Jönköpings utbud. I omgivningen på Bymarken finner du badstränder, ridanläggning och idrottsklubbar. Även närhet till Jönköpings stadspark och Hallby med nybyggda Padelbanor och fotbollsplaner intill. Här utövar du din idrott med magisk utsikt över Jönköpings stolthet Vättern. Dunkehallaleden finner du även på området. Leden är en naturupplevelse oavsett årstid på året.

Naturnära områden
Närheten till Vättern som är fantastisk att springa eller gå utmed ligger bara ett par hundra meter från Bymarken Här kan du välja vägen in mot stan eller ut mot Bankeryd. Det är en fantastisk tillgång att Vättern väntar runt hörnet.

Restaurang- och caféutbud
På området finns en matvaruaffär och lite längre bort finner du en bensinstation samt ett smalt utbud av basvaror och ett bageri där nybakta frallor väntar till helgfrukosten.

Kommunikation
På området finner du goda kommunikationsmöjligheter vilka trafikeras av linjebussar som går med jämna mellanrum.

Skola och barnomsorg
I angränsade områden till Bymarken finns förskola och grundskola upp till skolår två. Skolår tre till sex finns närmast på Hisingstorp och skolår sju till nio finner du på Bäckalyckan och Väster.
Kultur och nöjen
Jönköpings stad erbjuder mycket kultur och möjlighet att uppleva nöjen. Smålands Musik och Teater, Konserthuset, Kulturhuset och Tändsticksområdet är några av de kulturella verksamheter staden erbjuder. Nöjen som biljard, shuffleboard, minigolf, Padelarenor, hockey i Kinnarps Arena, fotboll på Stadsparksvallen med mera finns för den sportintresserade.
I Jönköping finns något för alla smaker för den som uppskattar kultur, nöjen och sport.

Bilder

Har du träffat en riktigt bra mäklare Jeff

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
2 rum
Boarea
60 kvm
Areakälla
föreningens information
Mäklaren informerar
- Ett källarförråd tillhör lägenheten.
- Tvättstuga finns på källarplan.
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 3,297 inkl. Värme, vatten, el och bredband.
Andel i föreningen
21 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1944
Energideklaration
Ej utförd
Förening
Namn
Brf Sirius 9
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Sirius 9 bildades 2010 och är en äkta förening med 4 lägenheter med adressen Narvavägen 34. Fastigheten uppfördes 1944.

Ägandeformer:
Juridisk person: Tillåts ej.
Andelsägande: Beslut i varje enskilt fall.

Renoveringar:
- 2005 Stambyte
- 2015 Dränering och extra varmvattenberedare
- 2017 Renovering av samt nya tvättmaskiner till tvättstuga
- 2018 Ny trädgårdsplanering och uteplats
- 2018 Nya garageportar

Kommande renoveringar:
Takbyte och balkongrenovering.

Ekonomi:
Föreningen planerar inte några avgiftshöjningar i dagsläget.

Gemensamma ytor:
Föreningen har en gemensam tvättstuga på källarplan.
I trädgården finns en uteplats för alla boende att nyttja.
Gemensamt ansvar för de gemensamma ytorna för de boende i föreningen när det kommer till skötsel av utrymmen och fastigheten.

Informationen avstämd med ordföranden 20200925.
Organisationsform
Bostadsrätt
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening
Antal lägenheter
3
Antal lokaler i föreningen
1
Juridisk person
Föreningen tillåter inte juridisk person
Delat ägande
Nej

Karta

Bymarken JÖNKÖPING

Narvavägen 34

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg