MED08D2044B024445DCA7C76E3466DD42B2

Eriksvik, SALTSJÖ-BOO

Munkkärrsvägen 18 A

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,152
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea110.6 kvm
LägenhetsnummerMunkkärrsvägen 20 A
Byggår2020
Driftskostnad1,083 kr/månad

Fast Pris: SEK 4,850,000

Nu växer Brf Nacka Backeböl fram i populära Eriksvik i Saltsjö-Boo.
I en vacker skogsbacke åt sydväst finns 13 nyproducerade bostadsrätter i fyra hus. På krönet vid Enbacken står ett redan inflyttningsklart, de övriga tre byggs utmed Munkkärrsvägen vid backens fot. Ett bekvämt och vackert boende i ett lugnt och fridfullt småhusområde, nära staden men ändå mitt i naturen.

Om området

Det tidigare fritidshusområdet Eriksvik har idag en trevlig blandning av gamla och nya hus. I denna skärgårdsmiljö med Baggensfjärden runt knuten finns flera trevliga badplatser och möjlighet till båtplats, bl a i Kilsviken. Det är inte långt till Boo brygga där Waxholmsbåten för dig vidare ut i Stockholms skärgård. Här finns även en mycket populär badplats vid Baggensstäkets mynning. Det är nära även till vackra Velamsund där du hittar restaurang Långa raden, badplats, Boo IF Kajakhus, strövområden, torp och gård, herrgårdspark, ridskola och vatten med gästbryggor. Allt inramat i en fantastisk natur med tradition och historia. Eriksviks Tomtägarförening äger och förvaltar mark och badplatser i området samt ordnar bl a valborgsmässo- och midsommarfirande och simskolor. Läs mer på deras hemsida www.eriksvik.se. Båtklubben som är knuten till Tomtägarföreningen hyr ut sommar- och vinterplatser. Se mer på www.eriksvik.se/ebk

Kommunikation

Nacka har mycket goda bussförbindelser in till Slussen. Närmsta busshållplats är Boo kyrka/Sågtorpsskolan eller Eriksvik. Från Orminge Centrum finns infartsparkering och där utgår flera motorvägsbussar in till stan.

Närservice

Närmaste centrum är Orminge Centrum www.ormingecentrum.se. Här finns allt ett modernt centrum kan erbjuda. Det är inte heller långt till Nacka Forum eller Sickla köpkvarter.

Övrigt

Nacka kommun är kommunen mellan storstad och skärgård. Här finns allt man kan önska inom friluftsliv, bad, båtliv och rekreation. Flera aktiva idrottsföreningar bidrar till stora möjligheter till idrottsutövande både för liten och stor. I kommunen finns flera golfbanor och naturreservat och givetvis många båtklubbar. Skärgården gör sig alltid påmind, och det är aldrig långt till härliga klippor eller en badstrand. Även vintertid ger naturen möjlighet till skidåkning och skridskoåkning både på insjö och hav.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Munkkärrsvägen 18-22

Interiör(Exempelbild)

Interiör(Exempelbild)

Interiör(Exempelbild)

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Arkitektritade etagelägenheter med generösa uteplatser, belägna på stor gemensam naturtomt, inbäddade i grönska i naturnära Eriksvik. Mycket välplanerade och otroligt prisvärda bostäder om 3-5 rok, med hög materialstandard och modern arkitektur.

Lägenheten presenterar följande disposition:

HALL: Entréhall med ljust klinkergolv och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM: Rymligt vardagsrum i hörnläge och med utgång till en egen uteplats. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK: Stilrent inrett kök från Puustelli, med vit skåpsinredning i kombination med vitt väggkakel ovan bänkskivor i svart keramik. Utrustat med vitvaror enligt planritning.

BADRUM: Inrett med vitt väggkakel och ljust klinkergolv med komfortvärme. Utrustat med dusch, toalett och handfat med kommod.

TVÄTTSTUGA: Inrett med vitt väggkakel och ljust klinkergolv med komfortvärme. Utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

FÖRRÅD: Mindre förråd med ett praktisk städskåp. Här finns även en luftvärmepump.

SOVRUM 1, 2 och 3: Tre bra sovrum, samtliga inredda med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Garderober för förvaring enligt ritning.

ALLRUM: Mindre allrum med plats för sällskapsmöbel. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Badrum 2: : Inrett med vitt väggkakel och ljust klinkergolv med komfortvärme. Utrustat med dusch, toalett och handfat med kommod.
Antal rum
4 rum
Boarea
110.6 kvm
Areakälla
föreningens information
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Pris
SEK 4,850,000 Fast Pris
Avgift
SEK 4,152
Driftskostnad
SEK 13,000 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 7,000
VA
SEK 3,000
Försäkring
SEK 3,000
Beräknat antal personer
5
Andel i föreningen
7.7021 %
Byggnad
Byggnadstyp
Bostadshus
Byggnadsår
2020
Förening
Namn
Brf Nacka Backeböl 1:356 m.fl.
Antal lägenheter
13
Tv och bredband
Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget avtal med leverantörer gällande TV/Bredband/Telefoni.

Karta

Eriksvik SALTSJÖ-BOO

Munkkärrsvägen 18 A

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg