MEDDECC320867D346DA8C976AE964ABF48F

Ett genomtänkt boende som erbjuder det där lilla extra!

Boka visning

Björkris, Kungsbacka

Mor Ingegerds väg 28

Fakta

TypRadhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum5 rok
Boarea120 kvm
Tomtarea123 kvm
Byggår2010
Driftskostnad3,066 kr/månad

Utgångspris: SEK 4,695,000

Ansvarig mäklare

Visningar

25
September | Friday
Kl 14:00 - 15:00
Bokad visning. Välkommen att boka din visningstid via vår hemsida.

Nu har ni chansen att förvärva detta moderna radhus från 2010 i populära Björkris! Bostaden presenterar en stilren och välplanerad design med genomtänkt planlösning och högt i tak. Invändigt erbjuds en fantastisk rymd med ett härligt ljusinsläpp. På entréplanet finner ni de sociala ytorna som kök, matplats och vardagsrum. De tre sovrummen och det mer privata är placerat en trappa upp. Fiber finns indraget, vilket underlättar för dig som har möjlighet att arbeta hemifrån. Exteriört väntar en stor altan mot innergården och på framsidan har ni en balkong med trevligt solläge. Här finner ni ett boende som erbjuder det där lilla extra!

Huset har ett bra läge i området med förskola och skola i direkt närhet. På promenadavstånd nås även mataffärer, gym, shopping och Hede station för er som pendlar till arbete eller skola.

Välkommen att boka in er på visning!

Om området

Strax norr om Kungsbacka Innerstad ligger en av Kungsbackas nyaste stadsdelar Björkris. Området är uppbyggt med en stadsliknande karaktär i tydlig kvartersstruktur, här har vi bostadsrättslägenheter, hyreslägenheter, friliggande villor, radhus och radhus i bostadsrättsform. I området finns stora gräsytor samt fina lekplatser. I området ligger skola och förskola. Precis intill bostadsområdet ligger ICA Maxi, Hede Fashion Outlet och ett par restauranger. Det är också på behagligt promenadavstånd till Hede station.

Kommunikation

Gångavstånd till Hede station, därifrån går tågen mellan 2 och 4 gånger per timma och till Göteborg Centralstation tar det ca 25 min.

Närservice

I Björkris finns pizzeria, thairestaurang och frisör. Endast ett par meter bort från bostadsområdet ligger bland annat ICA Maxi och Hede Fashion Outlet.

Viktiga dokument & länkar

Bilder

Planeringsverktyg

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
5 rum varav 3 sovrum
Boarea
120 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Allmänt
Bakom ytterdörren möts ni av en rymlig hall med praktiskt klinkergolv. Skjutdörrsgarderoben med dekorativ tapet ger er smart förvaring av ytterkläder och skor. Lite längre in i bostaden, alldeles intill hallen har ni trappan som förbinder entréplanet med övre plan, under finns även ett förråd. På entréplan har ni även genomgående golvvärme i alla rum. I hallen finns även ett badrum. Badrummet är helkaklat och går i en smakfull färgkombination, vitt och brunt med skimrande mosaik. Utrustningen består av WC, badkar, kommod med granitskiva och spegel med belysning. Här inne finns även skön golvvärme och infällda spotlights för optimal ljussättning.

Till vänster om hallen har ni köket, som är tidlöst designat från svenska Vedum med vita fronter, bänkskiva av valnöt, stänkskydd av glas med vacker mönstrad tapet och rostfria vitvaror. Utformningen i vinkel resulterar i såväl bra arbetsytor som goda förvaringsmöjligheter. Utrustningen består av induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd mikro, kyl och frys i fullhöjd samt integrerad diskmaskin. Maskinparken kommer från Siemens. Här inne får ni plats hela familjen kring stor matgrupp.

Vardagsrum och matplats förenas i en öppen planlösning vilket skapar ett trivsamt entréplan där ni enkelt kan umgås. Den sociala ytan är generös och här får ni ett vackert ljusinsläpp från flertalet fönster. Färgsättningen på väggarna ger er ett harmoniskt intryck och gör det lätt att inreda efter eget tycke och smak. Här får ni plats med soffgrupp, soffbord, mediamöbel, matsalsgrupp och vitrinskåp. Med relativt enkla medel kan ni även sätta upp en skiljevägg i vardagsrummet för att få ett extra sovrum. Från vardagsrummet når ni ut till den stora altanen. Här njuter ni av förmiddagssolen. Tills dess att sommargrönskan slagit ut förvaras utemöblerna i ett förråd, vilket ligger i anslutning till altanen.

Vidare interiört väntar tre harmoniska sovrum, alla belägna på övre plan. I sovrum 1 är väggarna tapetserade i en orientalinspirerad tapet och tillsammans med den imponerande takhöjden får rummet karaktär. Här inne får ni gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord och byrå. Kläderna förvarar ni i klädkammaren i hallen utanför. Vidare till sovrum 2, här är väggarna vita med en fondvägg av mönstrad tapet i grått och en heltäckande matta i ljust grå ligger på golvet vilket sammantaget ger ett lugn till sovrummet. Här får ni plats med säng, byrå och gott om klädesförvaring i de många garderoberna. Den franska balkongen ger er ett väldigt fint ljusinsläpp. Sovrum 3 är lekfullt och är till storleken ett perfekt barnrum. Här är väggarna blågråa och här inne ryms säng, skrivbord och garderober. Fönstret i vinkel ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Därutöver på övervåningen finns en möblerbar hall som idag används som hemmakontor men kan även fungera som en liten tv-hörna om man hellre önskar. Här finns även utgång till balkongen som ger er tillgång till att sitta ute och njuta av eftermiddagssolen. Här finner ni även det andra badrummet. Detta helkaklade badrum går i stilrent vitt och svart. Här inne har ni WC, kommod, spegel med belysning och dusch. För högsta vardagskomfort finns dessutom en tvättsektion med tvättmaskin och torktumlare från Samsung (2019). Ovanför finns en avlastningsyta med diskho samt skåp till förvaring av tvättmedel, linne och frotté.
Byggnad
Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2010
Uppvärmning
Fjärrvärme. Vattenburet, golvvärme på entréplan och radiatorer på övervåningen
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Byggnadssätt
Grundläggning
Platta på mark
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Papp
Fastighetsbeteckning
Skårby 3:76
Övrigt
Fiber finns indraget.

Renoveringar:
2018, målat alla väggar (förutom badrum).
2019, ny tapet och stänkskydd i kök.
2019, snyggat till trappen.
2019, ny tapet i sovrummet med fransk balkong.
2019, ny tvättmaskin.
Byggt igen kallförråd och satt in dörr. Bra för cykelförvaring.
Övriga byggnader
Cykelförråd
Förråd
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 36,791 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 13,724
VA
SEK 6,467
Uppvärmning
SEK 5,400
Väg, samf
SEK 11,200
Beräknat antal personer
5
Kommentar
Samfällighetsavgiften avser en parkeringsplats, avsättning till underhållsfond, renhållning och underhåll av föreningens gemensamma områden.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 4,174 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 2,993,000
Byggnadsvärde
SEK 2,116,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,800,000
Tomt
Areal
123 kvm
Parkering
En p-plats ingår i samfällighetsavgiften. Gott om ytterligare parkering i området.
Planbestämmelser
Detaljplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Kungsbacka Skårby GA:10
Förmån: Officialservitut Tillträde, 1384-09/187.25
Last: Officialservitut Tillträde, 1384-09/187.26

Karta

Björkris Kungsbacka

Mor Ingegerds väg 28

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg